Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Уека нож 
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!
ralka_levskarka написа:Мани майтапа, ама абсолютно всичко си записва и после го помни, изумява ме просто. Това колко коли е направил, коя, на кого, пари, що, марка, къде е ходил, какво е купил..
Нема лошо да си цъка статистика, no?
ChelseaCL написа:Уека нож
Ae, сънувай, че си у делегацията по посрещането на Жозе на Моста. По-мокър от този не моем измислим
- ralka_levskarka
- Контакти:
На мен ми е странно д ;
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- delqnski47
- Контакти:

- ...та тва е плана!Разбрахме ли се?
- Ей,Богу,че и иска ли питане....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
[offtopic]http://batona.net/uploads/posts/2011-01/1295810587_14.jpg[/offtopic]
той е малък ама вече знае
той е малък ама вече знае
хора със слаби сърца да не гледат
25 +
[offtopic]
[/offtopic]
25 +
[offtopic]
[/offtopic]Re: Спам тема vol.2
добро утро
- Red_Girl
- Контакти:
Добро утро и от мен! Аз изчезвам за 2 дена малко извън Софията си попечем дупето!
ИИ Само ЦСКА!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

ralka_levskarka написа:rhaegar написа:Да, за около 5 минути. Никой не им е крив, ако си бяха вкарали положенията само до 15-тата минута, щяха да са на финал. Да се оправят, ние да си приберем Жозе, пък те не ме интересуват
Понеже баща ми е като Монк, е броил положенията, които са били 100%- ви, резултата е трябвало да бъде 4:3.
Е то Реал ако бяха вкарали 3 до 15-тата, дали щеше да се стигне изобщо до положения за Дортмунд. Видя се, че един гол ги насра и не знаеха накъде да се въртят след него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ralka_levskarka написа:rhaegar написа:Да, за около 5 минути. Никой не им е крив, ако си бяха вкарали положенията само до 15-тата минута, щяха да са на финал. Да се оправят, ние да си приберем Жозе, пък те не ме интересуват
Понеже баща ми е като Монк, е броил положенията, които са били 100%- ви, резултата е трябвало да бъде 4:3.
Е то Реал ако бяха вкарали 3 до 15-тата, дали щеше да се стигне изобщо до положения за Дортмунд. Видя се, че един гол ги насра и не знаеха накъде да се въртят след него.
В края на краищата тази тодина в този полуфинал по-добрият отбор продължи
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН