Локомотив Пловдив - Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Един от начините на Тонев е този - Локо-Левски играе ли се ?
На сините приятелки да им дават титлата още сега :D Голям фарс а нашето първенство, просто смешна работа. Сега много левскарчета ще ме псуват ама хич не ми дреме. Ако махнат сините очила и те ще видят, че са нагласени да станат шампиони тази година. Какво да се прави живеем в една мизерна държавица, изградена от корупция и пълна с лъжци и позьори, затова и на много места не ни искат...
Re: Локомотив Пловдив - Левски
amoros написа:Толкова си могат Локото .Определено Левски се вдигнаха при Митов играят по добре.Дано мачовете да са истински.
Гледали сме различни мачове май, Локото се чудеха в коя дупка да се скрият само и само да не вземат точки от Левски
Директива е ясна...
-
kempesmario
- Контакти:
Омразата е голямо нещо
малки , жалки човечета , ще се пръснете от злоба и яд. Това е Левски е фаворит за титлата след мача в Пловдив. Точка 
- Show Must Go On
"Тези левскари на терена много силни бе!!!!" Локомотивците едвам успяват да ударят по някой удар отдалеч
"По добри изпълнители имат от Левски за висока топка, иначе все някое центриране от домакините би донесло нещо" 
Директивата е ясна, въпроса е кога ще ви изхвърлят най-накрая! 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
kempesmario написа:Омразата е голямо нещомалки , жалки човечета , ще се пръснете от злоба и яд. Това е Левски е фаворит за титлата след мача в Пловдив. Точка
Вица на сезона, били фаворита
Уффф, камък ми падна от сърцето... Този мач ме притесняваше повече от Литекс и ЦСКА. Първа голяма тактическа грешка на Митов-Дъстли трябваше да бъде сменен на полувремето! Задължително! За смените и пререждането обаче-поздравления! Поздравления за пореден път и за Илиан Илиев-физически Левски стои страхотно, аз и преди казах, че това може да се окаже основният ни коз в битката! Противникът бе бит и мачкан в 20 метър на неговата половина, дори и при численото му предимство! Отборът вече стои по друг начин на терена, след днешната победа пътят към титлата по същество е открит.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Teo написа:kempesmario написа:Омразата е голямо нещомалки , жалки човечета , ще се пръснете от злоба и яд. Това е Левски е фаворит за титлата след мача в Пловдив. Точка
Вица на сезона, били фаворита
Идем за традиционното 1:2 ,0:2 на Герена и приключвате с фаворитизирането
Rivaldo10 написа:Директивата е ясна, въпроса е кога ще ви изхвърлят най-накрая!
Директивата е ясна - давайте титлата и купата на Левски и да се мирясва.
ако се чудите защо стадиона не беше пълен ,сега трябва да знаете вече ! дори ме е яд ,че ги гледах по телевизията