riak4 написа:Аз нищо не разбирах от Химия, ама тая госпожа е много яка и доста помага на нашия клас и почнах да я зацепвам. Даже последния път имаме 6-ца!![]()
Ех... да имах и аз такава по Химия. Щото сега си имаме женски дявол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
riak4 написа:Аз нищо не разбирах от Химия, ама тая госпожа е много яка и доста помага на нашия клас и почнах да я зацепвам. Даже последния път имаме 6-ца!![]()
ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:Е то почти нищо ново не се учи. Философия, свят и личност и други по принцип ненужни са изключение.
Мхм, матури, изпити това явно няма да ти е от важност, ако си в някое даскало да имаш практика.. Окей
Е, матурите ще са ми от важност, разбира се. Кака ми сега е затворена вкъщи и се готви здраво.![]()
Мен, ако ме питаш не искам и да завършвам, ама.. идва.. Още една година и айде, ще се боря за СУ
GGMU_forever написа:С каква специалност искаш да влезеш?Моята иска с китаистика.
ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:С каква специалност искаш да влезеш?Моята иска с китаистика.
![]()
Ми журналистика, а сега уча интериорен дизайн
we are the champions написа:Рали, кога ще е сватбата с Гарито ?
ChelseaCL написа:Аз искам да стана полицай и космонавт за да пазя света от лошите
ChelseaCL написа:Аз искам да стана полицай и космонавт за да пазя света от лошите
GGMU_forever написа:ralka_levskarka написа:GGMU_forever написа:С каква специалност искаш да влезеш?Моята иска с китаистика.
![]()
Ми журналистика, а сега уча интериорен дизайн
Че то това ми е мечтата. Да уча интериорен дизайн.
Всички покрай мене ми викаха, че имам пространствено мислене.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта