Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

onceMORT
Контакти:

Re: Майка заплаши да скочи от терасата с дете на ръце

Мнениеот onceMORT » 02 май 2013 17:33

obi4am_pirin написа:
stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Не си добре...честно!

Защо да не е добре? Къде да го е.. е личната отговорност? Нямала работа, какво може да прави? Да е чистачка. Как за архитекти, за лекари, за счетоводители, за фризьори има работа, за мързеливите никога,няма а няма и да има. Сменяш квалификация, търсиш изход. Щели да скачат, да скачат и помощите да им ги дават в бутилки с бензин. На тази страна и трябват способни и борещи се хора, не мързелуващи и викащи помощ. Кой и е виновен че си е намерила мъж пияница, Бойко, Станишев, Костов, Царя?
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 май 2013 17:37

stn написа:Тези хора защо правят деца като не могат да ги гледат не ми е ясно? Такива са за затвор. Има изисквания животните в какви условия да се отглеждат, но за хората няма!!! Държавата ли е виновна, че мъжът и е пияница и лентяй? Щом се е качила и вика, че ще скача просто търси внимание и няма подобни намерения.

Хайде стига си ръсил мозък,ей какви безсърдечни хора станахме, само тъпи приказки,някои хора едно дръвче не са засели, един пирон не са забили,само са мислили за стомасите си сега почнали да определят кой какъв е.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 17:39

CTAHKO написа:Те бяха,ама не успяха ;) Но при тези последните,няма прошка 8-)Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение ;)

И нагъл и крадлив.Факт.Дай на бандите под пагон власт и им гледай сеира.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 май 2013 17:47

stn написа:
CTAHKO написа:Те бяха,ама не успяха ;) Но при тези последните,няма прошка 8-)Смятай колко некадърен трябва да си,за да докараш хората до това положение ;)

Последиците от управлението на ГЕРБ са вследствие от управлението на тройната коалиция. И не симпатизирам на никоя партия.

Все едно слушам Боко 8-)Четири години,все някой друг му е виновен,а той ни лук ял,ни лук мирисал ;) Костов като дойде на власт след Виденов,да не би да свари по-добро наследство ;) Некадърни и безскруполни са си и това е :!:

П.П.Не съм симпатизант на Костов,но фактите са си факти.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

sandi74

Мнениеот sandi74 » 02 май 2013 17:48

CTAHKO написа:
stn написа:

Последиците от управлението на ГЕРБ са вследствие от управлението на тройната коалиция. И не симпатизирам на никоя партия.

Все едно слушам Боко 8-)Четири години,все някой друг му е виновен,а той ни лук ял,ни лук мирисал ;) Костов като дойде на власт след Виденов,да не би да свари по-добро наследство ;) Некадърни и безскруполни са си и това е :!:

П.П.Не съм симпатизант на Костов,но фактите са си факти.

Факт Станко,факт. ;)

Потребителски аватар
stn

Мнениеот stn » 02 май 2013 17:49

grasiani написа:

Хайде стига си ръсил мозък,ей какви безсърдечни хора станахме, само тъпи приказки,някои хора едно дръвче не са засели, един пирон не са забили,само са мислили за стомасите си сега почнали да определят кой какъв е.

Засадил съм доста дървета, за заленчуци бройката не мога да им хвана, що пирони съм забил и колко пъти съм си посинявал пръстите ...
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 02 май 2013 18:13

JohnnieWalker написа:

Много точно !

1. НИКОЙ не трябва да прави деца, като не може да ги гледа
2. Абсурда на простолюдието няма край - политическа партия, виновна за това , че един мъж е пияница...
3. Такива дето се самоубиват, по-добре да не се раждат въобще

Това пък беше ебати тъпотията, никой не трявало да прави деца...ами точно поради тази причина ще станем циганизация, защото докато ромите си правят деца, ние чакаме удобния момент да го направим - лошото е че този момент може да не дойде никога! За едно съм сългасен , че никой не е виновен, че мъжа и е пияница.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 02 май 2013 18:15

stn написа:
grasiani написа:

Засадил съм доста дървета, за заленчуци бройката не мога да им хвана, що пирони съм забил и колко пъти съм си посинявал пръстите ...

Ами изглежда това ти е силата продължавай в същия дух,другото го остави на по умни и разсъдливи хора от теб.

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 02 май 2013 18:30

JohnnieWalker написа:3. Такива дето се самоубиват, по-добре да не се раждат въобще

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Gu7ftu__LZk[/youtube]
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Empty
Контакти:

Мнениеот Empty » 02 май 2013 18:31

Винаги има изход от ситуацията.Викате трябвало деца да има, ми да си направи едно, но да го гледа добре, ако нямаш работа и някакъв доход......всеки си има глава на раменете и трябва да му мисли докато е време!Познавам много хора, които бяха теглили заеми, като няма пари гледат баби и дядовци в Гърция -600 евро и си гледат и деца и заеми....

Върни се в “Архив”