Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

Мнениеот Teo » 04 май 2013 10:58

obi4am_pirin написа:
onceMORT написа:
obi4am_pirin написа:С Монтана бяхте много сигурни...не си платихте и веднага се получи реален резултат!

За пореден път обяснявам на селски пръчки. Сигурен ли си че Левски урежда мачове, залагаш и печелиш пари, показваш фиш, и всички казваме браво пич голям си. Заложи 4-5 бона за Левски че ще е шампион или просто за победа в някой мач, показваш фиша и си човека. Пишеш си ей така във форума, кой какво уреждал значи си обикновен плашип...рник и не смееш да залагаш. Нямаш пари да направиш такъв залог ми намери си работа и не виси във форумите, по-вероятно е да изкараш нещо.

Какво да залагам бе селски...и слепия видя и разбра че уреждате...колко години поред не можете да отлепите след това в Европа срещу анонимници?!

Не ги атакувай брат, са ще те нападнат всичките сини очила в форума, защото те искат да чуват само това което им харесва да чуват.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 май 2013 10:59

camarasa написа:
onceMORT написа:
obi4am_pirin написа:С Монтана бяхте много сигурни...не си платихте и веднага се получи реален резултат!

За пореден път обяснявам на селски пръчки. Сигурен ли си че Левски урежда мачове, залагаш и печелиш пари, показваш фиш, и всички казваме браво пич голям си. Заложи 4-5 бона за Левски че ще е шампион или просто за победа в някой мач, показваш фиша и си човека. Пишеш си ей така във форума, кой какво уреждал значи си обикновен плашип...рник и не смееш да залагаш. Нямаш пари да направиш такъв залог ми намери си работа и не виси във форумите, по-вероятно е да изкараш нещо.

Приятел,
Не си ли наясно , че не отборът урежда мачове, а отделни единици. Не си ли наясно, че не феновете от публиката направиха така, че Ахмед, Ристосков, Нико Йорданов, Кабаков, Пастата, Попов - синчето на тати, Костадинов....последния да затвори вратата, да ви се дупят. Предполагам, че не ти, или твоите приятели миналата година вбесиха Херо, като му пробиха играчите...и БФС гузно мълчи и до момента.
Нищо ново не е научило ръководството ви, нищо старо не е забравило от времето , когато ударното нападателно три беше Кочев-Гочев-Богдан Дочев...по думите на Батето.
Хайде стига с тези простотии....да сте щастливи Велкденски и Гергьовски и който иска да се изкефи , да заповяда довечера на Армията. Ще се играе футбол. Няма да се избиват комплекси.

Благодаря за пожеланията за празниците, подобно на всички. Но кажи ми това което аз съм написал, какво общо има с това което ти си се опитал да отговориш? Вие защо биете негрите не е отговор. Ако имаш информация извличаш полза от нея, ако нямаш си траеш. Но да се правиш на многознаещ е смешно или жалко.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 11:06

sandi.74 написа:
А за оня мач във Перник миналата година нещо да кажеш?Домуса беше дал 200 бона на Миньоро да легнат на вас и още отлкова ако бият ЦСКА.Добре е нещата да се казват и в двете посоки,стига турски сълзи.

стига бе човек, мача с Миньор да не би да бе игран симулативно !.
Миньор бяха орязани предния мач с Литекс и направиха някакъв протест. Вече защо е срещу нас, сигурно не е било случайно. Приемете че Миньор с кеф са прецакали софийските си дружки от ЦСКА и Левски !
Откъде знаеш колко пари е дал Домусчиев, да не си му светил..
Като говорим за юноши, имаше един мач в който Левски биха с 8:0 юношите на Марек ???
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

sandi.74
Контакти:

Мнениеот sandi.74 » 04 май 2013 11:07

snakebite написа:стига бе човек, мача с Миньор да не би да бе игран симулативно !.
Миньор бяха орязани предния мач с Литекс и направиха някакъв протест. Вече защо е срещу нас, сигурно не е било случайно. Приемете че Миньор с кеф са прецакали софийските си дружки от ЦСКА и Левски !
Като говорим за юноши, имаше един мач в който Левски биха с 8:0 юношите на Марек ???

А защо тоя протест не го направиха срещу ЦСКА а точно срещу вас?
[center]Каквото сложиш на зъб и на х.й, живота си е туй[/center]

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 04 май 2013 11:08

snakebite написа:
sandi.74 написа:
А за оня мач във Перник миналата година нещо да кажеш?Домуса беше дал 200 бона на Миньоро да легнат на вас и още отлкова ако бият ЦСКА.Добре е нещата да се казват и в двете посоки,стига турски сълзи.

