„Червена“ окупация в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Re: „Червена“ окупация в националния

Мнениеот a boy named goo » 28 сеп 2009 22:03

В интерес на истината, ако трябва да съм честен и аз опасявам от едно евентуално "измиване на ръцете" с футболистите на ЦСКА. Не толкова от Стоилов, колкото от Сираков, който се е доказал, като боклук в истинския смисъл на думата. Определено Раев е способен на всичко, само и само да изкара невинни неговите протежета, за сметка на други играчи, дано не съм прав, разбира се.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 сеп 2009 22:04

delqnski47 написа:
Lord VOODOO написа:Аз лично не вярвам на вестник "Меридиан Мач". За мен те са един жълт спортен вестник! Така че поне засега не вярвам на тази "новина"...., нека се потвърди тази информация от някоя друга сериозна медия и тогава ще повярвам!

П.П. Иначе въпросните играчи на ЦСКА с изключение на гей вратаря им имат място в националният отбор! Ама тоя Караджов изобщо да не го викат....

[offtopic]Да не би да спиш с него та да знаеш че е гей :?:[/offtopic]

[offtopic]Ебати, човек си е сложил снимките да се представи на света такъв, какъвто е. Трябва ли да спиш с Кейти Прайс, че да знаеш, че е кур.ва?[/offtopic]
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2009 22:05

a boy named goo написа:В интерес на истината, ако трябва да съм честен и аз опасявам от едно евентуално "измиване на ръцете" с футболистите на ЦСКА. Не толкова от Стоилов, колкото от Сираков, който се е доказал, като боклук в истинския смисъл на думата. Определено Раев е способен на всичко, само и само да изкара невинни неговите протежета, за сметка на други играчи, дано не съм прав, разбира се.

Колега,доколкото знам,ти май си единственият цесекар в този форум,който не мрази Стоилов и смята,че е добър треньор или греша?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2009 22:09

Олд, кредит на доверие казваш...На кого би дал ти лично, кредит на доверие?Кого не би псувал след първата загуба?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2009 22:11

a boy named goo написа:В интерес на истината, ако трябва да съм честен и аз опасявам от едно евентуално "измиване на ръцете" с футболистите на ЦСКА. Не толкова от Стоилов, колкото от Сираков, който се е доказал, като боклук в истинския смисъл на думата. Определено Раев е способен на всичко, само и само да изкара невинни неговите протежета, за сметка на други играчи, дано не съм прав, разбира се.

За съжаление си прав.

Сираков е такова леке, каквото много рядко се ражда, дори и на Балканския полуостров.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 28 сеп 2009 22:16

acmilan написа:

Колега,доколкото знам,ти май си единственият цесекар в този форум,който не мрази Стоилов и смята,че е добър треньор или греша?

Е, незнам дали съм единственият, но определено считам Стоилов за един от най-добрите български треньори в момента. Определено той вече показа, че е способен млад специалист, за съжаление обаче много помия му се излива на главата.
Освен това, няма за какво да мразя Стоилов, той винаги е бил изключително културен треньор (за разлика от едни други), винаги се е отнасял с уважение към противниците си и най-вече към ЦСКА. Много добре знаем, че в желанието си да се харесат на привържениците на Левски, много треньори и ръководители започват да плюят по ЦСКА, Станимир Стоилов никога не го е правил, именно затова тая симпатии към него.
Мнението ми обаче е, че за негово добро трябва да напусне България и да започне да работи в чужбина, там би могъл да си разгърне потенциала си, просто тук в България има много недоброжелатели и само може да си закопае кариерата.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

Потребителски аватар
baligo
Контакти:

Мнениеот baligo » 28 сеп 2009 22:34

a boy named goo написа:
acmilan написа:

Е, незнам дали съм единственият, но определено считам Стоилов за един от най-добрите български треньори в момента. Определено той вече показа, че е способен млад специалист, за съжаление обаче много помия му се излива на главата.
Освен това, няма за какво да мразя Стоилов, той винаги е бил изключително културен треньор (за разлика от едни други), винаги се е отнасял с уважение към противниците си и най-вече към ЦСКА. Много добре знаем, че в желанието си да се харесат на привържениците на Левски, много треньори и ръководители започват да плюят по ЦСКА, Станимир Стоилов никога не го е правил, именно затова тая симпатии към него.
Мнението ми обаче е, че за негово добро трябва да напусне България и да започне да работи в чужбина, там би могъл да си разгърне потенциала си, просто тук в България има много недоброжелатели и само може да си закопае кариерата.

Е това много хора не го виждат, никога не е бил агресивен към ЦСКА или който и да е съперник. Винаги със самочувствие, но и с уважение и към силните и към слабите!
Изображение
[offtopic]Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 28 сеп 2009 22:38

a boy named goo,много точно каза за това,че Мъри е коректен към противника,нещо,което аз много ценя във всеки човек.Ето защо уважавам Любо Пенев,Мъри,Пламен Марков и се дразня много на Стойчо Младенов и Вили Вуцов :mrgreen: Иначе на Мъри ще му дойде времето за чужбина,сега е редно да му се даде кредит на доверие,така както на предишните треньори.Не ме интересува дали на терена са 11 от Левски,от ЦСКА или от който и да било отбор,важно е България да върви напред :!:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 сеп 2009 22:46

acmilan написа:a boy named goo,много точно каза за това,че Мъри е коректен към противника,нещо,което аз много ценя във всеки човек.Ето защо уважавам Любо Пенев,Мъри,Пламен Марков и се дразня много на Стойчо Младенов и Вили Вуцов :mrgreen: Иначе на Мъри ще му дойде времето за чужбина,сега е редно да му се даде кредит на доверие,така както на предишните треньори.Не ме интересува дали на терена са 11 от Левски,от ЦСКА или от който и да било отбор,важно е България да върви напред :!:

Наистина това е важно-да вървим напред.
За някои обаче е по-важно, ако вървим напред, да се казва, че треньор и основни играчи са от определен клуб, а ако не вървим напред, то е, защото са от врага..Не противника, съперника, а именно врага.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 сеп 2009 08:01

от Кашчей на 28 Сеп 2009 22:09

Олд, кредит на доверие казваш...На кого би дал ти лично, кредит на доверие?Кого не би псувал след първата загуба?

Още след като видях кои играчи е повикал Кауна след назначаването си за държавен селекционер,ми стана ясно и каква ще бъде политиката му.Тогава изказах мнение,че най-полезния ход на Михайлов е да назначи чужденец,който няма да има клубни пристрастия и да се влияе от мениджърски интереси.Нека някой тук се изправи и ми каже,че Синоптика е независим от тия фактори,и аз в лицето му ще го нарека некадърник или лъжец!Мърльо може и да е добър за въпрешна консумация треньор,но не се е доказал в отговорни мачове в чужбина.Тук някой ще ми каже за четвърт финали,Шампионски лиги и други такива и ще ме принуди да му опонирам с Каки,Батета,Жилини и две поредни години 16 точки ;) Не бива да бъркаме използването на един късмет с кадърността.Ако той бе такъв добър треньор,за какъвто го превъзнасят, на базата на невероятния късмет при жребия на сините до сега да не са излезли от групите на ШЛ!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Национален отбор”