Алекс трябва да го вземем задължително.
Един от малкото, които може да ПРАВИ футбол.
А за тези, които плачат по Сираков - спомнете си кой държеше Алекс резерва (че Наско и треньор беше) и го изгони от отбора.
Алекс, добре дошъл в Левски!
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Pro-European
- Контакти:
Re: Левски ако има някой свестен в клуба ще вземе Кривия.
Авторът на темата: Ще спре ли..
Не зная, как ще стане, но определено колелата за задвижени.
От днес България Еър е спонсор на Левски, а България Еър е собственост на ТИМ.
Махнаха Кольо Спасов, но го запазиха при тях.
Кривия ей така странно освободен по средата на полусезона.
ТИМ почнаха нов стадион и както го почнаха, така го замразиха.
Оставям те да подреждаш сам пъзела
[/quote]
С Кривия,идват Милен Петков,Какалов и Електричката.ТИМ купуват още Лео Меси и Ласло Боднар и титлите ще валят като тропически дъжд от два до четири следобед.
От днес България Еър е спонсор на Левски, а България Еър е собственост на ТИМ.
Махнаха Кольо Спасов, но го запазиха при тях.
Кривия ей така странно освободен по средата на полусезона.
ТИМ почнаха нов стадион и както го почнаха, така го замразиха.
Оставям те да подреждаш сам пъзела

С Кривия,идват Милен Петков,Какалов и Електричката.ТИМ купуват още Лео Меси и Ласло Боднар и титлите ще валят като тропически дъжд от два до четири следобед.

Само Черно море.
- Pro-European
- Контакти:
През пролетта - силен тандем между Гонзо и Алекс.
Докато ги бъзикат за възрастта, двамата ще върнат емоцията и головете в играта на Левски!
Докато ги бъзикат за възрастта, двамата ще върнат емоцията и головете в играта на Левски!
Авторът на темата: Ще спре ли..
Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!
Писна ми да гледам и слушам лигльовци,които реват и вият на умряло!Аман от съветници и капацитети,аман от разбирачи!Ако ще подкрепяте отбора,подкрепяйте,ако не-дома на телевизора и майната ви!И ако срещу Лацио идвате да освирквате,да не се чудите,че ви бият,истина ви казвам!То е много лесно да си фен,когато нещата вървят,ама сега?Не ви стиска ли,що ли?Левски е изживял много тежки моменти,ще изживее и този,но вие,дето сега плюете и дрънкате врели-некипели с какви очи ще дойдете след време на стадиона?Кои сте вие да съдите,пари ли дадохте,труд ли вложихте,какво?Не ви харесва-и на мен не ми харесва,но това са фактите-далеч по-богати отбори от Левски са изпадали в по-тежко състояние,и какво от това?Животът е кръговрат-днес си на върха,утре на дъното-не може да си фен само в единия случай!Или си,или не си,това е положението-кой както иска,така да го разбира.Не играем добре-така е,не вкарваме голове-така е -но това е МОЯТ ОТБОР и аз ще съм до него и ще го подкрепям докрай,не ме интересуват подробностите!Не сте съгласни-имате право на мнение!Не ви изнася-пак имате право на мнение.Не подкрепяте отбора си в най-тежкия момент-да го духате!!!
ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!
Само,че сметките ги правите без кръчмаря.Кривия все още има Договор с Ч.Море и не е свободен агент 

- omegga megadeath
- Контакти:
Tимаджиите са стипци-ако очакват колегите от Герена гръмки трансфери и наливане на милиони за селекция ще останат излъгани.А и засега Батков не дава индикации че ще напусне толкоз лесно-естествено тая обявена от него цена-20 млн.евро-няма кой да я плати,тя не е и реална!!Адвоката ще гледа да е на печалба и естествено да си обезпечи кредитите които е отпускал на Левски по-време на своето управлениеPFC Litex написа:Нямам идея. Това е лично мое мнение и анализ на ситуациите.
При положение, че Черно море играха в турнира за Лига Европа и въпреки това не направиха нито един сериозен трансфер да се подсилят, защо ли?
Pro-European написа:През пролетта - силен тандем между Гонзо и Алекс.
Абе не ми се верва твърде... Но от друга страна, навремето Сирака и Гетов разказваха играта на младоците тогава. Помня един мач от '92-'93 "Хей, чуй ЦСКА, 2:0 - 3:2"

[offtopic]

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!
Сделката на годината! Готвят продажбата на ПФК Левски на групировката ТИМ това е от нов спорт http://www.novsport.com/news58143_1.html
Re: Плачковци,или сте от Левски,или изпушвайте!
Ей, келеме смотано. Ти ли ще биеш бе, лапе надрусано. Дебиш и келеменцата прости... Всеки е свободен да прави каквото иска. Ти ли си най-големия фен понеже си на стадиона, а тези пред ТВ не са... Ей пиклю смотан.. излез от филма, в който живееш, че си големия бияч и големия фен... че много скоро цялата помия и всичките лайна ще ти се излеят със страшна сила.... Дееееееба и простото объркано смотано келеме...
Стига сме взимали само стари играчи бе ебати. Наистина, че Кривия е доста добър и т.н, но ни трябват млади таланти като Цачев!!