Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: за "отбора на народа" (Левски)

Мнениеот джони » 03 май 2013 14:16

аз имам и друг въпрос-"Какво значи фк Левски"?последните 2-3 месеца навсякъде чета и слушат как футболистите,треньори и т.н незнаели какво значело левски,та какво значи фк левски?

и още нещо навсякъде се пише че фк Левски бил гранд,какво точно ознава гранд?и в случай че наистина по някакъв критерии Левски е гранд,то Ботев трябва да е ел галактико

има и много други подобни заучени фрази и смешни клишета

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2013 14:16

ЕМИЛ написа:И мен ме дразни вашият дърварски футбол ама това е .

нормално, не уреждаме съдии и мачове и ви крадем доста точки :mrgreen:

@додо7271 - благодаря за обяснението :) но се сещаш, че в България има и други отбори освен ония двата и те също заслужават уважение! това, че да речем има повече фенове не значи, че може да си присвоява подобно прозвище... а ако смятате, че в България единствените отбори са Левски и ЦСКА, моля направете си отделно първенство да си играете там и да се забавлявате с оспорваните си мачове, а останалите отбори ще си играем в отделно първенство и ще се мъчим без вас :oops:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 14:16

ogrizko написа:
ЕМИЛ написа:Няма как България да ни мрази , след като ние сме България .Най-много сме .Силни сме , а останалите злобеете .Ние сме най-популярният отбор у нас .Отбор създаден от любов , а не измислен като някои останали .

След като сте толкова велики и няма други отбори, що не си играете в отделно първенство самички ....така ще ставате всяка година шампиони каквито са ви болните амбиции! И дори няма да ви се налага да играете мачове за тая цел ..или да ви подпират реферите 90% от мачовете :mrgreen:

"отбора на народа", "ние сме България" - това е обида и неуважение към абсолютно всички отбори! за каква любов и щуротии говориш, когато нямате уважение към съперниците си и насаждате омразя с подобни прозвища?! :roll:

Мисля,че ти отговориха,така че темата спокойно може да се заключи и да мине в архива!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 03 май 2013 14:17

ogrizko написа:
ЕМИЛ написа:Няма как България да ни мрази , след като ние сме България .Най-много сме .Силни сме , а останалите злобеете .Ние сме най-популярният отбор у нас .Отбор създаден от любов , а не измислен като някои останали .

След като сте толкова велики и няма други отбори, що не си играете в отделно първенство самички ....така ще ставате всяка година шампиони каквито са ви болните амбиции! И дори няма да ви се налага да играете мачове за тая цел ..или да ви подпират реферите 90% от мачовете :mrgreen:

"отбора на народа", "ние сме България" - това е обида и неуважение към абсолютно всички отбори! за каква любов и щуротии говориш, когато нямате уважение към съперниците си и насаждате омразя с подобни прозвища?! :roll:

Не уважаваме съперниците си защото каквото повикало, такова се обадило. Как да те уважаваме теб и твоя отбор, след като насаждате единствено омраза, злоба и ненавист. Няма как. Ако срещу теб имаш някакви полуидиоти, трябва да им отговориш със същото...Ето, дори на такъв празник, ти, вместо да празнуваш, си отворил тема тук, с която искаш да се заяждаш. Никакво уважение, само унижение за такива като теб...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 03 май 2013 14:17

джони написа:
mtaraduda написа:
ogrizko написа:Значи, замислих се преди малко ...откъде идва това прозвище, че Левски е "отбора на народа" ?! Абсолютно сериозно питам! Заради името на Апостола ли?! Заради "голямата" фенска маса?! Заради това, че цяла България "обича" Левски?! И откъде е тръгнало изобщо това прозвище?! Откъде накъде ще се наричат така левскарите като сигурно цяла България ги мрази и срамят както България, така и името на Апостола?! :shock: А най-смешното е, че пък и много си вярват, че са "отбора на народа" :shock: Направо съм изумен докъде може да стигат границите на човешката наглост...

Заради това, че западен журналист след 7:2 пише: Отбора на народа победи отбора на властта. Явно си го поел синия *** доста навътре и само от него се интересуваш. Вместо да се хабиш отиди на мач в А група, докато селското ти тимче е още в нея.

това е било много отдавна,ето сега по тази логика какво излезна пак от западни журналисти
http://www.index.hr/sport/clanak/analiza-gledanosti-12-europskih-liga--zvezda-sjajna-druga-hajduk-deveti-dinamo-i-partizan-katastrofalni/652788.aspx

Самозалъгваш се , че вие сте отбора на народа .Вие сте регионален гранд нищо повече .

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2013 14:18

1palq4o1 написа:
ogrizko написа:

Мисля,че ти отговориха,така че темата спокойно може да се заключи и да мине в архива!

След като се спре с това название, нека да се заключва и да заминава където трябва :) Не е проблем, ако са готови да се откажат... вместо да ме числят и мен към тях :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
whack
Контакти:

Re: Левски (София) 1914

Мнениеот whack » 03 май 2013 14:18

1palq4o1 написа:
Teo написа:Стига си правил реклама на това съдийско отроче. На хората им се повръща вече...

Специално за теб и още двама трима дращещи,пускам този линк!!!Хубаво изгледайте клипчето и после ще очаквам да коментирате кой е подкрепян от съдии,"синьото" БФС и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=gi__eRQO ... e=youtu.be

Какво да му гледаме на клипа? Гола на Литекс е напълно редовен - След играта с глава играят с топката играчи на пфк 1914 и чак тогава оранжев футболист.Втория жълт картон на Ангелов срещу Ботев? ЖЪЛТ КАРТОН СЕ ДАВА И ЗА БРОЙ ИЗВЪРШЕНИ ФАУЛОВЕ !Прочетете правилата и тогава говорете за съдийски грешки..
FC Internazionale Milano!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 14:19

джони написа:аз имам и друг въпрос-"Какво значи фк Левски"?последните 2-3 месеца навсякъде чета и слушат как футболистите,треньори и т.н незнаели какво значело левски,та какво значи фк левски?

и още нещо навсякъде се пише че фк Левски бил гранд,какво точно ознава гранд?и в случай че наистина по някакъв критерии Левски е гранд,то Ботев трябва да е ел галактико

има и много други подобни заучени фрази и смешни клишета

Споко бе,ЕЛ ГАЛАКТИКО-сега сте добре с трньор ЛЕВСКАР,със спортен директор станал топ играч в ЛЕВСКИ...И като изпаднете другата или по-другата година ми е интересно какво ГАЛАКТИКО ще сте
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 14:20

ogrizko написа:
1palq4o1 написа:
ogrizko написа:

След като се спре с това название, нека да се заключва и да заминава където трябва :) Не е проблем, ако са готови да се откажат... вместо да ме числят и мен към тях :shock:

Ами иди го кажи на онези журналисти,които са го имислили и са го казали първо

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2013 14:20

ogrizko написа:Значи, замислих се преди малко ...откъде идва това прозвище, че Левски е "отбора на народа" ?! Абсолютно сериозно питам! Заради името на Апостола ли?! Заради "голямата" фенска маса?! Заради това, че цяла България "обича" Левски?! И откъде е тръгнало изобщо това прозвище?! Откъде накъде ще се наричат така левскарите като сигурно цяла България ги мрази и срамят както България, така и името на Апостола?! :shock: А най-смешното е, че пък и много си вярват, че са "отбора на народа" :shock: Направо съм изумен докъде може да стигат границите на човешката наглост...

Заради името на Апостола е ! Откраднаха го нагло, както и цял живот са нагли ! Истината е че ако се казваха различно име от това което откраднаха, в момента нямаше и да ги коментираме! Масата им от фенове е заради името което откраднаха! 99 години срам !
Последна промяна от Teo на 03 май 2013 14:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”