Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот grasiani » 02 май 2013 20:12

Teo написа:
ss1914 написа:Сега и аз ще играя като онези, в събота Ботев ви лягат, така ако биете аз съм прав, ако Ботев бие пък ще ми е кеф.На това му се вика с***я за един ден.

Мача с Ботев за нас е без никакво значение, ако това искаш да знаеш и да паднем голяма работа, поне няма да се излагаме в Европа и ще махнем титан от ЦСКА, което и е целта ;)

Абе не е чак така ако загубите от жълтурите очаквам да продължат да се копаят гробове на Армията и следващите мачове няма да можете да играете на стадиона си.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:13

Rivaldo10 написа:Най-вече на теб ти е ясно! Гледам си подписа и изключвам веднага всички съмнения! Думата ти е "камък", ама като го стиснеш пуска вода... :lol: Да не ти припомням камара смехотворни изказвания, че хептен за резил ще станеш. ;)

Този цитат пак ще ти го цитирам, когато п-вото свърши и ще стане точно така, както съм го написал!

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 02 май 2013 20:14

Абе какъв стимул имаха локо тоя мач, да затвърдят 6-тото място ли.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
gentlemanxxx
Контакти:

Мнениеот gentlemanxxx » 02 май 2013 20:15

Накрая да не се окаже така,че Лудогорец да е шампион, за да може 4тия да играе в Европа..Тогава да ви видя грозните пъпчиви физиономии какво ще обесняват..Бахти злобата от грухтящите,та покрай тях и други индивиди се обаждат..Гледайте си катуните,които наричате отбори и не се бъркайте,накрая да не останете с пръст в устата..Смешници :idea:

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 02 май 2013 20:15

Santiago Munezz написа:
MuFc1878 написа:Локото хубаво "ляга" на всички... ето и Славия ги би предния кръг, сега Левски :) Ама като се хвърлят на градските и вземат някоя точка, е тогава ще е шоу :mrgreen:

А още по-голямо шоу ще е да удариме зелените човечета на Киро парахода,фенчетата им много са си вирнали нослетата и трябва да има потапяне :lol: Мен повече ме плаши гостуването във Враца вземем ли го сме шампиони ония от делиормана на Герена ще ги ударим сигурен съм !!!А и тоя плач на сульо и пульо срещу Отбора на народа мен лично ме радва,това показва само страх от Левски!!!

Имам един въпрос? Ние феновете на другите отбори-към кой народ принадлежим?

Потребителски аватар
harka1914
Контакти:

Мнениеот harka1914 » 02 май 2013 20:15

Как беше мача, пичове? Че аз неможах да го гледам, играха ли нещо наш'те или стандартното джускане и безидейност? Има ли промяна след победите над Литекс и най-вече на чорбата?

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 май 2013 20:16

Този Кирил Дочусчиев се оказа най-големия боклук в българския футбол. Само заради неговата омраза и злоба спрямо Левски, заради манипулациите и интригите му, заради плащането на медии, искам Левски да разпори жалкия му отбор с 6:0 с шест гола от измислени дузпи...
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

camarasa
Контакти:

Мнениеот camarasa » 02 май 2013 20:16

ss1914 написа:Абе какъв стимул имаха локо тоя мач, да затвърдят 6-тото място ли.

Стимулите се наричат честна игра , но за болни комплексари, това е тера инкогнита

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:17

gonzo1960 написа:Смешен плач на жалки чорбарски душици. Спомня ли си някой по какъв начин Сашо Томов купи титлата с просвулутите 16 точки разлика? Най скъпите точки в историята на българския футбол. Толкова скъпи ,че фалираха Кремиковци. Така купуваха мачове и мутрите Ганчев и Домуса. За това плачете чорбари ЛЕВСКИ ще е шампион.

Сезона го завършихме без загуба, като ви отнесохме и с 16 точки, после ни изхвърлиха от Европа, но съдбата си ви го върна като Бате ви направи за смях. Когато фактите говорят...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 02 май 2013 20:18

ss1914 написа:Абе какъв стимул имаха локо тоя мач, да затвърдят 6-тото място ли.

Е как какъв - премиите от Лудогорец. Сравни последните два мача на цска срещу Локо в Пловдив с нашия мач днес и открий разликата. Срещу цска такова нагъзване, срещу нас ще изядат тревата.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “Архив”