Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Мнениеот Alonso_Massa » 04 май 2013 13:33

wolf написа:Браво, невероятно сравнение - дефанзивния халф с функции дълбок плеймейкър го сравни с Хендерсън който най му е удобно да играе на позицията на Джерард зад нападателя. БРАВО! Страшно си проницателен, а Масчерано е световна класа разбивач. Но и двамата са дефанзивни халфове, докато Хендо не е дори близо до тази дума. Той е за много по офанзивни функции. Алън също не е дефанзивен халф.

Ей като започнете да извъртате думите на другите. Човека ти каза, че не трябва да се омаловажава напредъка на Хендо. Никъде не съм видял да казва, че е по-добър от Алонсо. Какво толкова ще ви стане да признаете очевидното, а то е че Хендо подобри играта си значително, а след първите 15 мача в първенстовото никой не го броеше за жив.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 май 2013 13:49

Alonso_Massa написа:
wolf написа:Браво, невероятно сравнение - дефанзивния халф с функции дълбок плеймейкър го сравни с Хендерсън който най му е удобно да играе на позицията на Джерард зад нападателя. БРАВО! Страшно си проницателен, а Масчерано е световна класа разбивач. Но и двамата са дефанзивни халфове, докато Хендо не е дори близо до тази дума. Той е за много по офанзивни функции. Алън също не е дефанзивен халф.

Ей като започнете да извъртате думите на другите. Човека ти каза, че не трябва да се омаловажава напредъка на Хендо. Никъде не съм видял да казва, че е по-добър от Алонсо. Какво толкова ще ви стане да признаете очевидното, а то е че Хендо подобри играта си значително, а след първите 15 мача в първенстовото никой не го броеше за жив.

Коментара ми беше насочен до този преди него. Аз лично подкрепям Хендерсън и не съм против него. Но имаше някой преди това който за пореден път реши да си отвори голямата уста и да прави малоумни сравнения.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 май 2013 14:57

Хендерсън подобри играта си ,благодарение на тактика и психолога Брендън Роджърс .
Роджърс помогна на този младеж ,да се отърси от това ГОЛЯМО НАПРЕЖЕНИЕ ,което е у него от първия му ден в Ливърпул .Също така Роджърс намери ТОЧНОТО МУ МЯСТО на терена .
Всички помним как Далглиш привлече Хендерсън ,като ...крило?! :) ..и след мнооого време :) осъзна ,че той не става за крило. След това го пробваше къде ли не .
Един мениджър трябва да знае как да работи правилно с играчите си ...трябва да има поглед върху техните качества и да знае къде точно ще му бъдат най полезни .Ако има нещо, което не му харесва спортно -технически ,той трябва да наблегне на това в тренировките. Ако има нещо ,което не му харесва в психиката на даден играч ,той трябва да оправи това с комуникация извън терена .
Друг е въпроса ,че аз не харесвам Джордан Хендерсън ,като футболист ,въпреки неговото израстване.
Добрите неща са ,че има физика като за халф в Англия ..гони и тича много ..и вече не чак толкова хаотичен и разпилян в действията си .
Но не ми харесва футболната му мисъл и липсата на достатъчна техника ,креативност и фантазия за халф. Играе вдървено ..самата му стойка е вдървена ..няма я тая лекота в движенията му и боравенето с топката .
Все още няма достатъчна увереност ,която да му позволи да нахлува смело срещу противниковата врата.Имаше епизодични проблясъци в това отношение ..при головете му срещу Арсенал и Нюкасъл ,но трябва това да стане постоянно ,за да отбележим истинския напредък .Не може един мач да покажеш смелостта си и след това 5 мача отново да си плах и неуверен ?!
Няма ги и ударите от дистанция ,които всеки един атакуващ халф ,трябва да притежава . Липсват и изненадващите голове пасове . Направи няколко гола и асистенции ,но за мен това не е достатъчно ,за халф на Ливърпул ,с който да гоним челно класиране !
Този младеж ,трябва още мнооого да се доказва пред мен и още много да дава на Ливърпул ,ако иска да ме спечели . Но в крайна сметка важното е ,какво мисли Роджърс а не аз.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 04 май 2013 15:38

Да ти кажа в това отношение съм раздвоен - предпочитам работохолик без чак извънземен талант, отколкото извънземен талант с нулева работна етика.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 май 2013 15:49

От гледна точка на поста му -атакуващ халф ..предпочитам да е по голям талант .
А най добре беше за тия милиони да бяхме си взели ,хем работохолик ,хем талант ...не мислиш ли ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 05 май 2013 01:20

Rodgers: "Jordan Henderson has been outstanding. There’s no doubt that in the next two or three years his fee of £16m will prove a bargain."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 май 2013 10:03

styopa написа:
Rodgers: "Jordan Henderson has been outstanding. There’s no doubt that in the next two or three years his fee of £16m will prove a bargain."

Ей ся половината разбирачи ще скочат и ще започнат да говорят как Брендо е некадърен мениджър. Само гледай. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 05 май 2013 10:25

Рейна ,Джонсън,Енрике,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Хендерсън,Даунинг,Коутиньо,Стъридж
Това трябва да е състава за мене... дано пусне Шкъртел !

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 05 май 2013 10:29

we are the champions написа:Рейна ,Джонсън,Енрике,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Хендерсън,Даунинг,Коутиньо,Стъридж

Едва ли ще пусне точно този мач Шкъртел. Следващият мач ще играе. И може би ще запише някакви минутки срещу КПР, защото Кара все пак ще трябва да играе последният мач от първенството.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 05 май 2013 10:30

we are the champions написа:Рейна ,Джонсън,Енрике,Шкъртел,Агер,Лукас,Джерард,Хендерсън,Даунинг,Коутиньо,Стъридж

Последен дерби мач за Кара и мислиш, че Шкъртел ще играе :o :o и аз искам да играе Шкъртел, но нека Кара си изиграе последното дерби с Евертън и тогава ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Върни се в “Ливърпул”