Но е ясно, че Барса пак ще доминира скоро време
АНКЕТА: Това ли бе краят на ерата Барселона?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: АНКЕТА: Това ли бе краят на ерата Барселона?
Колелото се върти
до сега Барса, сега Байерн, после кой знае.
[center]"Nothing is too ugly for this world, I think it’s just that people pretend not to see.”[/center]
marchisio написа:Колелото се въртидо сега Барса, сега Байерн, после кой знае.
+1899
Проблемите през този сезон си казаха думата-болестта на Тито донякъде обезвери отбора,некадърността на Роура,болестта на Абидал,многото контузии през сезона(Пуйол,Шави,Меси,Масчерано,Бускетс,Педро,Иниеста),уникално слабата защита през този сезон(Пике прави най-слабия си сезон от както е клуба,а други централни защитници здрави няма),слабата форма на хората в атака(за мен Педро и Алексис особено,цял сезон не показват добра форма) и т.н.Но , както казва клишето-"като се обърне каруцата,пътища много".Все пак Барса ще стане шампион с доста голяма преднина,което никак не е малко.Надявам се лятото да бъдат привлечени добри попълнения ( 2-а централни защитници,1 вратар и 1 крило/нападател),като личните ми предпочитания са - Хумелс,Иниго Мартинес,Тер Щеген и Неймар.Успех на Байерн
[center]
Visca Barca [/center]
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]
- tzvetan_tee
- Контакти:
Не е имало "ЕРА БАРСЕЛОНА" ???? Вие луди ли сте??? Абсолютни царе на терена за период от 3,4 години. Този период спокойно може да бъде наречен "господство на Барса по всички параграфи".
Дойде обаче и при тях моментът, в който започва смяната на поколенията. Сега за около 2,3 години Барса ще отстъпи леко назад.
П.С. Не съм фен на Барселона, мнението ми е безпристрастно. Който отрича надмощието на Барса... говори глупости.
П.С. Не съм фен на Барселона, мнението ми е безпристрастно. Който отрича надмощието на Барса... говори глупости.
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....
tzvetan_tee написа:Не е имало "ЕРА БАРСЕЛОНА" ???? Вие луди ли сте??? Абсолютни царе на терена за период от 3,4 години. Този период спокойно може да бъде наречен "господство на Барса по всички параграфи".Дойде обаче и при тях моментът, в който започва смяната на поколенията.
+1
П.П. Отговори А и В, ми се струват еднакви...
Ще има много помени в Барса и ако след тях отбора не е на високо ниво чак тогава можем да говорим за край на една ера .
Факт е ,че Барса мачкаше в продължение на години и моментната криза радва много хора .
Факт е ,че Барса мачкаше в продължение на години и моментната криза радва много хора .
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Рано е да се каже. И миналата година, когато Челси ги отстрани, Реал им задигна титлата и въобще Барса изживя един доста слаб откъм успехи сезон говореха за Край на ерата, пък те тази година безапелационно окупираха първото място в Испания и както се мъчиха с ПСЖ и ядоха бой от Байерн, така смазаха Милан, които също уж трябваше да подпечатат края на Ерата.
Ако Байерн задържи високото темпо още 2-3 години, а дотогава изникне друг лидер - да. В противен случай що па Барса да не се надигне отново? Зависи си и от тях самите.
Ако Байерн задържи високото темпо още 2-3 години, а дотогава изникне друг лидер - да. В противен случай що па Барса да не се надигне отново? Зависи си и от тях самите.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- nik_bg1
- Контакти:
Комплексарска анкета...Ера, мера, глупости на търкалета...
И това за Отбор който се е доказал през годините.
А в тон с анкетата мога да напиша:
-Тези не са ни били 30 години... кои бяха те... бля, бля, бля...
И това за Отбор който се е доказал през годините.
А в тон с анкетата мога да напиша:
-Тези не са ни били 30 години... кои бяха те... бля, бля, бля...
Тито не е треньор за Барса ! Не му стискаше тази година да рискува с налагане на младите играчи , а както се видя има нужда от тях !
Ако бяха тръгнали от самото начало на сезона да се налагат младите сега вече нещата щяха да са други , в страха да изгубят титлата в Испания загубите КЕШ.Ясно е едно - трябва им нов треньор който е готов да рискува с младите и по-малко да разчита на сегашното ядро !
Това ясно се видя още миналата година и на моменти Пеп рискуваше и се получаваха нещата , но явно и за това си тръгна и не ми искаше да налага той новите имена в Барса ! При такъв преход е нормално да не си на върха , а сега неизбежно това да се направи и затова трябва на някой който му стиска
Ако бяха тръгнали от самото начало на сезона да се налагат младите сега вече нещата щяха да са други , в страха да изгубят титлата в Испания загубите КЕШ.Ясно е едно - трябва им нов треньор който е готов да рискува с младите и по-малко да разчита на сегашното ядро !
Това ясно се видя още миналата година и на моменти Пеп рискуваше и се получаваха нещата , но явно и за това си тръгна и не ми искаше да налага той новите имена в Барса ! При такъв преход е нормално да не си на върха , а сега неизбежно това да се направи и затова трябва на някой който му стиска
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
Отговорът е В като Варна. Не може един отбор да е постоянно на върха.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Радвам се,че все още има интелигентни хора в този форум.Ако не бяха откраднали онзи полуфинал срещу Челси в който бяха тотално обругани за какви ери щяхме да говорим сега?!
Г/ Никога не е имало ера на Барселона. Различни фактори ги изведоха до върха, но бързо ги свалиха.
Г/ Никога не е имало ера на Барселона. Различни фактори ги изведоха до върха, но бързо ги свалиха.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"