Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
jindo
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот jindo » 28 сеп 2009 13:30

alexveselinov в момента е привилегия да не гледаш Левски - толкова беззъбо и жалко подобие на отбор е, че ми се плаче.

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 сеп 2009 13:33

jindo написа:alexveselinov в момента е привилегия да не гледаш Левски - толкова беззъбо и жалко подобие на отбор е, че ми се плаче.

както се казва 'горе главата и утре е ден'
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Re: Склонни ли сме да жертваме сезона в името на следващия?

Мнениеот mitko_r » 28 сеп 2009 13:34

nedev30 написа:
vesodoc написа:Пускам тази тема, защото смятам, че именно това е ключовият въпрос, който трябва да се зададе. И то не помежду нас феновете, а ръководството на Левски!
Титла на всяка цена е излишен и рискови приоритет. Справка: този наш сезон - да, станахме шампиони, обаче отборът е разградена двор.
Не е ли по-добре да се ориентираме честно към челната тройка?
Да обиграем юношите, да ги подготвим добре физически, да ги превърнем в сплотен, тактически грамотен отбор. Ако ще и с цената на загуба на точки.
Но после, догодина ще сме най-добрите.
Не ни интересуват Чорбите, сателитните им клубчета и другите мъждукащи и крачещи с Левски тимчета разни!!!!!!

Виж кво теляга. Изобщо не зависи от никой от от вас ,дали искате да печелите или "жертвате" сезона. Армейците тази година са светлинни години пред вас и го доказват постоянно. така че не се напрягай много че токувиж си оцапал гащите. И се молете бай ви Ганя да има парички да купи още някой мач че ако се играе наистина феарплей ще видите ЛЕ догодина на сън.

Ходи набивай ярма ,бе грухтящ. Пази боже сляпо да прогледне.. :geek: :geek: :geek:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 28 сеп 2009 13:34

Levski 1914 написа:
DukeUnv написа:И с какво по точно е виновен треньора за положението на отбора? От него какво зависи? В такава напрегната ситуация, която докара тоя мустакат пед.... как искате Ратко да води отбора спокойно?

Ратко е виновен за много от загубите на Левски. Да не кажа за всички загуби без тази с чорбата. Защо не пуска Тасевски?

Ето заради тази ситуация Ратко-изсуления трябва назабавно да се изхвърли с ритници от ГЕРЕНА, а да не кажа,че и шефа му също, но понеже е ГОНЗО, той има право на прошка, той е един от нас завинаги. Как може НАЙ- добрият ти футболист да не играе, поради някакви неясни за нас причини /или не съвсем неясни/ това е лудост.
Колко мача ни извади Дарко? Той в момента е най-добрия ни футболист !!!
А страда от някакви "треньорски" кунтузий...
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Re: да създадем феновете син фонд

Мнениеот RedeviL » 28 сеп 2009 13:35

Слезте на земята ве пичове.Този модел няма почва у нас.Пак и колко са истинските фенове на Левски, които наистина следят отблизо отбора :?: :mrgreen:

Потребителски аватар
pavl0v
Контакти:

Мнениеот pavl0v » 28 сеп 2009 13:44

да имаме решаващ глас в неговото управление и политика.
Ти си го представяш сякаш всичките фенове ще имат едно мнение. Представи си сега че всеки си има различно виждане за нещата, хайде сега управлявайте една кола четири човека. Катастрофа. Стига глупости. Феновете подкрепят отбота като си купуват билети, фанлки, гледат мача по телевизията и др. На феновете властта трябва да е само евентулно при избора на ръководство.
http://eng-stoyanov.hit.bg
ОВК проектиране

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 28 сеп 2009 13:49

mitko_r написа:Какво е виновен Мустачко, не е Роман Абрамович, но все пак вади пари за клуба и то не от вчера... По-слаб треньор Левски според мен не е имал.

Виновен е- като се почне от това, че е комунистическата му същност и се мине през трансферната политика на клуба, та се стигне до "рубинения" скандал(или мислиш, че действително сме измамени) и по- правилно е да се каже "все пак вади пари ОТ клуба и то не от вчера".
Един треньор е или добър или слаб. Добрите ги помнят всички. Слабите с времето се забравят. На първо време се сещам за един Рюдигер Абрамчик и от много близкото минали- Вуцов и Кокала. Мисля, че са достойни конкуренти за тази титла на сегашния ни треньор.

Потребителски аватар
ivanpg
Контакти:

Мнениеот ivanpg » 28 сеп 2009 13:56

DukeUnv написа:
Prizrachen написа:МОЩНО КУР ЗА БАТКОВ, И ПРАЗЕН СЕКТОР Б НА МАЧА КОЕТО МЕ СЪМНЯВА !!!!!!!

Мани го тва празен стадион. Нищо няма да спечелим. Отиваме мошно на стадиона да подкрепим името и идеята Левски, а не отбора!

Чуйте ме сега бе идиоти! Първо кур за батков- да добре, празен сектор Б ? абе идиот сектор Б е свято място на земята, сектор Б сме ние, и сектор Б е наш а не на борат !
А на другия мамут с празния стадион, Аз си подкрепям и името и идеята и отбора,защото за да излязат от тая дупка тези момчета /дето борат ги вкара в нея/ им трябва подкрепа а не бойкот, защото саша,маша и другите бездушници ще си отидат, ама на наште си момчета младите като им сринете духа не очаквайте нищо друго освен хиксове с пирин и бой от чорбата. Помните ли на един стадион рязаха греди, гониха си футболистите да ги бият, и ние си им биехме отборчето когато и както си пожелаем, защото бяха сринати психически от свойте фенове...това ли искате да стане??? Ние не сме четирибуквието ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ ОТ СОФИЯ...

ВСИЧКИ НА СТАДИОНА, САМО ЛЕВСКИ ОЛЕ А БАТКОВ В МВР...БАТКОВ ВЪН- ИСКАМЕ СПОКОЕН СЪН
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...

galder

Мнениеот galder » 28 сеп 2009 14:00

Кои са тези половината дето ще внасят по 2 лв и къде? те половината им фенове са роми

mavi
Контакти:

Мнениеот mavi » 28 сеп 2009 14:03

clavdius77 написа:Здравейте приятели,моята идея е да се създаде т.н Син фонд,едно юридическо лице с нестопанска цел,чрез който ние феновете да подпомагаме нашия любим клуб и да имаме решаващ глас в неговото управление и политика.Така всеки от нас ще може да даде нещо от нас за клуба и ще има правото да иска сметка от ръководството.
По неофициални данни феновете на Левски в страната и чужбина са окола 1 милион.Да предположим,че само половината от тях месечно вкарват във фонда минимум 2 лева.Това означава,че месечно фонда ще набира сума от 1 милион лева,а годишно от минимум 12 милиона лева.Това е една страхотна сума за българските стандарти и би била в голяма услуга на нашия отбор.
Как ще действа Фонда? Ще се регистрира в съда като юридическо лице с нестопанска дейност.Ще му се определят органи на управление-управител,изпълнителен съвет,председател на изпълнителния съвет.Те ще бъдат избрани от нас феновете според обективни критерии.
Събраните средсва ще се разходват,за подпомагане на издръжката на футболния клуб,за подпомагане на селекцията,като феновете ще имат важен глас в осъществяването и,за изкупуване от наша страна на акции и участие в ръководството на клуба,спонсориране на инициативи на феновете,подпомагане на лечение на фенове с тежки заболявания и др.

Аз съм за. :)

Върни се в “Архив”