Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- 1Neutralen
- Контакти:
Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Аз казах доста истини но някои хора са като коне с капаци. Аз няма да се повтарям. Излишно темата се спами от фенове на Черноморец.
-
- Контакти:
zuekaa написа:Пичове не се напъвайте , нещата са ясни
БЕРОЕ - печели купата
Левски става шампион
Аз съм сигурен, че Левски ще вземе мача с Берое - просто точно с Берое Левски винаги бие или пък Берое си се дават.
-
- Контакти:
subzero написа:BRF написа:Bourgas написа:tsonpen написа:На някои фенове на Черномерец им е непонятно значението на думата "достойнство". Когато ние загубихме с 0:1 не помня да сме се чудили с какво да ви ухапем. Заслужено си ни бихте, но ето че момчетата ви го върнаха с лихвите и това е! Проблемите за загубата ви са 100% при вас и моля не ни обяснявайте какви сме и не се правете на пророци.
Между другото, вчера преди мача минах да заредя и някакъв човек правеше лют скандал в бензиностанцията на OMV. Не знам причината, но ми направи много лошо впечатление защото се държеше като Голямо добрутро, звънеше някакви телефони и искаше да сложи някого на мястото му. Включително и като отидох да си платя ми се вреше и пречеше на комуникацията ми с касиера, все едно около неговият случай се въртеше Земята и аз също носех някаква вина за проблема му. После бързо се изнесе, като си забрави някакви нещастни 5 лева на касата, а във въздуха витаеше неизречената заплаха "Ей сега стана страшно". Проследих го с поглед за да видя къде са двата еднакви джипа G-класа с дебеловрати момчета в които ще се качи, но той се разположи отдясно в една вехта Алфа 156 с ударена задна врата и регистрация "А". Естествено, свързах този скандал с мача. Дано регистрацията е съвпадение, защото ако някой е взел съперничеството толково сериозно, значи нещо не е наред. Някой разпознава ли се?
Достойно загубихме, даже съм го написал в първото си мнение, след което почнах да отговарям на този индивид снейкбайт, който е олицетворение на това, за което говорех.
Не, не е бил от нашите, бяхме един малък бус, един Хюндай, един Фиат, един Форд и един Фолксваген.
От Ф-тата ви е липсвало само Ферари!
И Ф-16 .
И Фсички Френски

Между другото точно отивах към околовръстното шосе се разминах с тях/Вас на светофара. На връщане пак се разминахме

