БФС пак се подиграва с Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Re: БФС пак се подиграва с Ботев!

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 01 май 2013 22:00

Foreigner написа:
КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Собственика на Ботев е спонсор и на първенството.Но поиска оставка на цялото ръководство на софийското градско бфс.И резултатите не закъсняха.Секири от съдии,промяна на програмата,неадекватни наказания.Въпреки че канарчетата са най-предаваният отбор по телевизите,въпреки назанието да играят един домакински мач на празни трибуни,заради ,,връщане на хвърлените камъни'' от сините лумпенизирани ултраси,погледнете класирането по посещаемост.А за гостуванията се убедихте.Та ние бяхме повече от говедата в Надежда.Ботев има средна посещаемост по-голяма от всички софийски клубове взети заедно.

Тва дали щото са най-верни феновете или щото билетите са по 2лв? Не се заяждам, питам просто! За мача с Локо-то някой знае ли дали ще има намаление?

2 лева са за пенсионери.5 лева са за всеки фен закупил билет предварително.6 лв е за всеки в денят на мача.Заяждането е мнение без знание.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 10:52

КироВарна написа:
СТАМАТ написа:
КироВарна написа:Нямаше един мач,преди който Ботев да не ревне.Не че след мачовете не ревете.....Все някой ви е виновен,все някой ви пречи.Митьо Селския си замина,но селските номера останаха.И сто годишна история си измислихте даже.Ничия история не може да бъде по смешна и по-жалка,от измислената.С вашата специално много ми приличате на "хилядолетното" Македонско царство.....а после се чудите,че ви се подиграват.

Киро, грешиш! Никога от Ботев Пловдив, не са ревали предварително!! Винаги са си подавали жалбите както е по надлежния ред, и както всеки е длъжен да прави! Никога от Ботев Пловдив не са постъпвали "по другия начин"!!! А МОГАТ!!! Сега схващаш ли каква е разликата??? Можеш, по втория начин, но не го правиш!!! Относно историята, ми се струва, че нещо си се заблудил! Кое е измислено господин Кирчо??? Има документи, при празнуването на 10 годишнината заедно с поздравленията на действителни личности. Как тогава не се намери еди УМНИК КАТО ТЕБЕ, да каже и напише във вестника: Ботев Пловдив лъжат??? Няма документи и за създаването на България, НО СЕ СЪДИ ПО ДРУГИ ФАКТИ И Е ОПРЕДЕЛЕНА ДАТАТА 680-681 ГОДИНА!!!! ДАЛИ Е ФАЛШИВА ТАЗИ ДАТА?????

Подиграват вас сега, не нас!!!! За нас говорят прекрасни неща!!! База, стадион, добър отбор!!! За вас и за инженер Гонзо, не съм чувал добри новини!!!:))))))) А дали пък ТВОЕТО мнение не е грешка, или си МНОООГО, МНООООГО ЗАБЛУДЕН????????:))))))

За мен историята е хоби и не зная дали датата 680-681 е фалшива...и изобщо дали е дата?Но знам,че е реално това което е доказано с истински документ.Както при нас има документ,че клубът е създаден на 03.03.1913.ЕТО ТОВА Е ДАТА!С основатели,учредители,устав и председател.Така е и при Славия.Ако става въпрос за разкази,през 1909 година е създадено "Футболистично дружество "Спотист" във Варна,но няма запазен автентичен документ от това събитие.А вие създавате факти от разкази на никому неизвестни хора.Къде беше тази теория преди 15 години?А относно нашия стадион и подигравките,никой не ни е виновен.Ние сами сме си виновни.По този въпрос на вас "Евалла" ви правя...Благодарение на прекрасната си публика си решихте проблемите.Което е верно,нямам намерение да го отричам.

Кой е този отбор, създаден на 03.03.1913? Има ли го в "А", "Б", "В" групите? Празненствата, по повод годишнини от създаването на отбора са документирано доказателство от 1917! Ако аз си загубя НОТАРИАЛНИЯ АКТ от апартамента, има поне 5 начина да докажа, че е мой и живея в него от еди коя си дата!!!! Как никой не се сети да пророни и дума за Ботев до преди 3-4 години??? Аз самия имам артикули от 1987 г, на които с големи букви пише " ПО ПОВОД 75 ГОДИШНИНАТА" !!!!! Как тогава никой не мърмореше???? За какви 15 години говориш??? Това не е теория а ФАКТ!!! КЕРВАНЪТ СИ ВЪРВИ, А КУЧЕТАТА СИ ЛАЯТ !!! Къде е този "Спотист" сега??? То и в Пловдив има отбор на Католическия колеж от 1907, ама сега го няма!!!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 11:04

КИРО ЧЕТИ И СИ ПРАВИ ИЗВОДИ!!!

Водят се спорове дали "Ботев" Пловдив е създаден през 1912 година и тъй като няма пряко доказателство за това, доказва ли се по някакъв начин в протоколната книга връзката с годината на основаването на клуба?

В протоколната книга на няколко места е записано, че се подготвя честването на 15-годишнината от основаването на клуба. Там са запазени и отпечатъците на печатите на спортния клуб "Христо Ботев" Пловдив, на които много ясно си личи годината на създаване, а именно 1912 година.

Аз също по форумите, на които гледам да не обръщам много внимание, съм чел, че едва ли не годината на създаване на "Ботев" е била една комунистическа лъжа. От времето, за което говорим, са били минали едва 15 години и не е било възможно хората да бъдат излъгани, тъй като те са били съвременници на тези събития и е нямало да приемат една такава лъжа. Хората по онова време са подхождали с много по-голяма съвестност и сериозност към всяко едно дори злободневно задължение, така че мисля, че можем да се доверим на протоколната книга и това, което пише в нея.

А ние в историческия музей продължаваме да търсим архиви и документи, като призоваваме всеки, който има в къщата си подобни, да ни ги донесе, за да ги проучим и така да продължим да попълваме историята на славния клуб "Ботев".

http://www.zaplovdiv.com/content/ItemPr ... temID=4141

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 02 май 2013 11:25

СТАМАТ написа:КИРО ЧЕТИ И СИ ПРАВИ ИЗВОДИ!!!

Водят се спорове дали "Ботев" Пловдив е създаден през 1912 година и тъй като няма пряко доказателство за това, доказва ли се по някакъв начин в протоколната книга връзката с годината на основаването на клуба?

В протоколната книга на няколко места е записано, че се подготвя честването на 15-годишнината от основаването на клуба. Там са запазени и отпечатъците на печатите на спортния клуб "Христо Ботев" Пловдив, на които много ясно си личи годината на създаване, а именно 1912 година.

Аз също по форумите, на които гледам да не обръщам много внимание, съм чел, че едва ли не годината на създаване на "Ботев" е била една комунистическа лъжа. От времето, за което говорим, са били минали едва 15 години и не е било възможно хората да бъдат излъгани, тъй като те са били съвременници на тези събития и е нямало да приемат една такава лъжа. Хората по онова време са подхождали с много по-голяма съвестност и сериозност към всяко едно дори злободневно задължение, така че мисля, че можем да се доверим на протоколната книга и това, което пише в нея.

А ние в историческия музей продължаваме да търсим архиви и документи, като призоваваме всеки, който има в къщата си подобни, да ни ги донесе, за да ги проучим и така да продължим да попълваме историята на славния клуб "Ботев".

Много документи извади,но чисто документално сегашния Ботев е основан преди две години. ;)

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 02 май 2013 11:39

hd29 написа:
СТАМАТ написа:КИРО ЧЕТИ И СИ ПРАВИ ИЗВОДИ!!!

Много документи извади,но чисто документално сегашния Ботев е основан преди две години. ;)

Не си прав.:))))))))))

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 май 2013 13:13

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:
Foreigner написа:Тва дали щото са най-верни феновете или щото билетите са по 2лв? Не се заяждам, питам просто! За мача с Локо-то някой знае ли дали ще има намаление?

2 лева са за пенсионери.5 лева са за всеки фен закупил билет предварително.6 лв е за всеки в денят на мача.Заяждането е мнение без знание.

За ученици не са ли също 2 лева? Може да съм се объркал де.
Сетих се просто, че преди десетина години минавах покрай стадиона в делничен ден и имаше мач, та реших да го гледам, но ми се струва, че платих повече от колкото сега плащате. Може и да се бъркам де.
...

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 02 май 2013 13:18

емо73канар написа:п.п. И преди да ми отговориш си помисли хубаво /това не е закана/.

Според теб ще намалее ли и с колко публиката, ако най-евтините станат 5, а тези от 5 станат 10. Примерно само мачовете с Етър са 7-8лева?
В същото време ще се увеличи ли и с колко публиката, ако най-евтините станат 1, а най-скъпите 3лв. Примерно само на дербита са по 5лв.
...

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 02 май 2013 16:16

hd29 написа:Много документи извади,но чисто документално сегашния Ботев е основан преди две години. ;)

По твоята логика чисто документално в А група няма отбор основан преди 1999 година - тогава с промяната в закона за спорта са създадени АД-тата на всички отбори, състезавали се към онази дата в А група.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 02 май 2013 22:46

Ще ти отговоря така,голяма част от хората които имат карти си купуват билет почти всеки път.На въпросът ми защо,след като имат карти си купуват и билет,отговорът е ,че по този начин дават още някакви средства в клуба.
п.п. Отговорими чесно,колко от твоите познати имат карти за любимият си отбор и същевременно си купуват и билети.И когато най-евтеният билет стане 10лв.,стадиона пак ще е пълен,НО ВСИЧКИ ВИЕ ХОРА,КОИТО НЕСТЕ ПРЕВЪРЖЕНИЦИ НА БПФК1912 НЯМА КАК ДА РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ ЛЮБОВ.

Canara^
Контакти:

Мнениеот Canara^ » 04 май 2013 21:37

"Този път и някой друг го направи" :!:

Върни се в “Ботев”