Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: Циркът продължава

Мнениеот Fallen_Angel » 28 сеп 2009 22:24

urbano написа:Гледахте ли ПОТВ с Пичиони? Като го питаха за собствеността и документацията си глътна граматиката и пак на Митю лафовета че оставали детайли и формалности. Още не мога да повярвам че има нещо реално. Ако всичко се окаже балон, това ще е най-големия цирк разиграван някога в българския футбол.

Две неща... Батков взе служебно победата за Цирк №1. Второ: мащабите на това, което се случва, не са по силите на нечовека.

gy6tera7
Контакти:

Мнениеот gy6tera7 » 28 сеп 2009 22:27

Ей тука ще се намеся .
Нашия президент пък прати 4-ма основни играчи на екскурзия в Русия .
А после ми говори за цирк
Но да съгласен съм тоя Христолов и Батков заедно в Русия ако може !

CanariesUltrasFront

Мнениеот CanariesUltrasFront » 28 сеп 2009 22:28

И аз го гледах и наистина нещо не ми хареса и на мен.Затова отиваме на мача в София и ако ги няма собствениците и не направят обещаната грандиозна конференция ,тогава ги почваме. :evil:

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 28 сеп 2009 22:30

Eй опасен народ сме.... То човек една чупена кола като иде да си купи и е готов с документите , го размотават цял ден в КАТ, а ние искаме футболен отбор да бъде продаден едва ли не със задна дата. Хаиде по сериозно малко. Спомнете си ЦСКА колко време отне на тия Титан да завършат сделката. Ако не се лъжа беше около 3 месеца.... Понякога си мисля , че ни се иска нарочно нищо да не стане , за да може пак да полудяваме тука с тоя боклук още месеци наред. Вземете си дълбоко въздух и споко.... Не остана !!!!!

Потребителски аватар
1912
Контакти:

Мнениеот 1912 » 28 сеп 2009 22:31

бре големи психолози...как го разобличи ,че си глътнал граматиката и направи извод,че всичко е цирк....а нещата които се случват...обясни и тях с професионалното си виждане
Последна промяна от 1912 на 28 сеп 2009 22:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 сеп 2009 22:31

CanariesUltrasFront написа:И аз го гледах и наистина нещо не ми хареса и на мен.Затова отиваме на мача в София и ако ги няма собствениците и не направят обещаната грандиозна конференция ,тогава ги почваме. :evil:

Kakво не ти хареса?

CanariesUltrasFront

Мнениеот CanariesUltrasFront » 28 сеп 2009 22:35

PLOVDIV PEE 1912 написа:
CanariesUltrasFront написа:И аз го гледах и наистина нещо не ми хареса и на мен.Затова отиваме на мача в София и ако ги няма собствениците и не направят обещаната грандиозна конференция ,тогава ги почваме. :evil:

Kakво не ти хареса?

Не ми хареса това,че на сериозните въпроси не каза нищо.Спомена за този от Венеция и това е.Ако беше сигурен,че италианците ще купят Ботев,щеше да каже-Феновете да не се притесняват,ще има сделка.Писна ми от това неговото"аз се занимавам само с футболните неща" и стига с тея изненади,все едно ще дойде Тоти,футболисти от c1 и c2 се пазят в жестока тайна :evil:

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 28 сеп 2009 22:35

:evil: :evil: :evil:

Стига вече,че ми се гади от такива мисли...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
doctora_1912
Контакти:

Мнениеот doctora_1912 » 28 сеп 2009 22:40

Аман вече от песимисти и от такива ,които търсят под вола теле..... :evil: :evil: Зарадвайте се малко бе мама му стара!!!! Стига вече с тоя гаден песимизъм....като прочета нещо такова вече и ми се повръща честно...стегнете се малко ! Хората застанаха лице в лице с вас и ви гарантираха....какво повече искате??? Не стават тия работи с магическа пръчка...иска се известно време ;)
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zax
Контакти:

Мнениеот zax » 28 сеп 2009 22:41

Не съм гледал предаването, но ако това за което говорите се е случило в събота веднага след мача сте болни мозъци. Орнела е бил някъде на магистралата и Пичионе още не е бил в контакт с него. Да не говорим за последвалите срещи със Селския и феновете. Ако интервюто е от днес ,не мисля че пак имате право от моментно замисляне ,да си правите генерални изводи. И пак мнението ми е , че Селяка няма ресурс да прави тия сценарии........ Баста !!!!

Върни се в “Архив”