„Червена“ окупация в националния
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: „Червена“ окупация в националния
При гола на Монтана топката летеше ниско и беше фалцирана, Караджов по принцип реагира правилно, момчето. Като гледаш отстрани е много лесно да го предвидиш това тупкане, особено ако гледаш и по телевизията, с повторение. Аз и за мача с Фулъм не мисля, че толкова той е сгрешил в такава ситуация. А ако речем да преброим добрите му намеси, май ще се окаже, че е донесъл лично доста от точките на ЦСКА.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
нормално е в момента да се канят повече футболисти на ЦСКА,понеже са в добра форма,така че ако е вярно това подкрепям Мъри.
Coldplaya написа:Поредните глупости на МъриИ двамата близнаци не стават за национала,а на Караджов рядко му вкарват голове заради цялата фаза защита на ЦСКА
Много добре стояха последните минути на мача с Монтана! Просто не знаеха на къде е тъча и къде са облаците!Защо се заблуждавате бе хора
Караджов не става. Един много слаб вратар. Жалко, че Чавдаров се контузи, защото е най-добрия в българското първенство. Данчо Минев и той не е нищо особено.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Red_champions
Незнам дали си помияр или пес,но ще ти кажа едно нещо:Караджове много добър вратар,Иво Петров също,а тоя смешник Чавдарове пълен некадърник.Йордан Минев е отличен футболист.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !
Red_champions написа:Незнам дали си помияр или пес,но ще ти кажа едно нещо:Караджове много добър вратар,Иво Петров също,а тоя смешник Чавдарове пълен некадърник.Йордан Минев е отличен футболист.
Ще те върже. Караджов е като риба на сухо. Срещу фулъм ни закопа в другите срещи показа, че е неуверен. Минев искаха да го вземат в отбор от втора дивизия на Италия, но условието беше да се обиграе в Ц дивизия. Фантастичен футболист. Като се научи да центрира и да се включва в атаките на отбора успешно може и да стане бек.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Кало, аз съм от Монтана и трябва да ти кажа, че Монтана не си даваха много зор, освен през последните 5 минути, когато стана ясно, че с втори гол могат да откраднат точка. Като се има предвид, че ЦСКА се бяха изразходвали повече по време на мача, а и им предстои друг тежък мач, логично беше да се опитат да затворят играта. Ама защитата издържа, нали.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
- a boy named goo
- Контакти:
За възрастта си Караджов си е много добре.Показва наистина страхотна класа, също така демонстрира и чудесен рефлекс. Вярно е, че допусна леки голове (срещу Фулъм и Монтана), но нека не забравяме, че е само на 20 години, сигурно и Буфон на наговата възраст е получавал такива голове.
Убеден съм, че след няколко години Караджов ще е един от най-добрите вратари в България. Има потенциал, който Любо Пенев очевидно видя и започна да го налага.
Колкото до извиканите, специално на мен ми е все тая, който ще да вика Стоилов, важното е националния отбор да бие (не, че сега има някакво значение, де)
Убеден съм, че след няколко години Караджов ще е един от най-добрите вратари в България. Има потенциал, който Любо Пенев очевидно видя и започна да го налага.
Колкото до извиканите, специално на мен ми е все тая, който ще да вика Стоилов, важното е националния отбор да бие (не, че сега има някакво значение, де)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
- a boy named goo
- Контакти:
защо написа:Кало, аз съм от Монтана и трябва да ти кажа, че Монтана не си даваха много зор, освен през последните 5 минути, когато стана ясно, че с втори гол могат да откраднат точка. Като се има предвид, че ЦСКА се бяха изразходвали повече по време на мача, а и им предстои друг тежък мач, логично беше да се опитат да затворят играта. Ама защитата издържа, нали.
Защо пък Монтана да не са си давали зор ?
Незнам, но това ми звучи адски нелогично и странно.
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди
Джон Фицджералд Кенеди
Не разбирам каква е тази мания да си броите играчите в Националния отбор и да се кефите, ако на противника са по-малко?
Както и не разбирам, как е възможно на мачове на България да се скандира КЗЛ?
Трябва ли да се викат непременно вашите играчи?Когато играеха в други отбори, преди да "кацнат" в ЦСКА или "Левски" , по -калпави ли са били, та не са заслужавали повиквателна?
Егати и смешниците сте, след като можете и националният отбор да делите н а ЦСКА и "Левски"

Както и не разбирам, как е възможно на мачове на България да се скандира КЗЛ?
Трябва ли да се викат непременно вашите играчи?Когато играеха в други отбори, преди да "кацнат" в ЦСКА или "Левски" , по -калпави ли са били, та не са заслужавали повиквателна?
Егати и смешниците сте, след като можете и националният отбор да делите н а ЦСКА и "Левски"
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?