Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 22:35

Нямаш право да съдиш така другите! :!: Всеки има право на мнение!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
omegga megadeath
Контакти:

Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.

Мнениеот omegga megadeath » 28 сеп 2009 22:35

Другият момент при тях е че ако купят Левски-един от двата гранда в България-ще трябва да излязат на "светло" което няма да бъде особенно здравословно ;) предвид новата власт в България и Европа,която следи и наблюдава! http://www.dnevnik.bg/dnevnikplus/2008/ ... rupirovka/

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот DukeUnv » 28 сеп 2009 22:36

anton1oli написа:Сделката на годината! Готвят продажбата на ПФК Левски на групировката ТИМ това е от нов спорт http://www.novsport.com/news58143_1.html

Дай боже! Да се отървем от тоя малоумник, некадърник нещастник Баткоф!! :oops:
Изображение

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2009 22:36

124 написа:Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!

+1000000000000 :!: Найстина си много прав!Много е лесно да си левскар когато отборът ти април играе 1/4 финал,август влиза в ШЛ,а между другото става и шампион.Тогава е лесно да се тупаш в гърдите,ше си голям левскар.Истинските левскари ще си проличат в следващите месеци!
ЛЕВСКАР ЗАВИНАГИ,БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ РЕЗУЛТАТИ,МОМЕНТНО СЪСТОЯНИЕ И КЛАСИРАНЕ :!:

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.

Мнениеот boys85 » 28 сеп 2009 22:37

PFC Litex написа:Не зная, как ще стане, но определено колелата за задвижени.
От днес България Еър е спонсор на Левски, а България Еър е собственост на ТИМ.
Махнаха Кольо Спасов, но го запазиха при тях.
Кривия ей така странно освободен по средата на полусезона.
ТИМ почнаха нов стадион и както го почнаха, така го замразиха.

Оставям те да подреждаш сам пъзела ;)

От всичко дето си изброил само това за България Еър е близо, а то е спонсорство,както Армеец (фирма на ТИМ) беше спонсор и на Ботев ако не се лъжа,дават пари за да бъде логото им на стадиона.За другите неща просто ТИМ гледат да не се набиват на очи, издържат клуб за да получат някои преференции от общината, издръжката включва финансова стабилност, нищо повече, нито изграждане на нови стадиони, нито мащабни селекции. Че то ако са решили да действат сериозно на футболната сцена веднага ще почнат с Черно Море, за какво им е нужно да си играят да купуват Левски, че да се отървават от Черно Море и т.н.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 28 сеп 2009 22:37

124 написа:Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!

Пич ако знаеш как се излагаш :? Дано да си под 18, че иначе е голям срам :oops:
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 22:39

А е много смешно да си мислиш, че си големия фен и подкрепяш отбора в труден момент, докато някой ти се празни на лицето и се гаври с тебе... ТОВА НЕ Е ДА СИ ИСТИНСКИ ФЕН, А ИСТИНСКИ ТЪПАК ИЛИ ПЛАТЕН НАРКОМАН - НИЩО ПОВЕЧЕ!

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2009 22:39

Phoenix_ написа:Ей, келеме смотано. Ти ли ще биеш бе, лапе надрусано. Дебиш и келеменцата прости... Всеки е свободен да прави каквото иска. Ти ли си най-големия фен понеже си на стадиона, а тези пред ТВ не са... Ей пиклю смотан.. излез от филма, в който живееш, че си големия бияч и големия фен... че много скоро цялата помия и всичките лайна ще ти се излеят със страшна сила.... Дееееееба и простото объркано смотано келеме...

Единственото келеме и пикльо си ти :!: Дебил смешен :!:

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 22:40

niki87 написа:
Phoenix_ написа:Ей, келеме смотано. Ти ли ще биеш бе, лапе надрусано. Дебиш и келеменцата прости... Всеки е свободен да прави каквото иска. Ти ли си най-големия фен понеже си на стадиона, а тези пред ТВ не са... Ей пиклю смотан.. излез от филма, в който живееш, че си големия бияч и големия фен... че много скоро цялата помия и всичките лайна ще ти се излеят със страшна сила.... Дееееееба и простото объркано смотано келеме...

Единственото келеме и пикльо си ти :!: Дебил смешен :!:

Хахах и ти ли си хулиган :?: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 28 сеп 2009 22:41

като му гледам аватара на тоя бръснат образ, се сещам защо Левски си игра домакинския мач в Ловеч!
можем да му благодарим всички за това и да го подканим да е по-активен фен, че да видим в скоро и домакински мач на Левски нейде в Китай!

Phoenix_ написа:А е много смешно да си мислиш, че си големия фен и подкрепяш отбора в труден момент, докато някой ти се празни на лицето и се гаври с тебе... ТОВА НЕ Е ДА СИ ИСТИНСКИ ФЕН, А ИСТИНСКИ ТЪПАК ИЛИ ПЛАТЕН НАРКОМАН - НИЩО ПОВЕЧЕ!

+1
Последна промяна от Lyubooo на 28 сеп 2009 22:45, променено общо 2 пъти.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”