THE G.A.M.E написа:Здравейте трудолюбиви люде.
Тоя пък, избухна с лаф
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Здравейте трудолюбиви люде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:THE G.A.M.E написа:Здравейте трудолюбиви люде.
Тоя пък, избухна с лаф
Ето какво са публикували Близу на профила си във Фейсбук:
Скъпи фенове, споделяме недоволството ви от нечестната постъпка на бТВ, които ни изнудват по време на полуфиналите на ШЛ без предупреждение. Виновни сме пред всички вас, че не успяхме да ви предоставим възможност да гледате мача снощи. Днес можете да гледате мача по ZDF, макар и на немски, а до финала на ШЛ се надяваме да имаме постоянно решение.
t0bl3ro_bg написа:Въпрос към пловдивчаните ;д
Като слезна на ЖП-то в Пловдив какво трябва да хвана, за да стигна до Стадион Локомотив ?

THE G.A.M.E написа:Требе се почете денят на трудещете се ...![]()
THE G.A.M.E написа:rhaegar написа:THE G.A.M.E написа:Здравейте трудолюбиви люде.
Тоя пък, избухна с лаф
Требе се почете денят на трудещете се ...![]()
Не съм налазвал още централната страница на форума, да влизам ли, или както предполагам, има няколко теми за болшевизма ...
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

tevez написа:За тези, които са на БлизуЕто какво са публикували Близу на профила си във Фейсбук:
Скъпи фенове, споделяме недоволството ви от нечестната постъпка на бТВ, които ни изнудват по време на полуфиналите на ШЛ без предупреждение. Виновни сме пред всички вас, че не успяхме да ви предоставим възможност да гледате мача снощи. Днес можете да гледате мача по ZDF, макар и на немски, а до финала на ШЛ се надяваме да имаме постоянно решение.
turbogena написа:t0bl3ro_bg написа:Въпрос към пловдивчаните ;д
Като слезна на ЖП-то в Пловдив какво трябва да хвана, за да стигна до Стадион Локомотив ?
Може и пеша да се стигне. Кой влак ще хващаш?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта