ChelseaCL написа:ralka_levskarka написа:Ма аз отивам на награждаването на Левски, бе, вие се напивайте![]()
![]()
Рядко се случва да получите сребърен медал, не е за изпускане
Аз отивам за Златото, ти си ходи за Бронза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ChelseaCL написа:ralka_levskarka написа:Ма аз отивам на награждаването на Левски, бе, вие се напивайте![]()
![]()
ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:Чакай сега. Ти да не учиш в дървото?
В училище уча![]()
Не, просто това са нещата, които правим![]()
Отделно сме има ли цветознание, композиция и некви такива, а сега и история на изкуството и пластична анатомия, като рисуваме и кости
Под дървото имах предвид училище, в което има такива специалности.Жалко, че съм в някво смотано основно, дето просто си учим.
![]()
Офтопик:
Знам, споко, има си такава специалност. Има и водно, парково, строителство и архитектура, моята, транспортно, а и геодезия има. Това мисля, че бяха. И аз до 7 клас бях в СОУ, ама се махнах, то никакъв смисъл, излизам само с 6- ци и какво? Нищо
Пиши в гоогле, ПГСАГ "Ангел Попов" и ще го видиш
ralka_levskarka написа:ChelseaCL написа:ralka_levskarka написа:Ма аз отивам на награждаването на Левски, бе, вие се напивайте![]()
![]()
GGMU_forever написа:Жалко, нямаме си такова във Варна.Освен дървото, където работят с аутоКАД.
Те от професионалните идваха и си правиха огромна реклама. Още малко и си мислих, първо желание - дървото, механото или електрото.
Прибирам се вкъщи, заявявам аз на всички и кака ми гневно:-"Абе ти луд ли си бе? Как ще влизаш в дървото, дето е пълно с идиоти ве."
we are the champions написа:ChelseaCL написа:ralka_levskarka написа:Ма аз отивам на награждаването на Левски, бе, вие се напивайте![]()
![]()
Аз пък им стискам палци по добре Левски шампион отколкото село Разград
![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
we are the champions написа:ralka_levskarka написа:ChelseaCL написа:ralka_levskarka написа:Ма аз отивам на награждаването на Левски, бе, вие се напивайте![]()
![]()
Не може ли да врътнем някаква схема да изкараме Лудогорец от 3 ката ?![]()
![]()
![]()
we are the champions написа:Не може ли да врътнем някаква схема да изкараме Лудогорец от 3 ката ?![]()
![]()
![]()
ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:Жалко, нямаме си такова във Варна.Освен дървото, където работят с аутоКАД.
Те от професионалните идваха и си правиха огромна реклама. Още малко и си мислих, първо желание - дървото, механото или електрото.
Прибирам се вкъщи, заявявам аз на всички и кака ми гневно:-"Абе ти луд ли си бе? Как ще влизаш в дървото, дето е пълно с идиоти ве."
И при нас е така, дървообработването са идиоти, ама пък е интересно
Особено като правят дърворезба.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта