ralka_levskarka написа:Уйй, че сладурчееееееееееееее
Ако знаеш как ме ебаваха за нея.. Щото едно парче от това е 100лв. От нея се прави една скъпа кожа и за тва ги избиват.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Уйй, че сладурчееееееееееееее
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
ChelseaCL написа:Ем вече ти си мама
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:ChelseaCL написа:Ем вече ти си мама
Оня ден ако знаеш как цвилеше.. леле идеше ми да я метна некъде. Направо ми заглъхнаха ушите. Ама след това свикна и само ядеше, пиеше вода и спеше.![]()
Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Уйй, че сладурчееееееееееееее
Ако знаеш как ме ебаваха за нея.. Щото едно парче от това е 100лв. От нея се прави една скъпа кожа и за тва ги избиват.
ChelseaCL написа:Red_Girl написа:ChelseaCL написа:Ем вече ти си мама
Оня ден ако знаеш как цвилеше.. леле идеше ми да я метна некъде. Направо ми заглъхнаха ушите. Ама след това свикна и само ядеше, пиеше вода и спеше.![]()
Tва е оназ белко дето ухапа футболист, емигрирала е от там![]()
ralka_levskarka написа:Red_Girl написа:ralka_levskarka написа:Уйй, че сладурчееееееееееееее
тцтц, това пък никога няма да убия животно или да го бия, адски болно ми е. Имах декоративно зайче и като умря от старост плаках. Имах и котка, ама и тя умря и за нея плаках. Преди това беше родила нали и си оставихме двечките и един ветеринар им даваше за вътрешни паразити и със спринцовка в устата и тъпака така му я нахака на мъжкото, че го удави. Два часа се мъчи в ръцете и ми така умря![]()
Баща ми вика ходи я виж реве, оня ми.. съжалявам
После сестричето му как го търси
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Много е сладко, да го изпапкаш направо (с ориз и картофи )
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта