Локомотив Пловдив - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
the_blue_fan
Контакти:

Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?

Мнениеот the_blue_fan » 02 май 2013 20:00

Teo написа:Да си припомним думите на другаря Батков: Всички трябва да помагат Левски да стане шампион - утре Херо ще сложи рейса пред наказателното поле и ще прави балтии на Лудогорец, а пък Мъри ще ги бие в Разград, дори и Левски да паднат в директния мач с тях. Всичко до такава степен ми е ясно, че просто не ви се вярва. :geek:

Все едно не знаем, че Ботев ще ви ляга хайде, хайде .. ходи копай друг гр0б :lol:
ЛЕВСКИ СОФИЯ

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Левски

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 20:00

Браво на момчетата :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 02 май 2013 20:01

Няма никакво значение кой отбор ще е шампион. Логично е това да е "Лудогорец", но ако не станат, не се палете много. Състоянието на родния футбол е толкова слабо, че нито едните, нито другите ще направят нещо в Европа освен ако не стане чудо. Предполага се, че "Левски" има малко по - голям шанс, но не се знае.
Не гледайте западен футбол и ще имате по- добра представа за нашия! Така и така там играят много пари и уредените мачове са всеки кръг, но никой не ги разследва.
Хубав или лош, българският футбол е това, което е. Няма държава следователно няма как да има футбол, по - точно спорт. Кога нещата ще се променят? Никой не знае.
Лошо е, че научихме доста неща от Запада. Той показва само простотии, глупости, които не струват.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 02 май 2013 20:01

На момченцата от локуту едно "браво", че пяха и се радваха заедно с "жена си" - срещу жълтити. Голям срам. Сега очаквам, като Ви надуем в сряда [offtopic]въпреки голямото скачане - нали не сме Левски[/offtopic] да ходят по не повече от 100-200 потника на мачовете Ви, защото нормалните Ви фенове се отвратиха.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 май 2013 20:01

Rivaldo10 написа:Батков се изцепил, че няма да правим отбор за Европа!? Че за какво тогава, нас преди всичко ни интересуват евромачовете, после идва първенството и купата... :?

Пешка, то и при Мъри не направихме селекция ... Ама видяхме какво стана. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 02 май 2013 20:02

Обаче сега гледам се реве за засада, а срещу Литекс на Миланов се пропусна и забрави?! :?

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 02 май 2013 20:04

sin4ec написа:Уффф, камък ми падна от сърцето... Този мач ме притесняваше повече от Литекс и ЦСКА. Първа голяма тактическа грешка на Митов-Дъстли трябваше да бъде сменен на полувремето! Задължително! За смените и пререждането обаче-поздравления! Поздравления за пореден път и за Илиан Илиев-физически Левски стои страхотно, аз и преди казах, че това може да се окаже основният ни коз в битката! Противникът бе бит и мачкан в 20 метър на неговата половина, дори и при численото му предимство! Отборът вече стои по друг начин на терена, след днешната победа пътят към титлата по същество е открит.

+1

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 02 май 2013 20:05

Сега и аз ще играя като онези, в събота Ботев ви лягат, така ако биете аз съм прав, ако Ботев бие пък ще ми е кеф.На това му се вика с***я за един ден.
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 май 2013 20:05

Teo написа:Да си припомним думите на другаря Батков: Всички трябва да помагат Левски да стане шампион - утре Херо ще сложи рейса пред наказателното поле и ще прави балтии на Лудогорец, а пък Мъри ще ги бие в Разград, дори и Левски да паднат в директния мач с тях. Всичко до такава степен ми е ясно, че просто не ви се вярва. :geek:

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 02 май 2013 20:07

Teo написа:

На теб винаги ти е ясно. :lol: Дано, дано... :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Архив”