Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: Слезте малко на земята!

Мнениеот rump_shaker » 28 сеп 2009 20:25

Едната от теориите е че досега наистина Италянци са дърпали конците, като са давали на мите пари за издръжка. От своя страна селското идиотче е точил парите на италианците, като нищо почти не е стигало до клуба! Това също е възможен вариант! И си мисля че ако е така, може тези да са разбрали за митковите далавери и да са решили да вземат нещата в свои ръце

Ще питате защо сега точно, и защо досега не са го направили. Ами просто може би в момента има свъпадение на интереси. Тоест, имат интерес за Бизнес в България, имат и Футболен Клуб. Каква по добра възможност да се пренсеат в БГ, в момент на криза, фирма от италия, търси по евтина работна ръка в БГ. А издръжката на отбора им носи дивиденти по отношение на данъчните облекчения!
ИзображениеИзображение

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 сеп 2009 20:26

Canaries front написа:Всички до един са взели пари в събота .Под всички може да се разбират играчите,които останаха от миналия сезон и им се дължаха заплати,тази седмица ще минат и всички останали. Информацията е от футболист от отбора.

Взели са пари (от типа на 1 заплата, при дължими 5-6 + премии) или всичките дължими? Отговорът на този въпрос може да помогне много да се разбере как се движат нещата...
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 сеп 2009 20:30

veseo написа:
Canaries front написа:Всички до един са взели пари в събота .Под всички може да се разбират играчите,които останаха от миналия сезон и им се дължаха заплати,тази седмица ще минат и всички останали. Информацията е от футболист от отбора.

Взели са пари (от типа на 1 заплата, при дължими 5-6 + премии) или всичките дължими? Отговорът на този въпрос може да помогне много да се разбере как се движат нещата...

Те тия които имаха да взимат по 5-6 заплати ги няма вече(поне повечето)и ще си търсят парите от селския.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 сеп 2009 20:30

E юношите които почнаха сезона имат поне по 2-3 заплати да взимат мисля (премии е ясно че няма :lol: ).
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 28 сеп 2009 20:34

veseo написа:E юношите които почнаха сезона имат поне по 2-3 заплати да взимат мисля (премии е ясно че няма :lol: ).

Аз ако съм,чесно ти казвам ,няма да им ги дам.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 28 сеп 2009 20:34

дължали са им по 3 заплати,които са били изчистени,за премии незнам ,не съм питал.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 28 сеп 2009 20:36

Заслужили незаслужили, дължат им се тия пари и ако ще се работи професионално, трябва да се получат. Вече дали после ще остават в отбора е друг въпрос. Да не говорим, че не знам колко да ги виня, особено юношите, които ги хвърлиха в кофти ситуация на лъвовете, без подготовка и без реален треньор.

@Canaries front - това говори много добре значи :) За премии не питай, най-много да се обидят :lol:

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 28 сеп 2009 20:50

Всичко ще стане ясно събота, но нали тарторите са се видяли с новия и са силно обнадеждени за бъдещето ни, така че лично аз не виждам причина за притеснение, но естествено оптимизмът трябва да е умерен, ако ще и Роналдиньо да идва, както е казал пича ;)

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 28 сеп 2009 20:52

rump_shaker написа:След като са забелязани в Планетата, зачи пари има хаххаха

:lol: :lol: :lol: Ами да не си очаквал да ги видиш на режим, готвещи се като ненормални за мача с Локото :lol:

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 28 сеп 2009 20:59

Причини за интерес точно сега може да има доста. Например - напоследък се обсъжда отдаването на стадиона, също и данъка който трябва да плащат в Италия, спрямо този в България, и интерес към Авиотехника

Върни се в “Архив”