Лудогорец - Черноморец 3:0 | 25-и кръг
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Черноморец, 25-и кръг, 16:15, 03.05.13
Довиждане на фенчетата на вечно второто синьо отборче.Не плачете много,запазете малко сълзи и сополи за 15 и 18 май когато отново тържествено ще ви връчат поредните две абсолютно заслужени калъфки.
ralka_levskarka написа:BadBoy написа:shotgun blues написа:айдеееее 2-0![]()
на Герена едно спокойно 0-3 и провинцията продължава да си доминира ,а за ЛЕВСКИ 4 -та поредна морална титла !!!!!!!!!!!
Вие не сте фенове на отбрите си, вие сте анти-Левски фенове.
Какво ви дреме кой ще е шампион щом не е твоя отбор?
ЕВАЛА!![]()
За съжаление е така
Това е схемата как подуяне ще стане шампион --> Лудогорец ще бие Левски на Герена, след мача Батков ще Грухти като ненормален пред журналистите, вечерта ще звънне един телефон на Мъро и ще му предложи оферта от по 30 бона на състезател който вземе участие в мача, Мъро излиза на кръв срещу тях на 22 май в името на парите и Левски, бият и и правят подуяне шампион.
- shotgun blues
- Контакти:
Teo написа:Това е схемата как подуяне ще стане шампион --> Лудогорец ще бие Левски на Герена, след мача Батков ще Грухти като ненормален пред журналистите, вечерта ще звънне един телефон на Мъро и ще му предложи оферта от по 30 бона на състезател който вземе участие в мача, Мъро излиза на кръв срещу тях на 22 май в името на парите и Левски, бият и и правят подуяне шампион.
ако Лудогорец бие ЛЕВСКИ ,разликата става 5 точки и да паднат от БОТЕВ ,пак са шампиони

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Teo написа:Това е схемата как подуяне ще стане шампион --> Лудогорец ще бие Левски на Герена, след мача Батков ще Грухти като ненормален пред журналистите, вечерта ще звънне един телефон на Мъро и ще му предложи оферта от по 30 бона на състезател който вземе участие в мача, Мъро излиза на кръв срещу тях на 22 май в името на парите и Левски, бият и и правят подуяне шампион.
И вие ще копаете гробове на армията ли ?

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:BadBoy написа:shotgun blues написа:айдеееее 2-0![]()
на Герена едно спокойно 0-3 и провинцията продължава да си доминира ,а за ЛЕВСКИ 4 -та поредна морална титла !!!!!!!!!!!
Ние сме футболни фенове,след като нашият отбор няма да е шампион,логично е един от тези които ще станат, да ни е по-симпатичен.В случаят на мен Лудогорец ми е по-симпатичен,защото са от провинцията,продължават това което ЛИТЕКС започна,да объркват сметките на ЛЕВСКИ И ЦСКА,а и харесвам повече тяхната играКакъв е проблема
Точно, идеален пример си за антифен, а твоя отбор в момента случайно да играе на 10-тина минути от домът ти, а ти висиш пред компа?
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
shotgun blues написа:Teo написа:Това е схемата как подуяне ще стане шампион --> Лудогорец ще бие Левски на Герена, след мача Батков ще Грухти като ненормален пред журналистите, вечерта ще звънне един телефон на Мъро и ще му предложи оферта от по 30 бона на състезател който вземе участие в мача, Мъро излиза на кръв срещу тях на 22 май в името на парите и Левски, бият и и правят подуяне шампион.
ако Лудогорец бие ЛЕВСКИ ,разликата става 5 точки и да паднат от БОТЕВ ,пак са шампиони
Вили ще ги препъне Лудогорец с Х, ще има бетон и балтии и точките ще са изравнени до 18-ти.
Последна промяна от Teo на 03 май 2013 18:13, променено общо 1 път.
- shotgun blues
- Контакти:
BadBoy написа:shotgun blues написа:BadBoy написа:shotgun blues написа:айдеееее 2-0![]()
Ние сме футболни фенове,след като нашият отбор няма да е шампион,логично е един от тези които ще станат, да ни е по-симпатичен.В случаят на мен Лудогорец ми е по-симпатичен,защото са от провинцията,продължават това което ЛИТЕКС започна,да объркват сметките на ЛЕВСКИ И ЦСКА,а и харесвам повече тяхната играКакъв е проблема
Точно, идеален пример си за антифен, а твоя отбор в момента случайно да играе на 10-тина минути от домът ти, а ти висиш пред компа?
и кво кат играе ? Да не съм длъжен да ходя ? Както виждаш има 20 човека на стадиона,с мен и без мен ,все тая

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- 1Neutralen
- Контакти:
1Neutralen написа:Иначе за мача, победа за Лудогорец с 3:0, или 3:1.
Дааам, класата си е класа.

sandi74 написа:Довиждане на фенчетата на вечно второто синьо отборче.Не плачете много,запазете малко сълзи и сополи за 15 и 18 май когато отново тържествено ще ви връчат поредните две абсолютно заслужени калъфки.
Щом ти го казваш съм спокоен, защото никога не ти се сбъдват прогнозите и сънищата.