19 години без Айртон Сена .....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: 19 години без Айртон Сена .....

Мнениеот dreben23 » 01 май 2013 23:56

Niksh0 написа:Нсй-великите винаги си тръгват от този свят твърде рано...

ПП http://zamunda.net/details.php?id=260676&hit=1

Благодаря, тегля веднага!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 02 май 2013 00:13

dreben23 написа:Беше ми любимец! След него харесвах много и Деймън Хил, а като се махна и той, приключих с формулата завинаги- вече състезанията са ми безинтересни. :( Най-интересното съперничество според мен беше между Сена и Шумахер като и това между Хил и Шумахер. Сена според слуховете е погубен, за да успее Михаел, надявам се не са верни. :oops:

Почивай в мир Аертон! :cry:

Сена нямаше конкуренция в този спорт, както Майкъл Дуън нямаше конкуренция при мотоциклетистите в клас до 500 куб. ;)

Пич толкова си прав че ....никой неможе да ми обърне мисленето на обратно.Почивай в мир Шампионе!

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 02 май 2013 00:24

Искам си Акаунта написа:
MuFc1878 написа:Велик човек, велик спортист, велик шампион!

Да сложиш Фетел до такива хора - БЕЗ КОМЕНТАР :|

Слагам го защото го следя още от времето му на тест пилот в БМВ ... Това е най-талантливия пилот от много време насам ... може би от появата на Райконен насам . Друг е въпроса , че сегашната Формула е бледо копие на тази отпреди 10 години .

Ти четеш ли темата ? А и друг въпрос Ти някога гледал ли Сена (не на клипове или тем подобни) ,че да даваш сравнение с Фетел Шумахер и подобни индивиди?Ти гледал ли си Сена и Прост как спорят?Ти гледал ли си Ф1 когато беше Ф1?Спестиси коментара много хора разбраха че не си.Аз бях на 20 когато стана трагедията Ти си бил.. може и да не си бил ...нз.Ако не си гледал изтеглиго поклона в Бразилия на Сена ,това за шумахер няма да го направят в Германия.

iliyan

Мнениеот iliyan » 02 май 2013 16:35

Сена имаше харизма и повечето го харесва за разлика от Шуми ;)
Спомням си след сблъсък между двамата как Сена си говореше с младият Шуми , а не скачаше на бой и не му набиваше канчето !
Спомням как излезе от болида да помогне на състезател е катастрофирал болид докато другите минаваха покрай него !
Сена освен велик пилот беше и човек дори и на пистата ! Точно затова го обичаха хора ! Поклон пред паметта му !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Върни се в “Други спортове”