KategorieC написа:Ай, наздраве и до...!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hCPtP3C1Gn0[/youtube]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
KategorieC написа:Ай, наздраве и до...!
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
ChelseaCL написа:rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
Имаше интрига
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:ChelseaCL написа:rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
Имаше интрига
Да, за около 5 минути. Никой не им е крив, ако си бяха вкарали положенията само до 15-тата минута, щяха да са на финал. Да се оправят, ние да си приберем Жозе, пък те не ме интересуват
rhaegar написа:ChelseaCL написа:rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
Имаше интрига
Да, за около 5 минути. Никой не им е крив, ако си бяха вкарали положенията само до 15-тата минута, щяха да са на финал. Да се оправят, ние да си приберем Жозе, пък те не ме интересуват
Groucho написа:rhaegar написа:ХелоуТия Реал нямат право да са такива калъфи
Уеб донесе на "Бернабеу" малко от магията на Ман. Ютд, но не достатъчно, не достатъчно
ChelseaCL написа:Но за сметка на това е единствения който е спечелил Английското, Италианското и Испанското първенство.
ralka_levskarka написа:Понеже баща ми е като Монк, е броил положенията, които са били 100%- ви, резултата е трябвало да бъде 4:3.
Groucho написа:Баща ти явно е умен човек, щом е броил положенията, но не е като Монк. Ако беше като Монк, теб вероятно немаше да те има на тоя свет
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта