Локомотив Пловдив - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?
За който и друг отбор да се отнасяше тази тема щеше да бъде заключена до 2 минути. Сега стои 2 часа...
Последна промяна от Tommi на 02 май 2013 21:07, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
-
petko.h.markov
- Контакти:
neverbackdown написа:Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.Колко ще ми е готино като станем шампиони и запушим устите на всички червени кадри като Гриша Ганчев , Домуса и цецка.Обърнете внимание , че всички водещи отбори в България са с червени кадри начело , а само Левски им пречи да се разпределят пая и за това лаят като бесни кучета , но Левски ще го има винаги за ваше съжаление.....
Ти си щастлив човек.
- dreben23
- Контакти:
Дори няма да взимам сериозно отношение по темата. В края на сезона може да кажа сбогом на бг футбола, че съм се нагледал на какво ли не- като се почнеше от мачове на деца, на юноши-старша възраст, мъже, жени, хермафродити, каквито се сетиш същества. Досега се държах като патриот един вид и ги гледах, но започна да ми омръзва гледката на изгоряла гума. Не знам с къв акъл ги предават по телевизията. Ще накарат малките деца да не се занимават въобще със спорт.
Думата "спорт" вече е мръсна дума, а прокуратурата не взема никакво отношение по въпроса.
Пожелавам най-безименният отбор да им се падне в евротурнирите и да видят как играят батковците грамотен футбол!
Левски е повече от жалък в момента и онзи дето пише магьосник с "и" ще го види дори. Спокойно, Лудогорец няма да им даде никаква титла, те са същите- вместо футбол играят белот и се надцакват с козовете. Да видим у кой ще се окаже валето накрая!
И Берое може да се окаже голям залък за тях, понеже имат доста по-грамотен отбор и си играят футбол, не новата спортна дисциплина "съдийска топка". Ще се повеселим баш накрая. Ако всичко се решава в последния кръг, нещата ще са твърде забавни.
Толкова прозрачно е всичко, а никой не се гиба да изкорени проблема веднъж завинаги. Съд и много присъди за неотклонение ще е надеждата за спасение на българския футбол!
[offtopic]Приятна вечер!
[/offtopic]
Левски е повече от жалък в момента и онзи дето пише магьосник с "и" ще го види дори. Спокойно, Лудогорец няма да им даде никаква титла, те са същите- вместо футбол играят белот и се надцакват с козовете. Да видим у кой ще се окаже валето накрая!
Толкова прозрачно е всичко, а никой не се гиба да изкорени проблема веднъж завинаги. Съд и много присъди за неотклонение ще е надеждата за спасение на българския футбол!
[offtopic]Приятна вечер!
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Foreigner написа:1982 написа:neverbackdown написа:Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.
Никой не го е яд, че съществува това жалко тимче от покрайнините на София, яд ни е, че играете по "други начини", а не с футболни такива. Това е проблемът. Това дразни цяла България.
Не си прав въобще, но дори и да си прав няма как да дразни цяла България при положение, че повечето от половината са левскари.
Тия лъжи и измишльотини си ги разправяйте в сектата, тук само ни караш да ти се смеем и подиграваме.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Ludogorski_Fen
- Контакти:
neverbackdown написа:Смешни сте момчета....ама много смешни.Колко ви е яд , че го има Левски , защото сме единствените , който променят статуквото в А група.Колко ще ми е готино като станем шампиони и запушим устите на всички червени кадри като Гриша Ганчев , Домуса и цецка.Обърнете внимание , че всички водещи отбори в България са с червени кадри начело , а само Левски им пречи да се разпределят пая и за това лаят като бесни кучета , но Левски ще го има винаги за ваше съжаление.....
Ти счупи "нагломера". Половината ви мачове са уредени, а дербита ги взимате с помоща на съдии и хванати играчи. Разбиване на статуквото търси при други отбори.
forum.ludogorec.com
Mark_Renton написа:Смешните чорбарчета умират от яд! Бихме ви и още ви помня умрелите физиономии в миризливия сектор. Сега ще се чудите какво да измислите... чешете си дебелите езичета... Важното е, че ние победихме Локото (купихме ги), победихме грухтящите (с късмет), победихме и на гришата селяните (със съдията)... Имаме шанс за титла и сме на финал за купата. А вие кво? Изкопахте гроб на комунистическия си стадион, дължите пари на половината свят и не можете да вкарате на Локо София един гол за два мача... Колко жалко е да си чорбар...
Злобеете за Сараево, а забравяте, че по същото време вие паднахте от един велик отбор, за който децата мислят, че е кръстен на евтина вафла.
Но нека задам няколко въпросчета на червените спецове, които и миналата година говореха за директива Левски да е шампион:
1. Защо подкупихме точно Локо Пд и хванахме съдиите точно с Литекс? Не можеше ли още с Монтана, с Черно море и с Гоце Делчев да развържем кесиите и сега да сме с 6 точки повече? Или Монтана и Гоцето са по-скъпи и сложни за хващане от Локо Пловдив?
