Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Teo » 02 май 2013 21:45

Седем написа:Нема такива нагли същества като розовите! Не стига, че синьото БФС за пореден път им даде отсрочка, вместо да ги прати във В група още преди години, не стига че същото това синьо БФС им разреши да играят мачовете си на развалината, носеща гордо името "стадион", не стига, че върха на възможностите им е да се борят за 3-4 място с доскорошния си пловдивски филиал, ами взели да грухтят по форумите като обезумели срещу Левски.
Мили розови другарки, скрийте се в кочинката докато се стъмни хубаво, а след това изпълзете кой с лопата, кой с трион. Вие знаете как.

Седем, Синьото БФС защо не ви наказа за 5 мача заради свастиките в Ловеч, Синьото БФС защо не ви отне 7-те точки който ги взехте чрез съдийски поръчки, Синьото БФС защо не ви изхвърли от А група за корупция и уреждане на мачове от пролетта на сам! Защо :?:

Как може трисекторен стадион да взима лиценз,а четирисекторен да не може :?:

Когато казвам нещата който са безспорни истини на вас не ви харесва да ги чуете, а това за вас е грухтене, да ви имам и логиката :shock:
Последна промяна от Teo на 02 май 2013 21:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 май 2013 21:45

tevez написа:Мюлдер би трябвало да е на линия за Берое и ония от Разград.

Още за Враца?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 май 2013 21:48

W84me написа:
tevez написа:Мюлдер би трябвало да е на линия за Берое и ония от Разград.

Още за Враца?

Преди двубоя на "Лаута" холандецът бе натрупал 8 официални предупреждения, като след полученото първо такова срещу "черно-белите", трябваше да отнесе два мача наказание. Т.е. да пропусне наглед по-леките мачове срещу Миньор на "Герена" и във Враца срещу Ботев, а да е на разположение за ключовите двубои с Берое и Лудогорец.

След червения картон обаче настъпи объркване дали Мюлдер няма да пропусне само 1 мач, ако се зачете само червеният му картон, а жълтите му да се унищожат, каквато версия се появи. Или иначе казано, десният бек да остане да "виси" с 8 картона.

Проверка на Livesport.bg установи, че това няма как да се случи. При тази ситуация се зачита първият жълт картон на Мюлдер, т.е. негов девети и червеният такъв. Така "лалето" ще бъде наказано за 2 мача, точно както е най-удобно за Левски.

Ето какво гласи член 27, т.2 от Дисциплинарния правилник на БФС:

"На състезател с показани в една среща жълт, а за друго нарушение и червен картон, се налага наказание и за двата картона."

Това е добра новина за Левски. Така Дъстли ще е на линия, и най-важното - ще е "чист", за финала за Купата на България срещу Берое на 15 май и ключовия мач за титлата срещу Лудогорец няколко дни по-късно.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 21:50

Възхитен съм от "синята лавина"!!!! Толкова години да си мисля, че са съдийски отбор, пък тя каква била работата????????????:)))))) Мачкат здраво!!:)))) И гледайте как само за 2-3 седмици от "куци коне", както сами се наричаха, БЕЗАПЕЛАЦИОННО ГАЗЯТ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ей това е отбор!!!! С воля и несломим дух, щурмува и двата върха!!!! А какви пасове, извеждания, финтове.........КРАСОТА!! Някой не може ли да направи клипче от последния мач, озвучено с Менделсон???:))))))))))))))))))) Ще се получи ФЕЕРИЧНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО !!!:)))))))))))))))))))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
rudy
Контакти:

Мнениеот rudy » 02 май 2013 21:52

Аз не точно по темата, но не мога да не отбележа, че всеки един фен на делиорманци има регистрация във форума, а някои по няколко. Ми то във форума на Левски има повече отколкото на техен мач?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот sin4ec » 02 май 2013 21:53

mistreated написа:
sin4ec написа:Харесва ми да слушам червено-жълто-зелено ахкане и охкане! Чест им прави на ловчанлии, че не се бъркат в лайната, те си знаят защо! Интересно е кого всъщност са били Локо Пд тази пролет, една табличка с резултатите им би изглеждала много подходящо, както и темата на техния фен, която беше удобно изтрита, но ние сме великодушни и с широки сърца- идва светъл празник за всички християни! Господ здраве да ви дава! :)

