dodo7271 написа:Не уважаваме съперниците си защото каквото повикало, такова се обадило. Как да те уважаваме теб и твоя отбор, след като насаждате единствено омраза, злоба и ненавист. Няма как. Ако срещу теб имаш някакви полуидиоти, трябва да им отговориш със същото...Ето, дори на такъв празник, ти, вместо да празнуваш, си отворил тема тук, с която искаш да се заяждаш. Никакво уважение, само унижение за такива като теб...
Така ли правим? В предния си коментар ти благодарих за разяснението, защото се държеше нормално ....но вече го брой в графа минало време, показа си бързо левскарщинката, не се стърпя

Защо провокирате хората с подобни измислени названия?! И защо ме броите за част от вас си?! Ако имаше поне малко самокритика щеше да се усетиш... но повечето хора всъщност обичат да обвиняват за всичко другите, защото така е по-лесно и не обичат да се замислят реално, нали?! Ако не ме брояхте едва ли не за част от Левски, темата в момента нямаше да съществува
що се отнася до въпроса с празника... от 7.30 съм бил в храма и вечерта смятам пак да бъда към 7 за Опелото Христово, ако искаш и ти отиди... въпреки че се опитвате да ми развалите празника се надявам да не успеете