niki87 написа:124 написа:Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!
+1000000000000Найстина си много прав!Много е лесно да си левскар когато отборът ти април играе 1/4 финал,август влиза в ШЛ,а между другото става и шампион.Тогава е лесно да се тупаш в гърдите,ше си голям левскар.Истинските левскари ще си проличат в следващите месеци!
ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ РЕЗУЛТАТИ,МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ И КЛАСИРАНЕ
Абе ако Дучето стане президент и води такава политика, да се гаври а отбора, ще го подкрепиш ли?