Надявам се, че поне всичко около пътуване и гледане на мача е било ОК.
Bourgas написа:Какво съм те разсмял? Да не би този аграр да беше ти?
Да, видях, че имаше жени и малки деца, каквито има на всеки един стадион. Но определено чобаните на вашия преобладават много повече, от колкото на всеки един стадион, на който съм ходил през живота си. Може би 1-2 селски мача от едно време "Б" Окръжна могат да се мерят с подобни "зрънца", но при вас си беше баш чувал.
Аз сини очила нямам, защото гледам реално на нещата.
И... ти също ме разсмиваш всеки път, но не можеш да ме чуеш да се хиля, докато ти чета писанията в този форум.
Кога обухте обувки, кога ви се размирисаха краката, кога ви се вирнаха носовете? Че сте и смели със скандирания от рода "Ей шарани, майка ви да е*а!" и "Говеда сини, вий пак сте втори..." Сериозни ултраси и сериозни песни, всички до една вашиЧух половината песни на ЦСКА, Ботев Пловдив, Берое, Левски и една на Локо Пловдив. Ваша не чух, освен тази народната. Казах ти, дерзай, сега ти се е паднало, ще дойде ден, в който ще се скриеш в мишата дупка там, от където изпълзя преди 2 години, никому неизвестен. Лека вечер.
Първо добър ден, веднага ти казвам че съм част от агитката за да не ме упрекваш после в това и онова.
По повод скандиранията които си написал така си беше признавам, искам да те питам обаче теб защо ги скандирахме и след кое ваше действие ги скандирахме?
За песните..... това е една много дълга тема "Орела Цар е горе в небесата" си е лично наша песен останалите са взаимствани точно толкова колкото ЦСКА, ЛЕВКИ, ЛОКО и БОТЕВ са взаимствали от Борусия, Байерн, Барса и Реал.... няма нужда да ми вярваш просто си пусни на запис полуфиналите от ШЛ и ела пак да поговорим дали тия песни са на Левски, ЦСКА, Ботев и Локо.... няма нищо лошо да вземеш дадена мелодия и ритъм и да му сложиш текст.
Всичко хубаво е вече измислено и ти много добре знаеш че е трудно да излезне нещо ново и качествено с което като запееш и сърцето ти чак да иска да я пее!
Приятен ден и знай че не всички хора в градовете които си посетил се отнасят с пренебрежение към теб (вас).
Пътуващия фен е всичко и заслужава само аплодисменти!
nikec1 написа:Bourgas написа:Какво съм те разсмял? Да не би този аграр да беше ти?
Да, видях, че имаше жени и малки деца, каквито има на всеки един стадион. Но определено чобаните на вашия преобладават много повече, от колкото на всеки един стадион, на който съм ходил през живота си. Може би 1-2 селски мача от едно време "Б" Окръжна могат да се мерят с подобни "зрънца", но при вас си беше баш чувал.
Аз сини очила нямам, защото гледам реално на нещата.
И... ти също ме разсмиваш всеки път, но не можеш да ме чуеш да се хиля, докато ти чета писанията в този форум.
Кога обухте обувки, кога ви се размирисаха краката, кога ви се вирнаха носовете? Че сте и смели със скандирания от рода "Ей шарани, майка ви да е*а!" и "Говеда сини, вий пак сте втори..." Сериозни ултраси и сериозни песни, всички до една вашиЧух половината песни на ЦСКА, Ботев Пловдив, Берое, Левски и една на Локо Пловдив. Ваша не чух, освен тази народната. Казах ти, дерзай, сега ти се е паднало, ще дойде ден, в който ще се скриеш в мишата дупка там, от където изпълзя преди 2 години, никому неизвестен. Лека вечер.
Първо добър ден, веднага ти казвам че съм част от агитката за да не ме упрекваш после в това и онова.
По повод скандиранията които си написал така си беше признавам, искам да те питам обаче теб защо ги скандирахме и след кое ваше действие ги скандирахме?
За песните..... това е една много дълга тема "Орела Цар е горе в небесата" си е лично наша песен останалите са взаимствани точно толкова колкото ЦСКА, ЛЕВКИ, ЛОКО и БОТЕВ са взаимствали от Борусия, Байерн, Барса и Реал.... няма нужда да ми вярваш просто си пусни на запис полуфиналите от ШЛ и ела пак да поговорим дали тия песни са на Левски, ЦСКА, Ботев и Локо.... няма нищо лошо да вземеш дадена мелодия и ритъм и да му сложиш текст.
Всичко хубаво е вече измислено и ти много добре знаеш че е трудно да излезне нещо ново и качествено с което като запееш и сърцето ти чак да иска да я пее!
Приятен ден и знай че не всички хора в градовете които си посетил се отнасят с пренебрежение към теб (вас).
Пътуващия фен е всичко и заслужава само аплодисменти!
абсолютно точно ! (y)
Ще потвърдя, че до момента в който бургаската агитка не започна да скандира "Селяни" или нещо подобно, никой не скандираше нищо срещу тях. След това имаше, да. Но все пак доста умерено.
Вратарят на Черноморец пази през първото полувреме при агитката на Лудогорец и вдигна ръце за да ги поздрави, при което агитката му отговори с ръкопляскане. Ето така започна мача и ако я нямаше провокацията от бургаската агитка, не мисля, че щеше да има каквато и да е обида под форма на групово скандиране. На този стадион обикновено гостите започват първи с обидите. Много пъти сме го повтаряли, но атмосферата на Лудогорец Арена е толерантна. Има отделни хора, които не си сдържат нервите и свършват по някоя глупост. Това е вярно.
Вратарят на Черноморец пази през първото полувреме при агитката на Лудогорец и вдигна ръце за да ги поздрави, при което агитката му отговори с ръкопляскане. Ето така започна мача и ако я нямаше провокацията от бургаската агитка, не мисля, че щеше да има каквато и да е обида под форма на групово скандиране. На този стадион обикновено гостите започват първи с обидите. Много пъти сме го повтаряли, но атмосферата на Лудогорец Арена е толерантна. Има отделни хора, които не си сдържат нервите и свършват по някоя глупост. Това е вярно.
[center]
[/center]