2. Като БФС ни подкрепя, защо наказват съдиите, които са свирили в наша полза? Или всичко е дълбока конспирация?
3. И гола на Силва в 90-тата минута ли беше нагласен, бе пичове?
4. Последно - тук може да се включат и спецовете от делиормана - с какво Лудогорец се представя по-добре от Левски тази година? С какво са по-силни и заслужили? Помните ли какво направи Таско в мача им с Ботев, или паметта ви стига само да запомните лафовете на Майкъла и глупавите песни на Дучето?
Пожелавам ви цял живот така да си злобеете и да се борите с Литекс за четвъртото място. Щото в събота вие ще вадите вазелина, щото идва Мъри и иначе дупето ще боли.![]()
Добре си го написал, кофтито е че няма грам истина с действителността, а плод на вроден мозъчен левскарски инстинкт, който не може да види 1 метър пред себе си.
1. Защо подкупихте Локото, а не сте си взели мачовете с Монтана и Гоцето - на този въпрос ти отговаря така: Локото не ги подкупихте, те просто ви дадоха 3-те точки защото не се борят за нищо, все пак се приятелски отношения. Монтана и Гоцето с некадърника Ил.Ил. как да ги вземете, като при положение че в нагласен мач не може да биете.
2. Синьото БФС винаги ви е за гърба, съдиите ги наказват защото от 5 мача все деликатни грешки се допускат срещу отбора на всяка власт, който винаги накрая излиза накрая с 3-те точки.
3. Гола на Силва беше скандален в края на мача.
4. Помня какво направи Пастата, Христисков, Сватбата че вие да сте още в играта и за титла и за купата.
Re: Локомотив Пловдив - Левски
Santiago Munezz написа:MuFc1878 написа:Локото хубаво "ляга" на всички... ето и Славия ги би предния кръг, сега ЛевскиАма като се хвърлят на градските и вземат някоя точка, е тогава ще е шоу
А още по-голямо шоу ще е да удариме зелените човечета на Киро парахода,фенчетата им много са си вирнали нослетата и трябва да има потапянеМен повече ме плаши гостуването във Враца вземем ли го сме шампиони ония от делиормана на Герена ще ги ударим сигурен съм !!!А и тоя плач на сульо и пульо срещу Отбора на народа мен лично ме радва,това показва само страх от Левски!!!
Зелените човечета дето ги споменаваш, да не се превърнат в среднощния ти кошмар! Недей да бъдеш толкова сигурен, че после може цял месец само зелени човечета да сънуваш! Не можете да надскочите себе си, видя се и днес колко играхте.
Харесва ми да слушам червено-жълто-зелено ахкане и охкане! Чест им прави на ловчанлии, че не се бъркат в лайната, те си знаят защо! Интересно е кого всъщност са били Локо Пд тази пролет, една табличка с резултатите им би изглеждала много подходящо, както и темата на техния фен, която беше удобно изтрита, но ние сме великодушни и с широки сърца- идва светъл празник за всички християни! Господ здраве да ви дава! 
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Re: Локомотив Пловдив - Левски
nedko написа:Santiago Munezz написа:MuFc1878 написа:Локото хубаво "ляга" на всички... ето и Славия ги би предния кръг, сега ЛевскиАма като се хвърлят на градските и вземат някоя точка, е тогава ще е шоу
А още по-голямо шоу ще е да удариме зелените човечета на Киро парахода,фенчетата им много са си вирнали нослетата и трябва да има потапянеМен повече ме плаши гостуването във Враца вземем ли го сме шампиони ония от делиормана на Герена ще ги ударим сигурен съм !!!А и тоя плач на сульо и пульо срещу Отбора на народа мен лично ме радва,това показва само страх от Левски!!!
Зелените човечета дето ги споменаваш, да не се превърнат в среднощния ти кошмар! Недей да бъдеш толкова сигурен, че после може цял месец само зелени човечета да сънуваш! Не можете да надскочите себе си, видя се и днес колко играхте.
Един отбор винаги може да надскочи себе си.
Само това ме притеснява на Герена, да не надскочите вие себе си.
За сведение, когато Левски надскочи себе си бие Барселона, Аякс, Байрен Мюнхен, Рейнджърс, Щутгарт и др.
Вие това наистина само ще го сънувате!
sin4ec написа:Харесва ми да слушам червено-жълто-зелено ахкане и охкане!
Кеф, ама като дойде пак дебелият Саид Хюсеинович, ще разбереш, че от такива победи няма смисъл никакъв. Защото със Сараево, Търнава, Тампере, Жилина и т.н. смешници, ги няма Радан Мирянов и Ахмак Ахмак и няма кой да ви спасява.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.