Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари
П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Мнениеот megan fox » 01 май 2013 16:39
Мнениеот obi4am_pirin » 01 май 2013 16:54
Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 16:58
megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!
Прогнозата ми е един резултат, който е много любим на всички левскари7:2
![]()
![]()
![]()
П.П. Докторе, не съм забравил баса ни и въпреки нечестната ви победа от първият ни мач няма да се отметна и ако случайно някак си ни отстраните ще си изпълня баса.

Мнениеот Искам си Акаунта » 01 май 2013 17:09
megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!
![]()
![]()
![]()
Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 17:25
doktora25 написа:megan fox написа:Тия ги бием, без абсолютно никакви проблеми и то с резултат! Последният път когато баварците гостуваха на Камп Ноу ги смазахме с 4:0 и на полувремето ръководните кадри на баварците са се молили на... Гуардиола да спре нашите, за да ни ги съсипем! Всички ни бяха отписали след мача с Милан е видяхме какво последва4:0! Днес това е резултат, който не е достатъчен! Знам, сигурен съм, че баварците ще ни вкарат поне 1, така че трябва да направим нещо наистина грандиозно! Предвид, че говорим за Барселона - най-добрият отбор на всички времена, невъзможно неща за нас няма! Нека само УЕФА и рефера да ни оставят поне в тоя мач да играем, а не да ни режат, да НЕ зачитат поредните нередовни голове във вратата ни и като цяло да НЕ правят всичко по силите си да отпаднем! Миналата седмица не бяхме победени от Байерн, а от рефера! Но това не е нищо ново! За изминалите 5 мача в елиминационната фаза срещу Барселона са зачетени "САМО" 4 нередовни гола (1 на Милан, 1 на ПСЖ и 2 на Байерн) и това не са всичките реферски тесли срещу нас, това са най-важните! Та повече от видно е, че УЕФА не иска отново да сме на финал и отново да спечелим ШЛ, но въпреки нея можем да го направим!
![]()
![]()
![]()
Добре, Само лека корекция относно честността на победата на Алианц арена. Нередовният гол бе само 1 (на Робен). Голът на Супер Марио не е от засада:
А като се добави и една минимум неотсъдена дузпа (за същата ситуация същият съдия свири в наша вреда дузпа миналата година срещу Реал) мисля че резултатът е напълно справедлив.
Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 17:43
gikahadji написа:Е тая снимка е просто безспорна![]()
А първия гол дето Данте скочи по-рано и ако не беше се качил на Алвеш на гърба тая топка щеше да я отиграе високо в небесата? А безбройните нарушения на Мартинез за които нямаше картон? И тоя гол целия свят го видя че е от засада, ти ми вадиш някаква измислена снимка, която абсолютно нищо не показва. Като сложиш очилата е лесно, айде да гледаме реално. Ако съдията си беше свършил работата перфектно, резултата щеше да е 2-0, и то при положение че вкарате дузпата, която сама по себе си не означава 100 процента гол.
Мнениеот gikahadji » 01 май 2013 17:54
Мнениеот eelche » 01 май 2013 18:04
Мнениеот doktora25 » 01 май 2013 18:11
Мнениеот bubka » 01 май 2013 18:56
eelche написа:Искам да попитам някой от по-запознатите колеги дали има възможност мача да стане над 2.5 гола или Байерн ще заложи на добре подредена защита отзад?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта