Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:Аз да попитам,къде се загуби чичото
ChelseaCL написа:CTAHKO написа:Аз да попитам,къде се загуби чичото
С брадата
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:ChelseaCL написа:CTAHKO написа:Аз да попитам,къде се загуби чичото
С брадата
onkel
Red_Girl написа:Rivaldo10 написа:Е как ще помниш, един и два пъти ли ревеше по пистите. Даже не знам, дали изобщо си гледала футбол, когато беше при вас, оставало да помниш. Доста неща уж не помните, но пък успехтие ви от преди 40 години си ги спомняте..![]()
Чао от мен!
Много добре си спомням и никой не го е плюл. Дори като играхме срещу Леверкузен целия стадион пееше Митко Бербатов и го аплодирахме. На теб май ти куцат спомените.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
CTAHKO написа:ChelseaCL написа:CTAHKO написа:Аз да попитам,къде се загуби чичото
С брадата
onkel - чичо(немски)
rhaegar написа:Остави Леверкузен, при вас като играеше как се отнасяхте с него? Щото аз помня че той ревеше, вие му викахте "курво", па накрая майка му го спасяваше от "всенародната червена любов". Или това не се брои?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Ето ви линк за едно хубаво филмче.. едночасово, супер качество с наименование: А Гереена да гории!![]()
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Pk9Wavyx61Y&feature=youtu.be[/youtube]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта