КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ДПС трябва да са на власт.
Абсолютен факт , не мисля ,че изобщо трябва да дискутираме този въпрос

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ДПС трябва да са на власт.
dunavfc написа::mrgreen:![]()
![]()
![]()
Не съм вярващ,ама от твоята клавиатура в божиите уши![]()
![]()
![]()
При 110 депутати на ГЕРБ си мисля,че все някой ще се намери да ги подкрепи и ще направят отново правителство на малцинството
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:ДПС трябва да са на власт.За да обърнат внимание и на нас малцинствата.До сега друг не го е правил.Мислите ли господа българи.Все пак са движение за права и свободи.Ние българите нямаме права,а свобода още по малко.Между другото натиснах за ГЕРБ.Защото в анкетата няма място за военен преврат.Не са идеални,но по-добре представили се досега така и не видях.Ще ви открехна.Всяка партия си има патерица.Патерицата на герберите е РЗС.Заедно с тях ще направят новото правителство.Е и с някои удобни други.А до 12 май си карайте великденските празници.Христос воскресе.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
styopa написа:Това с патериците.. щом всяка една партия имала патерица в този ред на мисли патерицата на ДПС е БСП.
W84me написа:styopa написа:Това с патериците.. щом всяка една партия имала патерица в този ред на мисли патерицата на ДПС е БСП.
Отношенията между ДПС и БСП са много студени в момента, не вярвам някой да се коалира с ДПС на тези избори.
W84me написа:След днешното интервю на БУДА при Кеворкян се надявам, че в България не е останал човек, който да гласува за тоя некадърник!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта