Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот ehh » 28 сеп 2009 14:06

Прави сте. Може и да има наистина нещо такова, Батков да е решил да скъса всякакви влияния на Чорни в Левски и затова да е махнал Кокала.
Сега ми се струва, че за да не си признае, че е сгрешил, за добро или лошо, ще остави Ратко.
А иначе вие, какво очаквате? Естествено, че в началото Достанич и Гонзо ще говорят, как отборът е готов. Просто действителността се размина много рязко с очакванията.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот ehh » 28 сеп 2009 14:10

Под нов спонсор не разбирайте, че ще замени "Мтел" на гърдите на футболистите.
Доколкото знам, Левски има и доста други спонсори. Ако не се лъжа Мерцедес е един от тях.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
love_hurts

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот love_hurts » 28 сеп 2009 14:14

zlostar написа:
love_hurts написа: Стига ревахте против Батков сеедно той ви е единственият проблем ... да не говорим, че е пълно с некадърници и за това не е виновен само Батков.

Пак леееееееееко си се пообъркал. Това не е подраздел на ЦДНА. Или вие вече си оправихте заемите и всичко ви е наред, та си дошъл тук наще проблеми да решаваш.
И да, ТБ е главния проблем- с действията си/бездействията си. Да не мислиш, Мъри, Вуцов, Кокала или Ратко са поискали всички тези играчи или че не им е отказван такъв щото "струва пари". Че един Дарко го чакахме 1 година да му изтече договора за да го вземем без пари и после още 1 за да влезне в форма след като не беше тренирал 1/2 година, че неискаше да си поднови договора.

Я кажи какво е подраздел на ЦДНА. Каква е тая абревиатура не съм запознат с нея. Кой е казал, че при нас всичко е наред. Вие се молите Батков да си тръгне, ама като това се случи ще стане по-зле. Всички знаем какви са българските бизнесмени. Ако това ще те утеши и на ТИТАН скоро ще им излезнат кирливите ризи. Пари никъде няма ... знаеш ли какво е финансова криза ? Половината от парите, който отиват за заплати в Левски за година са сигурно колкото 2 годишния бюджет за трансфери на отборче като Вихрен. Така успокой се да не ти дойде някой като Коце Маца и други такива нинджи. По-добре си ви остане собственик, но да се изисква някаква прозрачност ... Така, че да може да се следи и от фенове, и от властите при евентуални злопотреби. Като нещо не ти харесва е много лесно да кажеш еди кой си е виновен айде предложи решение. То всеки може да каже нещо негативно. 95% от хората тука нямаме никаква представа как се оправляват нещата и за какво иде реч ама сме първи писти да обесняваме какво трябва да се случи. Знаеш ли какъв е проблема на България, че всички разбирачи са пред телевизора и компютъра.
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
love_hurts

Re: да създадем феновете син фонд

Мнениеот love_hurts » 28 сеп 2009 14:21

Както един по-нагоре каза, стига инфантилно мислене... Ако си над 16 съм с леки притеснения за тебе, ако си над 18 нещата са на кантар, ако си над 20 всичко е изгубено за тебе. Не бой се все пак трябва някой да пасе пуйките на село.

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Re: да създадем феновете син фонд

Мнениеот MuFc1878 » 28 сеп 2009 14:22

galder написа:Кои са тези половината дето ще внасят по 2 лв и къде? те половината им фенове са роми

Ще се обиждаме ли, "разбирач"?

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 28 сеп 2009 14:24

Чета и се чудя какво наистина може да се направи! След всичките издънки ,лъжи и резили на Борат кой нормален треньор или футболен човек ще се навие да дойде в "Левски" при тоя собственик! :( Сираков беше наистина човек,на който не му пукаше да си каже истината в очите на машиниста,затова и така се получи с него! Гледам тука мнения как Илиян Стоянов гледал видео и Сираков бил виновен :) Ами като СОБСТВЕНИКА има желание да ти намаи два пъти заплатата и ти не си съгласен ,обаче имаш договор,трябва да си го изпълниш-щом не е искал да играе,гледа видео!!! За натирените Гонзо и Кривия само едно ще кажа-ТЯХ ГИ НАТИРИХА НАВСЯКЪДЕ,КЪДЕТО ОТИДОХА!Ако беше играч за Европа ,Гонзо щеше да го покаже в "Рен",това са играчи за нашето пътвенство!И кога да вярвам на Гонзо,когато в Гонг каза,че винаги се е учил от Сираков ,или ,когато после в присъствието н Борат казва,че ако Наско се върне- той напускал! Не му вярвам на това момче,и толкова! Прави се нещо на прекален светец,а той и Богу не е драг!
И вярно е,че бяхме 16 точки след ЦСКА,ама бяхме 2-ри,а сега?!
Като говорите за Сираков и Стоилов,защо никой не каже как при последното им връщане заплатите в клуба бяха 3кратно намлени! Как след мача в Киево Сираков първото нещо,което е казал е"Тодоре,ние нямаме отбор за ШЛ"и е получил уверението за селекция,ама....знаем какво стана!Защо никой не се сети да пише за Сираков б баскетболната зала,сам затворил се и следи реакцията на стадиона,че няма сили да гледа ,а пишете за сафарито само! Ясно е,че това сафари е било планирано от една година и е ясно,че на Наско явно му е дошло до гуша от лъжи!Оня ден пред феновете Борат се опита да намекне за комисионни от Наско и Мъри-ама защо не каже,че лично той при назначавнето име предложил по 3 процента от транфера на всеки футболист,който изградят и той излезе в чужбина! Като заплатите са намалени и на тях!!!! И между другото те успяха и с Ричи,и с Домо,и с Ники Михайлов,и с Курдов-само за Жеан Карлош говори Борат,защото така му изнася! Затова не иска камери Борат като се вижда с феновете,защото там освен платената шайка им и други,дето задават нормални въпроси!Боримиров-и то изпищя вчера-е мнооого му се насъбра на Борат вече :evil:
Та,приятели,пак питм,при тоя собственик,с полседните му простотии,кой нормален човек ще си сложи главата в торбата!!!
ИСТИНАТА Е -БОРБА ЗА НОВ ВИД СОБСВЕНОСТ,ЗА УЧАСТИЕ НА ФЕНОВЕТЕ И ВЕТЕРАНИТЕ В НЕЯ И НАЙ-ВЕЧЕ ЛИЦЕТО ТОДОР БАТКОВ ДА СЕ МАХА! ТОВА БИ БИЛО НАИСТИНА НОВО НАЧАЛО,УВАЖАЕМИ ГОНЗО!СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ВЕЧЕ :evil: :evil: :twisted:

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 сеп 2009 14:26

love_hurts написа:Я кажи какво е подраздел на ЦДНА. Каква е тая абревиатура не съм запознат с нея.

Нали именно едни от най-големите ви "успехи" са постигнати с тази абревиатура. Но явно и вие разбирате колко срамна е тази част от историята ви и предпочитате да я забравите. Явно и за АТ си забравил много бързо за да ни съветваш тук как не трябвало да се протестира с/у ТБ.

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 28 сеп 2009 14:35

zlostar написа:
love_hurts написа:Я кажи какво е подраздел на ЦДНА. Каква е тая абревиатура не съм запознат с нея.

Нали именно едни от най-големите ви "успехи" са постигнати с тази абревиатура. Но явно и вие разбирате колко срамна е тази част от историята ви и предпочитате да я забравите. Явно и за АТ си забравил много бързо за да ни съветваш тук как не трябвало да се протестира с/у ТБ.

Давам ти съвет да се поучиш. Ти не го правиш, твой проблем. Томов какво ми го замесваш, човека си направи далаверата. Ако казваш, че Томов и Батков са еднакви ми става смешно. Неплатени заплати, укриване на данъци, съсипване на държавно предпиятие вярно Батков не е ангел, но за родната действителност е малко под средното ниво !

Потребителски аватар
emilio
Контакти:

Мнениеот emilio » 28 сеп 2009 14:40

ivanpg написа:
DukeUnv написа:
Prizrachen написа:МОЩНО КУР ЗА БАТКОВ, И ПРАЗЕН СЕКТОР Б НА МАЧА КОЕТО МЕ СЪМНЯВА !!!!!!!

Мани го тва празен стадион. Нищо няма да спечелим. Отиваме мошно на стадиона да подкрепим името и идеята Левски, а не отбора!

Чуйте ме сега бе идиоти! Първо кур за батков- да добре, празен сектор Б ? абе идиот сектор Б е свято място на земята, сектор Б сме ние, и сектор Б е наш а не на борат !
А на другия мамут с празния стадион, Аз си подкрепям и името и идеята и отбора,защото за да излязат от тая дупка тези момчета /дето борат ги вкара в нея/ им трябва подкрепа а не бойкот, защото саша,маша и другите бездушници ще си отидат, ама на наште си момчета младите като им сринете духа не очаквайте нищо друго освен хиксове с пирин и бой от чорбата. Помните ли на един стадион рязаха греди, гониха си футболистите да ги бият, и ние си им биехме отборчето когато и както си пожелаем, защото бяха сринати психически от свойте фенове...това ли искате да стане??? Ние не сме четирибуквието ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ...

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ А БАТКОВ В МВР...БАТКОВ ВЪН- ИСКАМЕ СПОКОЕН СЪН

+1 пича е прав ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, ОТБОРА СИ Е НАШ :!:
ЛЕВСКИ не е
фланелката с нечие
име на гърба,
ЛЕВСКИ не е плаката
на стената, ЛЕВСКИ
не е шала на
ръката ....... ЛЕВСКИ е
в ДУШАТА

http://vbox7.com/play:208c07ec

лъв
Контакти:

Мнениеот лъв » 28 сеп 2009 14:41

ЕТО НЕЩО МНОГО ТОЧНО:

В Левски има много за… подаряване!
27 септември 2009 11:14

Не може всеки да играе със синята фланелка, пълен микс в ръководство и селекция! /2-ри опит да Ви убедя в това/

Г-н Батков, как сте?
Аз не съм добре от всичко това, което става с Левски през последните дни! Срам ме е! Чувствам се виновен, че предишното ми писмо /от месец май. 2008 г./ до Вас, явно не е стигнало или … просто сте го хвърлили в кошчето. То беше изпратено и до в-к „ Стандарт” имах уверението, че ще се публикува, но … не стана. Сега Ви го изпращам отново. Оказва се, че за много от нещата съм бил прав. Не познах, че ако се продължава в този стил - Левски скоро няма да е шампион, но за всички останали работи – Ви предупредих още тогава… Само за 1 седмица се доказа това. В Левски всичко е тотално объркано! И ако не предстояха мачове от Лига Европа с Лацио, Виляреал и Залцбург, за българското първенство не ме е страх, 8-мото място ще го задържим… Но в европейските мачове се опасявам от разгромни резултати с този отбор. Още в през май миналата година Ви казах, че Левски няма отбор. Е, стана шампион още на другата година,но не без любезното съдействие на ЦСКА, но това е друга тема. Не съм съгласен, че в Испания срещу Виляреал отборът е играл добре. Резултатът 0:1 не е реално отражение на разликата в класите на двата отбора… Да - друг бюджет , друг стандарт, но и друга формула на управление. Съгласен съм, но нали ние искаме да сме там… Ето наши футболисти ги искат вече в отбор от Шампионската лига. Не Ви упреквам за руската одисея. Упреквам Ви, че не създадохте в клуба екип от специалисти, обезателно футболни хора, които никога нямаше да Ви вкарат в казанското блато. Преди години Лафчис изгони личности като Наско Сираков, Ники Илиев и Божидар Искренов от отбора и се видя какво постигна. Но ако тези хора сега бяха в екипа Ви, един щеше да се обади в УЕФА и да попита и за тях ли е края на Септември и как футболисти ще се картотекират по…никое време. Вторият щеше да се свърже с ръководството на Рубин след като медиите се свързаха, не би трябвало да е проблем това и да разбере, че няма такава оферта. Третият щеше да Ви убеди, че 4 килограма домати могат да се купят на веднъж, но 4 футболисти от 8-мия отбор от българското първенство да отидат в отбор от Шампионската лига е невъзможно дори и за сънищата. А ако аз бях в екипа Ви щях да твърдя, че тези футболисти в момента плюс още поне 5 –
не струват общо и 5 000 000 лева. Не е достатъчно само да се играе за национален отбор, трябва и да се постигне с него нещо. Тези футболисти можеха да струват толкова, ако през миналия сезон бяха използвали подаръка от ЦСКА /Шампионска лига/ и там бяха играли мачове и след Нова година… В момента нямат база за цена. Едва ли руските мениджъри са гледали измъчената победа на Левски в Перник или „супер играта” срещу Локо Сф. На Герена освен добри ръководители – няма и достатъчно футболисти, достойни за синята фланелка! Селекцията ако е правена за 6-8 място е горе долу успешна. Но за титла, купа и лига Европа… с тези футболисти няма как да стане. Левски има 6 качествени футболисти, половината /от тези 6/ са контузени и другото е /нека ме извинят/ пълнеж. За което естествено футболистите не са виновни, някои ги е довел, друг ги е одобрил, трети е платил… И този трети сега обира всички негативи... Лош екип, лоша селекция, не водят до добри резултати, нито пък до космически трансфери. Добре била организирана руската операция… Нищо подобно – пълна недомислица, а свинския грип я гарнира само. Забавлявахме се на простотиите в ЦСКА през последните години, но там Любо Пенев си направи селекцията и нещата тръгнаха. В Левски кой прави селекцията – и кой носи отговорност? Не се знае – пълен микс, сигурно има поне10 имена в този списък. Поредна грешка. Левски и ЦСКА влязоха в групите на лига Европа, от Борисовата градина веднага купиха един от най-качествените нападатели в нашето първенство Платини, а на Герена… запродавахте! Не е лошо, но не е сега момента! А и няма кой да разреши картотекиране на нови футболисти по никое време. Дори и не свински, а птичи грип. Публиката на Левски /с малки изключения/ е много компетентна и уверявам Ви, ако Левски беше победил ЦСКА /което с този потенциал граничи с фантастиката/ - на руската сага щеше да се обърне 10 пъти по-малко внимание. Но този трансферен уйкенд-прозорец показа, че в Левски няма качествени смени, за някои постове няма и по 1 футболист. Публиката на Левски щеше при загуба да изпрати с аплодисменти футболистите, при два варианта. Единият е ако бяха „изяли” терена и се бяха хвърлили мъжки в битката, което не стана и другият вариант е ако в състава бяха млади футболисти от школата, Табаков, Цачев и някои други. Сигурен съм, че младостта никога не може да бъде упрекната. Но липсата на дух, стръв към победата - няма как да не се освирка. И тактически Левски не стоеше добре, нито при Мъри последната година, нито при Вуцов, нито при Кокала, нито сега. Ратко Достанич допуска много грешки, но това е друга тема. Гонзо треньор ли е , Директор ли е, мениджър ли е не знам, но Гонзо е личност и не трябва да се пенсионира преждевременно, както Боримиров го пенсионирахте. Левски по продажби не можа да стане на първо място в Европа, но по купуване на едни и същи футболисти по няколко пъти - няма кой да ни бие. Това е поредната грешка. Или ги оценяваш когато са при теб или…плащаш пак . Това лято как тръгнахте да ги връщате старите, в един момент си помислих, че в отбора може да заиграят отново Кирил Ивков и Павел Панов. Които едва ли биха изглеждали много по-различно от някои футболисти в сегашната селекция. А личност като Сашо Александров ще го върнете в Левски, когато вече ще е дал всичко на футбола. Изпускате момента!
Г-н Батков, на летището в първото Ви изявление след „мега сделката” единствено представител на Канал 3 Ви „хвана” и Вие му заявихте, че ще гледате какво е давано и ако нещо е прекалено, ще съдите Сашо Диков!? Без да съм му адвокат, ще Ви кажа, че първо в клуба имате сериозна чистка и след това „ремонтирайте” медиите. Ето това ни е ненормалното в тази държава, всеки решава проблемите на другите… Точно по Канал 3 Сашо Диков се сети да попита Лъчо Танев с кого е разговарял от руснаците и … той не знаеше. Какво по ясно доказателство, че се е работило по аматьорски през цялото време. Мениджър не знае с кого разговаря и то за милиони…
Г-н Батков – не може клуб като Левски да се ръководи без качествен екип и успехи да се постигат без качествена селекция. На Йовов следващото попадение е през 2012 г. и спокойно може дотогава да продава бижута в клубния магазин, ако евентуално Реал Мадрид не извади само за него 5 000 000 долара или евро няма значение, пък може и песос, при нас се видя, че всичко върви. Накрая искам нещо да Ви призная – когато разбрах за руската оферта се ядосах, но не защото 4 от „най-добрите” ще се продадат, а защото този велик руски клуб не е пожелал още поне 14 от всичките картотекирани в Левски. Всъщност в Левски има много и за… подаряване. Ако още 2 мача Левски изиграе бездушно и Ратко ще седне на този клон. Обвържете с хубави договори Гошо Петков, Гаджев, Сърмов, Бардон и някои от младите и… почнете Коледните подаръци.
Г-н Батков едно е ясно. Помогнахме на руснаците да си изнесат парите от Русия, дали са ги узаконили или не, няма значение, как са влезли в България не е наша работа. Как в кеш са щели да плащат такава сума аз поне не мога да си го обясня. Но и те ни помогнаха. Видяхме , че когато имаме 2 контузени от основния състав и 4 пътешественици – в отбора остават 3-4 достойни за битки. Другото е за статистиката. И още нещо. Вече не ме е страх, ако преди мача с Лацио получим факс от Торпедо Москва за 8 футболисти в Левски за 15 000 000 евро – няма как да стане, нали. Вярвам във Вас! Левски не е за всеки!

Пламен Станков

Върни се в “Архив”