стига бе човек, мача с Миньор да не би да бе игран симулативно !.

Ами ти защо твърдиш, че пловдивчани играха симулативно?

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 04 май 2013 11:09

obi4am_pirin написа:Какво да залагам бе селски...и слепия видя и разбра че уреждате...колко години поред не можете да отлепите след това в Европа срещу анонимници?!

Нарича се пари, измислено е за да се улесни размяната на стоки и да си избегне натуралната такава. Обръщението "бе" може да е прието в твоят роден край, не със всички ни е така. Слепия видял, ти каква полза извлече от това? Би ли си заложил жилището за това което говориш? Това е мъжката постъпка на човек който си държи на думите. Другото си е к..валък. Темата е за това, как човек участвал миналата година в мача с Миньор Пк, сега обвинява други че мачовете им минават като на театър. Смешно нали. Най-малкото показва двоен стандарт.
Левски не може да отлепи в Европа поредни години, да така е, някой друг български отбор да го е направил? Стига смешки, някакъв "но лайфер" пише в 6 сутринта за проблемите на българския футбол. Намери си семейство, намери си живот.
Последна промяна от onceMORT на 04 май 2013 11:11, променено общо 1 път.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 04 май 2013 11:12

1914Списаревски написа:
Teo написа:
snakebite написа:Петричев казва верни неща...въпреки че мен като фен на Лудогорец никак не ми харесва езика му и декларацийките му !!!

Мача с Локо Пловдив бе категорично изигран симулативно, дали от един -двама дали от повече, незнам !!
Локо Пловдив между другото направи подобна игра и с ЦСКА при 0:3 миналата пролет !!!
За други мачове на Левски не мога да коментирам, не изглеждаха очебийни, и по скоро се играха !!

Все се оправдават подуянци с този мач, че ни били легнали :lol: ---> който не знае, ЕМИЛ ВЕЛЕВ кога е полягал на ЦСКА и не е давал 120% от възможностите си.... не говорите глупости, тогава имахме Мораеш, Карачанаков, Капитана с голямото сърце в средата!!!

Ние сме им пробили играчи, но четирибуквието не може, ае стига смешни сте, заврете си главите в земята и чакайте да ви опънат.Ония дето твърди, че локо софия ни е легнал хаха без коментар, този мача явно не е гледал, а пише колкото да има какво да прави или пък четирибуквието ни е легнало.Кога вие грухтящи смешки, ще кажете като мъже, а не като п'тки еми по-слаби бяхме и паднахме.Толкова тройчовци има в тая държава, че вече е плачовно, но поне тройчо имаше доблестта да си признае, че е действал като женичка и е плел интриги, но вие сте още по-големи к'рви и продължавате с грухтенето.

Ти май не правиш разлика между честна игра и полягане, уреждане на мачове и манипулация на мачове чрез съдии :shock: Когато почнете да играете често срещу всички и ни биете, аз ще съм първия който ще ви каже, честита победа. Като се почне от Ахмед Ахмед и се стигне до вчера и отменения гол на Локото! Все още се в играта за титлата благодарения на ''тънките все СИНИ съдийски грешки''... а за купата беше черешката на тортата, балтии и тесли до финала!!!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 04 май 2013 11:14

damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 04 май 2013 11:14

1914Списаревски написа:Ами ти защо твърдиш, че пловдивчани играха симулативно?

Така ми изглежда на мен ( и не само на мен)..
Нашия мач с Миньор се игра, въпреки че бе неравностоен. Чест прави на нашите че се пряха след 7:0, защото можеха да победят с двуцифрен резултат. !
При същата ситуация Левски би Дражевия Черноморец с 10:0. Доста страннно, къде по велико е най-голямата победа да е срещу Локо София с 8:0 например . Литекс и те същите, биха Дражевите с 11:0 и елиминираха онова 8:0 с ЦСКА !!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 май 2013 11:16

Боже, колко мъка има по-тоя свят, боже! :cry: Вземете да ударите по едно рамо на бабите да ви боядисат яйцата бре, с плюнчене и алкохол празника не е същият. ;)

Нехранимайковци! :) А пък синчеца си е готов за Пулицър(види се интелигентен писар :) )! :) Всеки изтъква някаква чужда злоба братче, а не си чете написаното въобще. :mrgreen:
Последна промяна от dreben23 на 04 май 2013 11:16, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Архив”