Последно пиша тук, явно не ме разбирате и няма да има много смисъл да продължавам.
Показах ви автентични песни, които не са взаимствани от нито една футболна агитка от където и да е.
Поздравихме и Владо Стоянов, след като дойде при нас.
И започнахме да викаме "Зелени боклуци" (на което вие отговорихте с "Ей шарани майка ви да еб*!), след като ни се изпилиха нервите от зелените боклуци, които сядат непрекъснато до гостуващия сектор и които не гледат мач. Пак казвам, ходил съм навсякъде, такива урунгели не съм виждал.
За едно сте прави, пътуващия фен наистина има нужда от уважение.
Показах ви автентични песни, които не са взаимствани от нито една футболна агитка от където и да е.
И започнахме да викаме "Зелени боклуци" (на което вие отговорихте с "Ей шарани майка ви да еб*!), след като ни се изпилиха нервите от зелените боклуци, които сядат непрекъснато до гостуващия сектор и които не гледат мач. Пак казвам, ходил съм навсякъде, такива урунгели не съм виждал.
За едно сте прави, пътуващия фен наистина има нужда от уважение.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]

[center]

- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
+1 . Затова и на излизане от изхода до сектора за гости вдигнах ръце и ви ръкоплясках , и дори ми се стори че някой ми отговори 

[quote="Bourgas"]Последно пиша тук, явно не ме разбирате и няма да има много смисъл да продължавам.
За едно сте прави, пътуващия фен наистина има нужда от уважение.[/quot
Като бяхме в Бургас , да не мислиш че бе по различно . Имаше едни глупаци близо до клетката ,който само провокираха гостуващата агитка . Така че не се прави на голямата работа- и при вас има много мърши
. То къде ли ги няма де 
За едно сте прави, пътуващия фен наистина има нужда от уважение.[/quot
Като бяхме в Бургас , да не мислиш че бе по различно . Имаше едни глупаци близо до клетката ,който само провокираха гостуващата агитка . Така че не се прави на голямата работа- и при вас има много мърши

s.i.s написа:Като бяхме в Бургас , да не мислиш че бе по различно . Имаше едни глупаци близо до клетката ,който само провокираха гостуващата агитка . Така че не се прави на голямата работа- и при вас има много мърши. То къде ли ги няма де
Така беше. Имаше няколко индивида, на които основната задача беше да стоят до клетката и да провокират изключително грозно. И аз не бях виждал нещо подобно преди и е странно, че го видях точно в Бургас, защото имам добро мнение за бургазлии. Но явно всяко стадо си има мърша. Не мислете, че ние подкрепяме нетолерантното поведение заради това, че някой си е позволил такава проява в Разград.
Ще ви кажа също, че на Лудогорец Арена има един човек, който обикновено стои на трибуната в близост до треньора на гостите с цел да го провокира. Това си е негов избор, имам представа горе-долу кой е и с какво се занимава, но това е неговата представа да гледа футбол. Не одобрявам това и съм виждал стюардите да му правят забележка, но според мен не са достатъчно настойчиви. Мисла, че е време да има санкции и за неприлично поведение по трибуните. Такова поведение (макар и ограничено в сравнение с другите стадиони) има и на стадиона в Разград. За мен това е причина за сега да не се опитвам да си заведа децата на мач, защото това би ги отблъснало и ще направи престоят им неприятен.
Стадионите се намират на територията на България и би трябвало да важи законодателството. Има много неприятни прояви, които могат да бъдат санкционирани и сега. Но има и страх от тълпата. Мен не могат да ме притеснят, бил съм на какви ли не места, но трябва да мислим и за нажната част и за децата. Пък и защо да не можем да се чувстваме по-комфортно, все пак сме отишли да се забавляваме, не за агресия и да трошим нерви.
[center]
[/center]