Тодор Батков - официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Re: Батков: Аз ли съм мутра или кой?

Мнениеот 1palq4o1 » 03 май 2013 13:37

obi4am_pirin написа:"Мутрите обаче са при тях, а ние сме народът. Аз ли съм мутра или кой?

Ганьо Балкански бил народа!От кога този комунистически агент вижда себе си като част от народа?Хора умират от глад а този мазнок бил част от народа!Няма срам и този!

И...???
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 май 2013 13:42

Teo написа:Който грухти последен, грухти най-добре :!:

Вие вашето вече го изгрухтяхте, оттук нататък сте безполезен и безпомощен наблюдател на събитията...Примирете се с този факт, не интересувате никого, имате си битка за третото място! Ние миналата година помогнахме на Лц, вие и това не можахте дори да направите, а дали ще станем ние първи или не, май вас ви интересува повече от нас!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 03 май 2013 13:43

:mrgreen:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 май 2013 13:45

Когато Батков отвори устата обикновено страда отбора, да видим дали сега ще е същото.
Вчера ми направи впечатление отделни изречени фрази, които може да се стоварят за пореден път върху главата му.
Също така когато отбора не върви здраво се покрива, но когато нещата са добре и Батков е пръв на мегдана.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 май 2013 13:47

sin4ec написа:

Вие вашето вече го изгрухтяхте, оттук нататък сте безполезен и безпомощен наблюдател на събитията...Примирете се с този факт, не интересувате никого, имате си битка за третото място! Ние миналата година помогнахме на Лц, вие и това не можахте дори да направите, а дали ще станем ние първи или не, май вас ви интересува повече от нас!

:lol: Прав си - вие сте донор на Лудогорец - 3 мача - 9 точки. :lol: :lol: :lol:

haha

Мнениеот haha » 03 май 2013 13:48

Той не е мутра а гнусен доносник от ДС- Тара.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 май 2013 13:49

PFC Litex написа:Когато Батков отвори устата обикновено страда отбора, да видим дали сега ще е същото.
Вчера ми направи впечатление отделни изречени фрази, които може да се стоварят за пореден път върху главата му.
Също така когато отбора не върви здраво се покрива, но когато нещата са добре и Батков е пръв на мегдана.

Също така каза, че Синята коалиция в лицето на Херо, Мъри и Вилито трябва също да помагат, да видим днеска Херо какви балтии ще прави на Лудогореца. ;)

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 май 2013 13:50

Кировец написа:
sin4ec написа:

:lol: Прав си - вие сте донор на Лудогорец - 3 мача - 9 точки. :lol: :lol: :lol:

Така е. Но сега са ни необходими три точки само веднъж-и предните ще са без никакво значение! Така и така я докарахме дотук-за опит пари не взимат, пък ако не стане-берекет версин! От вас обаче нищо не зависи-факт!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 май 2013 13:51

Тео, ще те помоля да не ме цитираш, тъй като ти си клиничен случай и твоето мислене е адски лимитирано.
Последна промяна от PFC Litex на 03 май 2013 14:14, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 май 2013 13:56

Не е мутра - просто е идиот. По неговата логика другите не са от народа явно. Не разбирам защо му прави такова удоволствие да се излага с изказвания, които прилягат повече на 5-годишен. Нека си говори - всеки път, когато си отвори устата, ръси бисери и му се смеят много хора, включително някои фенове на "Левски".
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”