Фен тема за Луис Суарес (Ливърпул)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Фен тема за Луис Суарес

Мнениеот we are the champions » 02 май 2013 09:00

THEKOP написа:Keisuke Honda - 10-15m
Michu - 10-15m
Yann Sommer - 5m
Loic Remy - 4-7m
Neuton Piccoli - 1-2m
Grant Hanley - 1-2m
Martin Olsson 3-4m
Manuel Lanzini - 3-4m

И мечтата ми, която няма да се сбъдне никога - David Luiz :)

И колкото до феновете, това е дали го имаш, или си фен на 1 отбор или не си, такива фенове от типа "миии от Италия ми е Интер, от Испания БарЦелона, от Англия Ливърпул и т.н. сме ги виждали". Ма не може да слагаш някви "сектори" и "немски отбори" и да пишеш НИЕ, извинявайте ама не сме НИЕ ми сте ВИЕ. Аз съм сравнително малък, но от 6-7 годишен подкрепям един отбор и малко ме дразни това, и не нямам си любим български отбор, може би националния. Нов съм в този форум, ама и другаде не съм стар (това е първия за ливърпул и футбол в който се регистрирам), но това не ми пречи да напиша какво мисля. Напротив радва ме факта, че има доста фенове на Ливърпул тук!
Поздрави,

и без лоши чувства :)

Мичу направи един силен сезон и сега ще стане Керъл 2 бъди сигурен Зомер и мене ме кефи ама едва ли ще го вземем Реми много голяма заплата няма кой да му е плаща.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 02 май 2013 10:01

Мисля ,че Луис Суарес ще остане ...въпреки ,че ако бях на негово място ,щях да си тръгна.
На мен ми се иска ,да се вземе още един нападател ,за да станат 4ма и да заприличаме най накрая на нормален отбор ,борещ се за челно място.
През новия сезон вече ЦЕЛТА пред Роджърс ще е РАЗЛИЧНА от сегашния и точно за това трябва да се подобри състава ,с оглед по високите амбиции.Той вече ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да класира отбора в топ 4 !

В Ливърпул трябва да има силна КОНКУРЕНЦИЯ на всеки пост (пример Суарес и Стъридж)..за да се повиши КАЧЕСТВОТО на игра и за да се повиши самата МОТИВАЦИЯ на играчите да се доказват всеки ден на тренировки и да се борят за титулярно място !
Трябва да се заздрави защита и вратар!!!... и най важното ..да има ПОСТОЯНСТВО най вече в мачовете от ВЛ ! При това положение ,няма как да не дойдат РЕЗУЛТАТИТЕ ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
THEKOP
Контакти:

Мнениеот THEKOP » 02 май 2013 12:41

Това, че са неизвестни не значи, че не са класни(Макар, че повечето играят в Англия) Manuel Lanzini се счита за едно от откритията на Аржентинския футбол, млад е и цената му е все още ниска, какво да кажем за Martin Olsson и Grant Hanley, който играят в Англия, списъка е доста добър. И вече Борусия успя да докаже, че не имената и цената а умението правят отбор шампион, като не чувате мнението на един форумен анонимник, то Борусия успя да ви убеди. 89 набор съм :)
[center]YNWA[/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 май 2013 12:49

THEKOP написа:Това, че са неизвестни не значи, че не са класни(Макар, че повечето играят в Англия) Manuel Lanzini се счита за едно от откритията на Аржентинския футбол, млад е и цената му е все още ниска, какво да кажем за Martin Olsson и Grant Hanley, който играят в Англия, списъка е доста добър. И вече Борусия успя да докаже, че не имената и цената а умението правят отбор шампион, като не чувате мнението на един форумен анонимник, то Борусия успя да ви убеди. 89 набор съм :)

Примера на Дортмунд е много хубав,но нали се сещаш че става 1 път на 10 години.За такава стратегия трябва и търпение,а ние не сме от най-търпеливите.Голям футбол става с големи пари!

Потребителски аватар
THEKOP
Контакти:

Мнениеот THEKOP » 02 май 2013 12:50

Вие какво очаквате, та нали това беше плана на БР, налагане на млад състав с нова концепция за футбол, която ще изисква време?
[center]YNWA[/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 02 май 2013 13:01

THEKOP написа:Вие какво очаквате, та нали това беше плана на БР, налагане на млад състав с нова концепция за футбол, която ще изисква време?

Така е,обаче времето не е безкрайно.Догодина вече трябва да атакуваме топ 4,а с тия по-горе изброените не виждам как ще стане.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 02 май 2013 17:30

Германия има страхотни играчи за 3 отбора в момента, нищо чудно че половината са в Дортмунд. Защото те са достатъчно голям клуб, да обира талантите на отборите. При нас мноооого трудно ще се навият, предимно заради загубения статус на водещ отбор в Англия.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 05 май 2013 00:37

wolf написа:Германия има страхотни играчи за 3 отбора в момента, нищо чудно че половината са в Дортмунд. Защото те са достатъчно голям клуб, да обира талантите на отборите. При нас мноооого трудно ще се навият, предимно заради загубения статус на водещ отбор в Англия.

Относително е всичко това. Да кажем, че преди това Клоп пое Борусия малко над чертата. Всичко опира до възможностите на мениджъра да селектира, подбира, разговаря и урежда футболисти. Клоп не отидe в Борусия с реномето на Моуриньо например, но въпреки това взе един играч като Левандовски, който пък четох, че преди Дортмунд да го купи бе предлаган на Бирмингам и Блекбърн. Достатъчно красноречиви факти поне за мен, а и да измести реализатор като Лукас Бариос е наистина постижение. Друг е въпроса пък дали Бариос не би вкарал повече, предвид страхотната халфова линия на жълто-черните. :)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 май 2013 21:28

Бариос игра която Борусия бяха 6ти и с доооста по слаб отбор. Не бъркай моментите.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 май 2013 18:16

http://gong.bg/view_article.php?article_id=348107
Средняка Роджърс отново успява да задържи най добрият ни играч вече второ лято ,въпреки офертите за него. :)
Двамата един ден ще спечелят титлата с Ливърпул !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Архив”