Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SIN

Re: да създадем феновете син фонд

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 13:01

То ЦСКА-рите освен да крадат, друго не могат. Комунистическта жилка не може да се заличи. Комунист=престъпник.

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Re: За първи път в живота ми не се ядосах от загуба на Левски !

Мнениеот zlostar » 28 сеп 2009 13:01

DukeUnv написа:1) Бихте ли гласували доверие на отбор само от млади футболисти и 2-3-ма стари и ако да кои от опитните да останат според вас?

2) Бихте ли простили някога тези загуби на това ръководство на Левски ?

3) Кои футболисти бихте предложили за трансфер В Левски през зимата ?

4) Срам ли ви е от този вариант на Левски и вярвате ли в този отбор ?

1. ДА. Топчо и Бардон, а ако водим с 2 гола и Йовов в последните 15мин за да направи "бижутерски" гол(или пропуск :mrgreen: ) за повдигане на настроението :mrgreen:
2. ДА. Ако до зимата имаме нов собственик.
3. С това ръководство няма смисъл този въпрос. Евентуално може да си върнем Деко :mrgreen:
4. От Левски никога не съм се срамувал и няма да се срамувам!!!
За ръководството на отбора нещата стоят по друг начин- лицата ТБ и ГМ ВЪН. Тези само срамят името и идеята на отбора.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 28 сеп 2009 13:02

clavdius77 написа:23

Всичко това е много хубаво като идея.И найстина,не ми се струва чак толкова невъзможно.Защото всеки,дори един пенсионер,би могъл да отдели 2лв.!Ако успеем найстина да създадем такъв фонд,това ще бъде добре не само за ЛЕВСКИ,но ще дадем пример и на останалите фенове на други БГ отбори!Дано се получи.
САМО ЛЕВСКИ :!:

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот mitko_r » 28 сеп 2009 13:09

ЕМИЛ написа:Неможе да се делим на левскари от фенклубовете и останалите които нечленуват никъде.Предложението е в четвъртък пълен стадион и мощно ОСТАВКА към Мустачко.

Какво е виновен Мустачко, не е Роман Абрамович, но все пак вади пари за клуба и то не от вчера. Спортно-техническото ръководство да се маха, начело с това недоразумение Достанич и неговите куфари - Симонович и Ортега. Достанич НАПУСНИИИИИИИИИ... По-слаб треньор Левски според мен не е имал. Относно Наско Сираков- на него мястото му НЕ е в Левски. Ако сте малко запознати с условията, който той поставя за да работи в клуба ( доста голяма годишна заплата, процент от ВСЕКИ трансфер в клуба и т.н.) и аз да бях президент не бих го върнал. Вярно, вкараха с Мъри отбора в ШЛ, но относно трансферите, а именно в това се изразява работата му, е ненадминат крадец, пълно копие на Вуцов-старши.
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

clavdius77
Контакти:

Мнениеот clavdius77 » 28 сеп 2009 13:13

Разбира се,предложената идея е в най-суров вид и звучи наивно на пръв прочит,но смятам че би била полезна,ако се доразвие.Важно е постигането на крайната цел-силен и стабилен Левски,който да носи радост на многобройните си привърженици

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 28 сеп 2009 13:14

Няма време за инфантилни предложения!
Сега е моментът за общ възглас - О-СТАВ-КА, О-СТАВ-КА,О-СТАВ-КА! на всички в ръководството - без изключения! Батков, Баждеков, Гонзо, Достанич! Позор - 6 загуби за 40 дни! Поемането на отговорност значи само едно - О-СТАВ-КА! Гонзо, прав си в "Левски" няма място за мишки! Затова, ако сте мъже и милеете за "Левски" - идете си! Знаете, че има кандидат-купувачи! Не продължавайте да пречите! Само "Левски"!

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Re: АВИОКОМПАНИЯ Е НОВИЯТ СПОНСОР НА ЛЕВСКИ!

Мнениеот Carpy » 28 сеп 2009 13:16

Последно как се казва компанията? Bulgaria Air е на ТИМ, Bulgarian Air е съвсем друга компания.

Потребителски аватар
JiJekov
Контакти:

Мнениеот JiJekov » 28 сеп 2009 13:18

Според мен трябва да има пълен бойкот на мачовете на Левски това е един от начините да принудим Батков да се махне. Какво ще постигнем с пълен стадион срещу Лацио- само едно пълен джоб с парички за Батков нищо друго. Следващият момент, писна ми да слушам след всеки мачо " Играли сме добро але сме загубили, немали сме шанса" айде няма нужда вчера защо " корифеят " в треньорската професия Достанич не пусна Табаков а отново Ортега и Христов или може би Борат ги чака да се разиграят и да си вземе и от тях парички. Аз не помня по грозен Левски от този и такъв срамен старт в първенството. ГОНЗО БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КАТО ФУТБОЛИСТ НО БЪДИ И ТИ МЪЖ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА, РАТКО КУРВО ВЪРВИ СИ ЛЕВСКИ НЕ Е УЧИЛИЩЕ ЗА ТРЕНЬОРИ, БАТКОВ КУРВО, БАТКОВ КУРВО НЕ ПРЕЧИ ПОВЕЧЕ НА ЛЕВСКИ И НЕ ГО ДЪРПАЙ КЪМ ДЪНОТО НА КАЗАНА ЗАЩОТО ТО ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА МНОГО ЯСНО. ЗАТОВА КОЙТО Е ИСТИНСКИ ФЕН НА ЛЕВСКИ НЕКА НЕ СТЪПВАМЕ НА СТАДИОНА ДОКАТО Е ТОВА РЪКОВОДСТВО В ОТБОРА И НАЙ ВЕЧЕ БАТКОВ

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 28 сеп 2009 13:22

JiJekov написа:Според мен трябва да има пълен бойкот на мачовете на Левски това е един от начините да принудим Батков да се махне. Какво ще постигнем с пълен стадион срещу Лацио- само едно пълен джоб с парички за Батков нищо друго. Следващият момент, писна ми да слушам след всеки мачо " Играли сме добро але сме загубили, немали сме шанса" айде няма нужда вчера защо " корифеят " в треньорската професия Достанич не пусна Табаков а отново Ортега и Христов или може би Борат ги чака да се разиграят и да си вземе и от тях парички. Аз не помня по грозен Левски от този и такъв срамен старт в първенството. ГОНЗО БЛАГОДАРИМ ТИ ЗА ВСИЧКО КАТО ФУТБОЛИСТ НО БЪДИ И ТИ МЪЖ И СИ ПОДАЙ ОСТАВКАТА, РАТКО КУРВО ВЪРВИ СИ ЛЕВСКИ НЕ Е УЧИЛИЩЕ ЗА ТРЕНЬОРИ, БАТКОВ КУРВО, БАТКОВ КУРВО НЕ ПРЕЧИ ПОВЕЧЕ НА ЛЕВСКИ И НЕ ГО ДЪРПАЙ КЪМ ДЪНОТО НА КАЗАНА ЗАЩОТО ТО ВЕЧЕ СЕ ВИЖДА МНОГО ЯСНО. ЗАТОВА КОЙТО Е ИСТИНСКИ ФЕН НА ЛЕВСКИ НЕКА НЕ СТЪПВАМЕ НА СТАДИОНА ДОКАТО Е ТОВА РЪКОВОДСТВО В ОТБОРА И НАЙ ВЕЧЕ БАТКОВ

мачове като с Лацио ги чакаме по някоко години не са виновни феновете за да ги лишаваме от удовлствието да гледат мача на живо
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

SIN

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 13:27

niki87 написа:
clavdius77 написа:23

Всичко това е много хубаво като идея.И найстина,не ми се струва чак толкова невъзможно.Защото всеки,дори един пенсионер,би могъл да отдели 2лв.!Ако успеем найстина да създадем такъв фонд,това ще бъде добре не само за ЛЕВСКИ,но ще дадем пример и на останалите фенове на други БГ отбори!Дано се получи.
САМО ЛЕВСКИ :!:

И какво става, пенсионерите да спонсорират Батков или някой друг мошеник-айде нема нужда.
За това си има нормални пазарни начини. Левски е АД. Ако собствениците на по-големи пакети се принудят да ги пуснат в продажба, който иска си купува и де факто става съсобственик.

Върни се в “Архив”