Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
FLANKER написа:Написах,че е безмислено да се спори.Нападат ни,защото тогава сме били врагове по време на Втората световна,нормално. Но друг е срал бомбите над СФ.Азис ще краси града много.Фифи перушината поне гледа,аз съм от партията на Близу
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
FLANKER написа:Оnline bg TV .Има канал за ШЛ.Кликваш въху него, и чакане му е майката
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:СТАМАТ написа:Предполагам НАТО:))))))) Англия, Турция, Австрия, Унгария, Германия...................
Къде я слагаш Турция бе? Кво те тегли към нея? Не се прикривай червено дете на пролетариата! Ако вземем една десета от Германия или Австрия ще съм щастлив! На всички петолъчки и чегеваристи мога да им кажа само, че той беше прав!
arekusanderu написа:Мистри написа:Най-гадното , крадливо, нечистоплътно племе са руснаците.Великоруският шовинизъм го няма никъде по света.В момента си играят на д"демократи" , се сменят двама души-ту единият президент, а другият-министър-председател, ту обратното.Цирк."Крестияните" не са мръднали от средата на 20-век и година.Мисленето им е като на типични азиатски мужици.Когато нахлуват в България 44-та година, започват да крадат, опитват и изнасилвания на жени.Панславизма е една утопия, която руснаците се опитват да налагат, ,въпреки ,че и те дори не знаят какви са.Кой нормален от държавите, за които казват че са славянски, им обръща внимание, освен група отстъпници тук?
Обясни ако можеш,как руснаците нахлуват.....а ги посрещат като освободители.И стига си приказвал глупости за един велик народ,който е с столетие напред от назе-бедняците на европата.
sandi74 написа:![]()
![]()
kubik написа:СТАМАТ написа:kubik написа:Всички комунисти на гилотината!!!
Ако 1989 бяха избити сега България щеше да е един рай за живеене
То преди 1944 са били малко, а преди 1878 въобще ги е нямало, ама не сме живеели в рай?????? Аз мисля, че най- добре сега живеят в Столипиново, там няма нито един комунист, само много фенове на един отбор!:))))))
Сериозно ли няма нито един комунист твой съпартиец в 100люпиово![]()
Я да видим днес твойте братя в Пловдив половината 100люпиново къде е http://www.blitz.bg/news/article/197001
P.P. Това някаква мода ли е или ви е останало от миналото, почти всички фенове на Ботев които познавам , са като теб- заклети комунисти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта