Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Левски (София) 1914

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 13:34

Teo написа:Стига си правил реклама на това съдийско отроче. На хората им се повръща вече...

Специално за теб и още двама трима дращещи,пускам този линк!!!Хубаво изгледайте клипчето и после ще очаквам да коментирате кой е подкрепян от съдии,"синьото" БФС и т.н.

http://www.youtube.com/watch?v=gi__eRQO ... e=youtu.be
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 03 май 2013 13:39

Много хубава тема. Понеже не си гледат техните отбори, а само синият им е в устата, спокойно може в тази тема да сменят името на отбора, та да им е по-сладко като си го въртят... :mrgreen:
...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2013 13:40

1palq4o1 написа:
Teo написа:Стига си правил реклама на това съдийско отроче. На хората им се повръща вече...

Специално за теб и още двама трима дращещи,пускам този линк!!!Хубаво изгледайте клипчето и после ще очаквам да коментирате кой е подкрепян от съдии,"синьото" БФС и т.н.

Само като прочетох първите две думи и ми стана ясно, вечно репресираните който все корупцията е срещу тях, а те са невинни както винаги :lol:

гугутчо ли е правил клипчето :?

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 03 май 2013 13:43

Вчера Милиев, мисля беше казал:Видяхте ли дадоха ни червен картон, значи не сме подпирани :) Стана ми забавно,но както и да е.Публиката на Левски не е виновна за нищо и не виждам защо се заяждаме.Всяка година някой отбор е на топа, тази са те, преди няколко бяха Литекс, миналата Лудогорец, преди доста време и ЦСКА....трябва да има въртележка и корупцията да цъфти, от нас не зависи нищо!
Последна промяна от Empty на 03 май 2013 13:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
mavri
Контакти:

Мнениеот mavri » 03 май 2013 13:43

Gesha1986 написа:Тъй като всяка тема е намесен отбора на Левски (София) 1914 ,предлагам да не се пускат нови теми и да се изтъква Левски това,Левски онова а просто тук всички червени,оранжеви,зелени,жълти и всякакви други да си драскат,пускат новини (кой съдия е помогнал,колко футболиста са хванати от другия отбор,колко незачетени гола на противника,кой се е напил и така нататък..) и да си расъждават!
Успех! Ще следим темата с интерес! ;)

правиш се на интересен с тая тема.никой не го е еня за левски.хората си обичат отборите и се сещат за левски само когато има мач с вас.а че левски отдавна не е фактор се вижда с титлите и купите които им убягват в последно време.не ти се получава с тая тема но опитай друга-сами си правите реклама и сами си вярвате че сте все още нещо.весели празници.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 май 2013 13:47

allez_les_blues написа:кратък коментар по темата- това е ГРАНДА НА БЪЛГАРИЯ.Точка.

То па едни грандове у нас, мани, мани
Изображение

haha

Мнениеот haha » 03 май 2013 13:48

Значи тук ще пишат всички, освен левскарите? Най-после една хубава тема.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 03 май 2013 13:49

направо ми писна ....отново отменен гол за противник на Левски, докога ще ги подпират тия?! :evil:

а черверния картон трябваше да е директен :!: но разбира се, така ще може да се върне по-рано в игра.... но комент, направо ми писна всеки мач да им помагат?! как не спечелиха честно и нормално един мач?! :idea:

п.п. мача с цска не го гледах по обясними причини, това е най-измисления мач на годината... там може и да са били честно, все пак е голямото дерби за тях и за там ако не са надъхани не знам за къде... ама останалите мачове, които съм им гледал все свирят в тяхна полза ...докога питам, а?! безсрамници от бфс и съдийски подлоги!!!
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 13:51

Teo написа:
1palq4o1 написа:

Само като прочетох първите две думи и ми стана ясно, вечно репресираните който все корупцията е срещу тях, а те са невинни както винаги :lol:

гугутчо ли е правил клипчето :?

И като прочете първите две думи,гледа ли клипа???Или си на принципа да плюеш и да хвърляш злъч,пък дали имаш основание или не не е важно!?!
Само питам,да не реши някой,че се заяждам :o :o
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2013 13:51

allez_les_blues написа:кратък коментар по темата- това е ГРАНДА НА БЪЛГАРИЯ.Точка.

ГРАНДА сме ние, а вие сте тези който винаги ни се доказвате на нас - когато историята говори, репресираните мълчат.

Върни се в “Левски”