Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 23:01

СТАМАТ написа:
kent1914 написа:Определено, ще трябва да гледаш само нашите мачове е Европа.
С така очертаващото ВИ се 4-то място в шампионата, само по телевизора ще гледаш "евро" мачове!!!

Намери ми билет за сините Евробойци, като се класират, че няма да се вредя!!! От сега имало заявки от Германия и Холандия за 50 000 билета!!! Цял свят искал да види СИНЬОТО ЧУДО!!!:)))))))))))))))))))

Ми нормално,няма да иска дагледът жълтурчета :mrgreen: :lol: А, и ще те потърса след дербито ВИ , да те питам как си :lol: :mrgreen: Да не стане така,както ваще розови събратя да изчезнете след това от форомите :mrgreen:[/quote]

Както вие изчезнахте, макар че се гласяхте в Пловдив да биете с 0:3:))))))))))))))))))))))))А тя ква стана...:))))))))))))))) Не ми се хвали като в детската градина с "батко"!:)))))))))))))) Ядохте гъбата с оцета в Пловдив и сега малко по-скромно!:)))))))))))[/quote]
Пич,згазихтени,вярно е ,бях на мача и ти гарантирам,че беше така ! Но, НЕ-случйно си сменихме треньора,и в следствие на това ИГРАЕМ много-по -добре, но мисълта ми е ,гледай си твойта паница ;) И се радвай,че имате такъв треньор и такива фитболисти - ЛЕВСКАРИ ,за да може да играете приличен футбол ![/quote]

Това, че са минали през Лефски, не ги прави лефскари!!! Още повече, каква е заслугата на Лефски??? В отбора си имаме хасковци, благоевградчани и т.н!! Вие през цялото си съществуване ползвате не софиянци!!! Е? Какво от това?? Ние нямаме вина!! Ние просто в момента сме с класи ПО ДОБРИ ОТ ВАС, НО МОЖЕ И ДА НЕ ИГРАЕМ В ЕВРОПА!!! Това е парадокса!!! И е жалко и смешно!!![/quote]
Класата ще се види догодина,само това ще ти кажа за сега ;)

mimi29
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот mimi29 » 02 май 2013 23:03

Ето какво гласи член 27, т.2 от Дисциплинарния правилник на БФС:

"На състезател с показани в една среща жълт, а за друго нарушение и червен картон, се налага наказание и за двата картона."

Това е добра новина за Левски. Така Дъстли ще е на линия, и най-важното - ще е "чист", за финала за Купата на България срещу Берое на 15 май и ключовия мач за титлата срещу Лудогорец няколко дни по-късно
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 23:03

mistreated написа:
Момент, момент. Значи да не броим отменените голове на другите отбори, когато преди това е свирена засада, а да броим гола на Йовов, който пак е вкаран при спряна игра?!? Защо не искаш да коментираш за Локо Сф? Кое от написаното от мен не е вярно? Да си забелязал, че всички грешки в ущърб на Левски са ставали след брутално подпиране преди това във ваша полза? Мислиш ли, че на ваши играчи във всички тези двубои не бяха спестени също червени картони? Да си забелязал, че дори не съм изобщо зачеквал темите за свирени абсолютно несъществуващи поне 5-6 засади общо срещу ЦСКА и Берое в мачовете ви с тези съперници. Аз говоря само за очевадните грешки, които дори няма какво да се коментират.
Едно е да си защитаваш "синята идея", друго е да се заяждаш, наричаш хората с глупави имена и като цяло да говориш, като селтак. Ето за това ти казвам, че изпростяваш, а не че си защитаваш отбора. Има разлика!

Аз не съм нарекъл някого едикакси без причина и основание. А след няколко обиди поне. Ти в случая си обратната страна, но там така се случи! ;) Макаренко специално не ми го защитавай, щото даже нямаше доблест да поздрави, а се скри като мишка! И още два подобни екземпляра, които освен гавра от нищо не отбират, но това си е мой проблем. С теб можем да си организираме пълен анализ на съдийството в мачовете на сините, с видео и пиене, но предимство за нас от тази работа няма да излезе. А пък второто полувреме в Ловеч беше уникална гавра, сваляха ни с шутове, дърпане, бутане-фаул за нас няма...
Както и да е. Левски е различен отбор след случая в съблекалнята, който ти не искаш да коментираш. Твоя воля.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 май 2013 23:03

Пореден успех за народа.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 02 май 2013 23:04

Пореден успех за народа.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 02 май 2013 23:06

Честита победа на СИНИТЕ фенове.Една важна победа на стадион на който трудно биехме последните мачове.За червените и зелените не ми се говори. Стават жалки вече.

