Няма и да разберете - както се вижда с просто око, сега най-важното е противникът да се омаскари. Това, че имаш право на мнение, се оспорва с езика на Гочооло и Дочоолу, а не се спори с аргументи. Но все пак един съвет - подобни "писания" като това, което Ви е провокирало, трябва да се отминават с мълчание, защото народът ни, със своята първичност и типично чувство за хумор е казал - ако искаш крачолите ти да са чисти, не стъпвай в лайното.
Колкото до писмото на Сугарев,- то не е първото , което пак ще потъне в "предизборната тишина", защото не обслужва "мероприятието". Както и въпросът - защо излязоха хората на улицата - срещу правителството на Бойко Борисов или срещу тези, които ни управляват от 89 година. А от тогава във властта само Костов и изглежда Бойко Борисов няма да ни управляват отново. А кои бяха несменяеми във властта - явно и неявно - и да ги назовеш, те ще отрекат ! Сега сме били полицейска държава, трябвало да я закриваме, демокрацията е в опасност - от болшевишки по-болшевишки послания. И кой това го казва?
народът ни е безпомощен срещу манипулациите - най-напред припозна Бойко Борисов като "нашия човек", включително и по езика, после му вмениха, че заслужава рафинириния изказ на Петков например, и Бойко Борисов стана гамен. Най-напред той беше"мутрата". която пази Тодор Живков, после се оказа, че наследниците на живковизма са достойните, а техният телохранител - не. Ами да - той все пак е бил "пазач", "пазвантин", а не придворен, така че да не се вре между шамарите, а да остави политиката на тези, които е пазил. И ако направи това тихо и мирно- току-виж, че пак са му подхвърлили кокалче.
Българската прокуратура като предизборен инструмент
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Българската прокуратура като предизборен инструмент
Biris Norte написа:зеления написа:За съжаление точно за ГЕРБ трябва да се гласува. Няма никаква друга алтернатива.
Тогава си изтрий и подписа защото го предаваш !
Кой създаде мутрите и олигарсите в България? И нещо се мъчиш да ми даваш тон в живота ли? Я го...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Вие сте много интересни...4 год. се пускат какви ли не абсурдни теми по ГЕРБ и никой не ви казва нищо,а сега това е може би първата тема,която аз виждам,която има за цел да изясни ситуацията до край с тия втръснали на всички подслушвания и се почва - платени драскачи,тикви-микви,ала-бала...
- Biris Norte
- Контакти:
DANS написа:За теб "битник", за мен ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ!
Ти опита ли се да прочетеш това което е написал, и да го осмислиш?
Ако имаш аргументи срещу написаното, обоснови се, ако не, недей да даваш квалификации и оценки за човек който стои интелектуално много над теб и твоите постни коментари!
Освен битник е и политически труп който не нужно даже да се спомене не да се чете !По-големи аргументи едва ли ми трябват !
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".
Не ни интересуват проблемите на ББ, да се оправя там, каквото е забъркал! Дали ще ги съдят ми е все тая, въпросът е ГЕРБ да няма достъп до властта, което и ще стане! Всичко останало са празни приказки!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Последните събития показват, че БСП-Мафията е създала свои тайни служби и структури, които действат успоредно на държавните и чрез доноси, рекет и други подобни действия и са в състояние да застрашат всеки гражданин.
Възможно е тяхната агентура да е внедрена в прокуратурата, съдебната система, МВР и другите държавни органи и в медиите. Има достатъчно признаци за това. Не очаквайте, че те ще признаят това. Те и техните организирани групи за влияние и спекулации, в различните форуми, ще продължават да плюят, вулгарно да ругаят, да обиждат, да лъжат, да обвиняват другите, да сменят темата и др. подобни, но няма да могат да докажат обратното.
Бойко Борисов и ГЕРБ са жертва на компроматен тероризъм!
Възможно е тяхната агентура да е внедрена в прокуратурата, съдебната система, МВР и другите държавни органи и в медиите. Има достатъчно признаци за това. Не очаквайте, че те ще признаят това. Те и техните организирани групи за влияние и спекулации, в различните форуми, ще продължават да плюят, вулгарно да ругаят, да обиждат, да лъжат, да обвиняват другите, да сменят темата и др. подобни, но няма да могат да докажат обратното.
Бойко Борисов и ГЕРБ са жертва на компроматен тероризъм!
Последна промяна от DANS на 02 май 2013 12:32, променено общо 1 път.
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!!
- Biris Norte
- Контакти:
зеления написа:Кой създаде мутрите и олигарсите в България? И нещо се мъчиш да ми даваш тон в живота ли? Я го...
Ясно всичко е пари а
Biris Norte написа:DANS написа:За теб "битник", за мен ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ!
Ти опита ли се да прочетеш това което е написал, и да го осмислиш?
Ако имаш аргументи срещу написаното, обоснови се, ако не, недей да даваш квалификации и оценки за човек който стои интелектуално много над теб и твоите постни коментари!
Освен битник е и политически труп който не нужно даже да се спомене не да се чете !По-големи аргументи едва ли ми трябват !
и това се доказва с........?
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха 
- Biris Norte
- Контакти:
[quote="DANS"
Освен битник е и политически труп който не нужно даже да се спомене не да се чете !По-големи аргументи едва ли ми трябват ![/quote]
Не си интересен вземи си парите и приключвай с тъпата тема !
Освен битник е и политически труп който не нужно даже да се спомене не да се чете !По-големи аргументи едва ли ми трябват ![/quote]
и това се доказва с........?[/quote]
Не си интересен вземи си парите и приключвай с тъпата тема !
Севиля, тая тема е тъпа, а вчерашната не беше, а ?