Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Петричев за пролетния театрален сезон на Левски

Мнениеот onceMORT » 04 май 2013 09:01

dickinson написа:
ЕМИЛ написа:Вчера що не изгониха Моци при 0-0 за грубо нарушение ? Дори и жълт нямаше , а дадоха такъв на пребитият играч на Черноморец :evil:

Затова други ден като дойдат на Герена бой до посиняване с 3-0 и да си заминават .

пишеш глупости, гледай реално на нещата

титлата е сигурна за Левски "Има начини"

ако няма титла, няма и стадион, всички трябва да помогнат

Добре бе сладур. Заложи си апартамента че Левски ще е шампион, при поне 1,5 коеф за 30 хиляди евра залог правиш 15 хиляди печалба за няма и месец до края на първенството, това е мечтана доходност. После покажи фиша и ще те слушам всеки път, като говориш за уредени мачове. Докато не го направиш, си поредния последовател на ГА, Сашо Диков и др. болни мозъци.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 май 2013 09:14

obi4am_pirin написа:Подхождам със съчувствие към г-н Батков. Той очевидно има комплекс от Лудогорец. И това е нормално на фона на трите победи срещу Левски, едната от които на „Герена”. Това каза изпълнителният директор на разградския клуб Ангел Петричев преди мача на действащите шампиони срещу Черноморец.

„Няма да влизам в тона на г-н Батков.”

„Аз съм сигурен, че ако ние спечелим титлата, няма от какво да се срамуваме. Срещу нас всички се хвърлят, докато на някои мачове на Левски трябва да се ходи с фракове, тъй като на театър се ходи с фрак.”

Де да беше театър...БГ футбола е цирк от където и да го погледнеш!Сега ще очакваме отговор от агента в стил "Ей Богу..."

пич, заради ей такива като тебе уж любимия ти отбор винаги ще страда, щото ти не си човек а някакво недоразумение и още помня как се кефеше че Пирин дали някого (Костов) на ЦСКА без пари, щото това било ЦСКА,вместо с пари на Левски, с които щяха да се спасят

levskinio2
Контакти:

Мнениеот levskinio2 » 04 май 2013 09:35

obi4am_pirin написа:
ЕМИЛ написа:Вчера що не изгониха Моци при 0-0 за грубо нарушение ? Дори и жълт нямаше , а дадоха такъв на пребитият играч на Черноморец :evil:

Затова други ден като дойдат на Герена бой до посиняване с 3-0 и да си заминават .

Да не си забравиш фрака! ;) :lol: Ще има фейсконтрол!

Абе пирин...... Момчето много правилно ти го е написало, ама едно си пирин знае едно си бае :mrgreen:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 май 2013 09:55

Можеше днешната дата да не я разваляте, не се стърпяхте.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Мнениеот the_blue_fan » 04 май 2013 10:00

Даже не знам кой е тоя. Пък не ми и трябва да знам. Между другото добре, че е ЛЕВСКИ, за да има за какво да пишете, драги комплексари :twisted:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 04 май 2013 10:12

Абе вие тотално изтрещяхте! Кое от това което е каза Петричев не е вярно? Пролетния полусезон е абсолютен цирк, малко ли мачове ви подариха съдиите? А колко отбора ви легнаха? Аз се сещам на прима виста за ЦСКА, Локо ПД и Локо СФ, но има и други 100% нагласени мачове! Ако се играеше феърплей вие сега щяхте са се борите с ЦСКА за 4тото място!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 04 май 2013 10:14

Jorkorazporko написа:Абе вие тотално изтрещяхте! Кое от това което е каза Петричев не е вярно? Пролетния полусезон е абсолютен цирк, малко ли мачове ви подариха съдиите? А колко отбора ви легнаха? Аз се сещам на прима виста за ЦСКА, Локо ПД и Локо СФ, но има и други 100% нагласени мачове! Ако се играеше феърплей вие сега щяхте са се борите с ЦСКА за 4тото място!

И при Лудогорец е същата работа... разберете ,че в България шампион не се става с игра !

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 04 май 2013 10:17

we are the champions написа:
Jorkorazporko написа:Абе вие тотално изтрещяхте! Кое от това което е каза Петричев не е вярно? Пролетния полусезон е абсолютен цирк, малко ли мачове ви подариха съдиите? А колко отбора ви легнаха? Аз се сещам на прима виста за ЦСКА, Локо ПД и Локо СФ, но има и други 100% нагласени мачове! Ако се играеше феърплей вие сега щяхте са се борите с ЦСКА за 4тото място!

И при Лудогорец е същата работа... разберете ,че в България шампион не се става с игра !

Споко идва ред и делиорманци да ни "легнат"... :mrgreen:

"Ние продължаваме напред, те нека си грухтят" :!:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
ivan40
Контакти:

Мнениеот ivan40 » 04 май 2013 10:19

Пирина правилно го написа,това е театралния сезон на Левскито .Видяхте колко се игра в Пловдив :idea: За мене ще е провал за БГфутбола ни ако Левски стане шампион :arrow: с този измислен отбор :!:
Последна промяна от ivan40 на 04 май 2013 10:22, променено общо 1 път.

mimi29
Контакти:

Мнениеот mimi29 » 04 май 2013 10:21

Кой е този ПЕТРИЧЕВ мяза ми на мазен .......... :mrgreen:
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Върни се в “Архив”