СТАМАТ написа:kent1914 написа:Определено, ще трябва да гледаш само нашите мачове е Европа.
С така очертаващото ВИ се 4-то място в шампионата, само по телевизора ще гледаш "евро" мачове!!!
Намери ми билет за сините Евробойци, като се класират, че няма да се вредя!!! От сега имало заявки от Германия и Холандия за 50 000 билета!!! Цял свят искал да види СИНЬОТО ЧУДО!!!:)))))))))))))))))))
Ми нормално,няма да иска дагледът жълтурчета
Както вие изчезнахте, макар че се гласяхте в Пловдив да биете с 0:3:))))))))))))))))))))))))А тя ква стана...
Пич,згазихтени,вярно е ,бях на мача и ти гарантирам,че беше така ! Но, НЕ-случйно си сменихме треньора,и в следствие на това ИГРАЕМ много-по -добре, но мисълта ми е ,гледай си твойта паница
Това, че са минали през Лефски, не ги прави лефскари!!! Още повече, каква е заслугата на Лефски??? В отбора си имаме хасковци, благоевградчани и т.н!! Вие през цялото си съществуване ползвате не софиянци!!! Е? Какво от това?? Ние нямаме вина!! Ние просто в момента сме с класи ПО ДОБРИ ОТ ВАС, НО МОЖЕ И ДА НЕ ИГРАЕМ В ЕВРОПА!!! Това е парадокса!!! И е жалко и смешно!!![/quote]
Класата ще се види догодина,само това ще ти кажа за сега