[offtopic]Честно казано от разговорите помежду ни си бях изградил друго мнение за теб, но с всеки ден изпростяваш все повече и повече в този форум. Неслучайно го пиша тук, а не на лични. За цяла България е ясно като бял ден какво правят вашите ръководители, за да сте шампиони. Както виждаш няма фен на друг отбор освен вашия, който да не го твърди категорично. Само вие се правите на ощипани моми и се опитвате да изкарате черното бяло.
Ей такива са ви всички легенди за вашия клуб. Измислени![/offtopic]

Това е твой проблем, не мой! Неслучайно ще отговоря тук, а не на лични! Теорията със съдиите не върви, просто във всеки спорен мач има и жестоки грешки в ущърб на сините, би ли го опровергал? Нашите ръководители, да те светна, титлата я бяха отписали тотално и жалко, че не послушаха призивите да се махне Илиан веднага след Монтана! Но има и нещо друго, което никой не коментира, защото му се струва нереално: След онзи мач на всички в синята съблекалня е предложено да напуснат по взаимно съгласие, без проблеми от клуба! Никой не е пожелал! И тук не става въпрос за ташак, а за дебела работа! Разбирай го както си искаш, това е моментът, в който всичко се преобръща! Това е ходът, който превърна сините от безобиден селски отбор в ...Левски! Преди година и половина, когато казвах, че има Левски нови собственици, българи, ми се подигравахте! Сега ахкате по интервюто на ГГ, който казва... същото! Когато казвам нещо, го казвам! Не съдии, ами сам Господ да беше слязъл, нямаше да помогне на сините, ако те не бяха се променили тотално! Точка!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 май 2013 21:53

Три мача ще го накажат - 2 за 9-ти жълт и 1 за червения...
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 май 2013 21:54

Teo написа:
Седем написа:Нема такива нагли същества като розовите! Не стига, че синьото БФС за пореден път им даде отсрочка, вместо да ги прати във В група още преди години, не стига че същото това синьо БФС им разреши да играят мачовете си на развалината, носеща гордо името "стадион", не стига, че върха на възможностите им е да се борят за 3-4 място с доскорошния си пловдивски филиал, ами взели да грухтят по форумите като обезумели срещу Левски.
Мили розови другарки, скрийте се в кочинката докато се стъмни хубаво, а след това изпълзете кой с лопата, кой с трион. Вие знаете как.

Седем, Синьото БФС защо не ви наказа за 5 мача заради свастиките в Ловеч, Синьото БФС защо не ви отне 7-те точки който ги взехте чрез съдийски поръчки, Синьото БФС защо не ви изхвърли от А група за корупция и уреждане на мачове от пролетта на сам! Защо :?:

Как може трисекторен стадион да взима лиценз,а четирисекторен да не може :?:

Когато казвам нещата който са безспорни истини на вас не ви харесва да ги чуете, а това за вас е грухтене, да ви имам и логиката :shock:

Извинявай, би ли ми отговорил, КОЙ Е ЕДНИСТВЕНИЯ ОТБОР В БЪЛГАРИЯ, ЧИЙТО ФУТБОЛИСТИ СА БИЛИ УЛИЧАВАНИ ВЪВ ВЗЕМАНЕ НА ДОПИНГ?
Какво стана?
То не беше сироп за кашлица, капки за уши, свещички за хемороиди...
Тогава отнеха ли точки, а наказания от по 2 години или доживот?
Стига, че се знаем...истината, наистина боли.

Потребителски аватар
Stanley_79
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот Stanley_79 » 02 май 2013 21:55

gacobacov написа:Какъв ти Сараево, тоя път някой от Фарьорите ше ги гъзи :lol:

Поне ще бъде шампион!!!
А "ВАС" ще ви "обича" участникът за Лига Европа, който като Мура има първо участие за европейските турнири.
Това е по добре със сигурност!!!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... ots_bg.png
Ха, ха, ха, най-старият изкуствено създаден отбор, който на всичкото отгоре е от кв. Подуене.
ТОВА Е ЦСКА!!!

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 02 май 2013 21:56

rudy написа:Аз не точно по темата, но не мога да не отбележа, че всеки един фен на делиорманци има регистрация във форума, а някои по няколко. Ми то във форума на Левски има повече отколкото на техен мач?

Прави си!
Нали видя и на мача между Литекс и Ботев, колко фенове имаше Литекс - 1 фен!!!
Брутално е, същото и Горолудец!

Върни се в “Архив”