Как играха нашите,че от стадиона не се виждаше много ?
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 май 2013 23:07

sin4ec написа: Както и да е. Левски е различен отбор след случая в съблекалнята, който ти не искаш да коментираш. Твоя воля.

Как да коментирам нещо, което нито съм чул, нито съм видял. Той и Цветан Цветанов се кълнял в децата му, че не бил подслушвал ама....
За мен Левски не е с нищо по-различен отбор от преди, ако това ме питаш. Просто задействахте всички сили извън терена. На няколко пъти и късметът ви покри яко главно в мачовете срещу Литекс и нас.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 02 май 2013 23:12

mistreated написа:
sin4ec написа: Както и да е. Левски е различен отбор след случая в съблекалнята, който ти не искаш да коментираш. Твоя воля.

Как да коментирам нещо, което нито съм чул, нито съм видял. Той и Цветан Цветанов се кълнял в децата му, че не бил подслушвал ама....
За мен Левски не е с нищо по-различен отбор от преди, ако това ме питаш. Просто задействахте всички сили извън терена. На няколко пъти и късметът ви покри яко главно в мачовете срещу Литекс и нас.

И вас само с касмет а не ви смачкахме последните 15 мин ти сериозен ли си или както каза Борето явно пак сте объркали сиропите та не можехте да ходите последните минути :o :o :o

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 май 2013 23:14

sin4ec написа:
mistreated написа:Не, sin4ec, не е мой проблемът. Както казах, ти изпростяваш, не аз. Да отричаш, че ви подариха безумен гол във Варна. Да отричаш, че отмениха чист гол на Литекс в първия мач за купата. Да отричаш, че ви спестиха дузпа и червен картон на Ели в мача за първенство в Ловеч. Да отричаш, че ви подариха дузпа срещу Локо Сф, а изгонването на Том още в 25-тата минута беше просто безумно. Да отричаш, че днес отмениха кристален гол на Локо Пд. Всичко това ли се опитваш да ми кажеш?
Остави нас, червените и това какво говорим. Погледни какво ви казват феновете на всички други тимове. И те ли грухтят? И те ли нищо не разбират от футбол? Само на вас ли всичко е ясно или просто вие сте тотално изтрещели?

Аз никога не съм отричал голът от засада във Варна, но там имаше два червени картона за противника и дузпа накрая! Никакъв гол на Литекс не е отменен, преди това има засада, игра с ръка на оранжев и после пак засада! В Ловеч първо се пусна атака на оранжев от два метра засада, а голът на Йовов си беше редовен! За Локо Сф не искам да коментирам, зашото Вутов беше отнесен в наказателното, като дузпата с Пирин на Старокин! Днес пък -кристален гол??? Колко пъти трябваше да стрелят по нашата врата при спряла защита, та да влезе??? Дали аз изпростявам, или не-не е твой проблем! Плакатът КУР ЗА БФС беше за наказание, но мен това не ме бърка! Аз имам принципи и ще ги защитавам докрай, махнах се оттук, но някои хора се оляха и реших да се върна. Аз се гордея с това, че дадох на всички сини тук убеждението в победата в Ловеч, когато бяхме на колене! Не ме бърка титлата, но ще се борим докрай за нея! Аз съм тук с идеята да защитавам Левски, аз съм човекът, който ги е плюл и критикувал най- безмилостно, но когато са дали всичко от себе си, което е и нашата цел-ще ги защитавам докрай! Не ме бърка ничие мнение, не ме интересува нищо, освен каузата на сините! Аз не съм в този форум , за да правя рейтинг! На който не му харесва, не контактува с мен и толкоз! Аз съм Синчец и Синьо сърце, и това е достатъчно основание! Точка!

Пред банята Генов в прав текст призна че гола на Литекс за купата е отменен неправилно че дузпата срещу Локото
е измислена че има червен картон на Ели срещу Миланов но ти продължаваш да лъжеш.Какво да ти каже човек повече.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 02 май 2013 23:16

AN71 написа:
mistreated написа:

И вас само с касмет а не ви смачкахме последните 15 мин ти сериозен ли си или както каза Борето явно пак сте объркали сиропите та не можехте да ходите последните минути :o :o :o

Погледни си правописа бе, момче. Как може да сте толкова неграмотни?!
Голът на Йовов ли не беше късмет? Пропускът на Анисе ли не беше късмет за вас? Пропускът на Делев ли не беше късмет за вас? Кое от тези неща???
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Архив”