Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг

Мнениеот BRF » 04 май 2013 15:55

Parmalat написа:ralka_levskarka ще бъда критичен към Левски и ЦСКА докато не започнат да развиват както трябва отборите си.
Силна ДЮШ,която 40-50% е основата на първия състав,феърплей и качествена трансферна политика.Стадионът е едно начало дано не спирате до там... ;)

Я дай пример с такъв отбор в България,освен Литекс!Разград кои от тези твои критерии покриват,че ги възхваляваш толкова?

plamen_ch
Контакти:

Мнениеот plamen_ch » 04 май 2013 15:58

D.Georgiev ти си първия фен на Лудогорец ,който признава това в прав текст в последната година.Всички други включително и Домусчиев са на друго мнение.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 16:01

D.Georgiev написа:
ivan56 написа:А в Бургас засада нямаше тогава топката отиде от ваш играч в Паланков

Погледни пак.

Мисля че Моци играе с топката . Няма засада...
И аз в първия момент си казах -чиста засада
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2013 16:02

Bourgas написа:
snakebite написа:
Bourgas написа:
Исках да похваля и местен бабаит, който дойде на полувремето, за да си свали гащите и за да покаже, че е българин. Облечен като типичен чобанин дойде, хвана си телефона за 5 лв., протърка си джапанките Бумеранг по асфалта и се обади на някой друг местен мафиозо, за да каже колко сме, какви сме и ще сме. Докато всички го гледахме с учудване той дойде, каза, че нямало нито един турчин на стадиона ( не знам защо го каза), каза, че не бил от агитката, защото сме били прекалено страшни за тях и ги е било страх от нас (естествено надменно) и след този монолог, по време на който всички седяхме в недоумение, си тръгна.

Ха ха искрено ме засмя пич, ставаш за белетрист..
Ясно че винаги има зрънца, защо не видя дамската формация в агитката, защо не видя десетките дечица !!
Аз ги видях, а ти отново си гледай през сините очила !

Какво съм те разсмял? Да не би този аграр да беше ти?
Да, видях, че имаше жени и малки деца, каквито има на всеки един стадион. Но определено чобаните на вашия преобладават много повече, от колкото на всеки един стадион, на който съм ходил през живота си. Може би 1-2 селски мача от едно време "Б" Окръжна могат да се мерят с подобни "зрънца", но при вас си беше баш чувал.
Аз сини очила нямам, защото гледам реално на нещата.
И... ти също ме разсмиваш всеки път, но не можеш да ме чуеш да се хиля, докато ти чета писанията в този форум.
Кога обухте обувки, кога ви се размирисаха краката, кога ви се вирнаха носовете? Че сте и смели със скандирания от рода "Ей шарани, майка ви да е*а!" и "Говеда сини, вий пак сте втори..." Сериозни ултраси и сериозни песни, всички до една ваши :mrgreen: Чух половината песни на ЦСКА, Ботев Пловдив, Берое, Левски и една на Локо Пловдив. Ваша не чух, освен тази народната. Казах ти, дерзай, сега ти се е паднало, ще дойде ден, в който ще се скриеш в мишата дупка там, от където изпълзя преди 2 години, никому неизвестен. Лека вечер.

Чудих се какво толкова се изненадваш от неприятното гостуване,а то се оказва,че ти е за първи път!
Преди да стъпиш там четеш за майки и деца,семейно посещение на мачове,"европейска"публика,а като отидеш виждаш това,което си видял сега :lol: !Селения,събуди гащи,средни пръсти и заплахи!Като отвърнеш на заплахите чуваш "ние не сме хулигани,вие сте наркомани" и такива глупости!Спрях мачовете за месец след нашето гостуване,но спокойно ще го преживееш :lol: !

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 16:08

BRF написа:[

Чудих се какво толкова се изненадваш от неприятното гостуване,а то се оказва,че ти е за първи път!
Преди да стъпиш там четеш за майки и деца,семейно посещение на мачове,"европейска"публика,а като отидеш виждаш това,което си видял сега :lol: !Селения,събуди гащи,средни пръсти и заплахи!Като отвърнеш на заплахите чуваш "ние не сме хулигани,вие сте наркомани" и такива глупости!Спрях мачовете за месец след нашето гостуване,но спокойно ще го преживееш :lol: !

Айде сега заради вашите изцепки да обявим всичките цесекари за наркомани и олигофрени ли ???..
Иначе хората правилно са ви показали (със събути гащи) че не са турци, както ги обвинявате :)
Предполагам много хора отиват да си излеят болката - криза, жената командори в къщи, едно друго !. Такъв им е начина на изразяване - те па в София не псуват и не показват средни пръсти, ами са раждани в балдахини, не ме карайте да се смея !!!
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2013 16:10

snakebite написа:
BRF написа:[

Айде сега заради вашите изцепки да обявим всичките цесекари за наркомани и олигофрени ли ???..
Иначе хората правилно са ви показали (със събути гащи) че не са турци, както ги обвинявате :)
Предполагам много хора отиват да си излеят болката - криза, жената командори в къщи, едно друго !. Такъв им е начина на изразяване - те па в София не псуват и не показват средни пръсти, ами са раждани в балдахини, не ме карайте да се смея !!!

Интересно ми е,аз в коя категория съм според теб-от вашите или цесекарите :? ?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 16:15

BRF написа:

незнам,,, ама си спомням много псувни, средни пръсти и атака от бутилки от минерална вода на Армията при 2:2, срещу наши футболисти и треньори, после се ерчеха и пред автобуса и искаха да бият част от ръководството... :)
Така че като давате квалификации се вижте първо вие..
Черноморци и те - викаха на Локо Пловдив елате на финала ,чакаме ви , ще ви подкрепяме срещу Лудогорец, ние сме приятели. Пък приятелите хубаво им се отблагодариха - запалиха им тревата и им изпочупиха седалките.
Една седалка да имаше сучпена от наш фен ????.
ЛУДОГОРЕЦ

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 04 май 2013 16:22

Само да вметна...
Твърдите,че градите отбор по европейски модел. Европейското развитие изисква и гостоприемство. При вас явно липсва,при все че билетите са колкото 5 обяда на детето в училище. В най-добрия случай.
После се чудите,че ви замерват с бира.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 04 май 2013 16:24

snakebite написа:
BRF написа:

незнам,,, ама си спомням много псувни, средни пръсти и атака от бутилки от минерална вода на Армията при 2:2, срещу наши футболисти и треньори, после се ерчеха и пред автобуса и искаха да бият част от ръководството... :)
Така че като давате квалификации се вижте първо вие..
Черноморци и те - викаха на Локо Пловдив елате на финала ,чакаме ви , ще ви подкрепяме срещу Лудогорец, ние сме приятели. Пък приятелите хубаво им се отблагодариха - запалиха им тревата и им изпочупиха седалките.
Една седалка да имаше сучпена от наш фен ????.

Отмяташ темата!Вие твърдите,че при вас всичко и ОК,а псувните,заплахите,средните пръсти и СВАЛЕНИТЕ ГАЩИ пред същите тези жени и деца какво са?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 16:31

subzero написа:Само да вметна...
Твърдите,че градите отбор по европейски модел. Европейското развитие изисква и гостоприемство. При вас явно липсва,при все че билетите са колкото 5 обяда на детето в училище. В най-добрия случай.
После се чудите,че ви замерват с бира.

Нали бяхме платени фенове досега..пък сега 5 обяда на детето..айде уточнете се ;)
Иначе...да условията за гостуващите не са както за нас, и имате право да негодувате но живеем в България, не в Англия !
Благодарете се на ЦСКА..те са виновните за този му вид !
ЛУДОГОРЕЦ

Върни се в “Лудогорец”