Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Re: Хайде да излезем с ясно решение и становище!

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 11:30

Di Canio написа:Ха Ха Ха Аплодисменти за момчето което не си е изяло закуската... Ако срещу Лацио не е пълен не знам срещу кой ще е :) 90 % от агитката на Левски симпатизира на Лацио. Аз лично отивам за да видя Лацио защото следващата ми възможност ще е на Лацио - Рома април месец. Така че не ми говори за Пълни Стадиони срещу пирин и че не можело срещу Лацио да се напълни :). Ще видим колко ще е празен като е невъзможно.

Хаха,,, голем си гъзар... я се върни в училище... и после ми говори пак... Аз точно това говоря, че срещу Лацио, ще е пълен... ама не за да се протестира или нещо такова... а за да се гледа Левски - Лацио....

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 28 сеп 2009 11:31

Cesc Fabregas написа:
ЕМИЛ написа:
Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Дадах ти го в моят първи пост по темата.Пълен стадион ,даже препълнен и мощно ОСТАВКА.

Не съм хич съгласен! Така нито подкрепяш отбора, още повече им смазваш и без тва женствената психика, а и пълниш джоба на Батков!
Нито стотинка за боклука от мен, докато е в Левски! :!:

И като не ходиш на мачове тогава как ще протестираш?

Потребителски аватар
Phoenix_
Контакти:

Мнениеот Phoenix_ » 28 сеп 2009 11:31

Най-големия протест е да остане празен стадион с Лацио.... ама.. Аз лично няма да ходя на нито един мач, докато Батков е в клуба...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:31

Phoenix_ написа:
Di Canio написа:Ха Ха Ха Аплодисменти за момчето което не си е изяло закуската... Ако срещу Лацио не е пълен не знам срещу кой ще е :) 90 % от агитката на Левски симпатизира на Лацио. Аз лично отивам за да видя Лацио защото следващата ми възможност ще е на Лацио - Рома април месец. Така че не ми говори за Пълни Стадиони срещу пирин и че не можело срещу Лацио да се напълни :). Ще видим колко ще е празен като е невъзможно.

Хаха,,, голем си гъзар... я се върни в училище... и после ми говори пак... Аз точно това говоря, че срещу Лацио, ще е пълен... ама не за да се протестира или нещо такова... а за да се гледа Левски - Лацио....

Май само той не те разбра :roll:
П.П. И аз!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

SIN

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот SIN » 28 сеп 2009 11:34

Di Canio написа:Ако си работодател и виждаш че фирмата ти не върви спонсорите (един вид публиката) гледат да стоят на страна от теб какво правиш? Сменяш служителите? Това нещо случва ли се в Левски? НЕ! Сменят се треньорите...

Ти наистина ли вярваш, че спонсорите са публиката? Не и в БГ отбор.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2009 11:35

yasen написа:Какво против Сираков имаш?! Той изгради ясна визия за развитието на Левски. Сегашните ни най-добри футболисти са доведени от него. Тревното покритие е изградено по изрично негово настояване. Всичко добро в управлението на Батков е направено от Сираков. Не ме интересува какъв е характера му и какви комисионни взима. Той правеше неща за Левски, каквито се правят само е големите клубове.

Сега...така. Свали сините очила. Когато свирят две дузпи, които не съществуват, а онея гамени не успяват даже и да ги вкарат кеф ли ти е? Когато затвори Илиян Стоянов, който тогава наистина беше свестен играч, да гледа видео по цял ден? Когато натири Кривия? Истинската причина не я знам. На слухове не вярвам. Защо си тръгна Люпко? Защо си тръгна Грозни? Херо? Как се раздели с "Левски" играч като Пелето? Какво стана на мача с "Тампере" и "Родопа"? Кой праща Гонзо по Анадола и Хърватия? И ако не е той, защо Гонзо страни като чумав от него? Велик, повече от велик футболист, но... Знам, че той го правеше не защото искаше да навреди на клуба, но в доста случаи се случваше точно така. Човека искаше да управлява този клуб, а позицията му не бе такава. Батков е виновен тук защото остави нещата на Наско и никой не е виновен, че той беше едноличен узурпатор на властта. А и още нещо. Споменавам неща, за които съм уверен, че са негово дело. Слухове не коментирам, особено свързани с някои тартори от агитката днес.

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 28 сеп 2009 11:37

Предложението, което е изпълнимо е тотален бойкот :idea: Никой да не стъпва на стадиона, докато Патков не се разкара :!:

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 28 сеп 2009 11:37

С призив оставка към Батков нищо няма да се постигне. Той и да си даде оставката пак си остава собственик на клуба и дори да назначи някой друг на свое място пак ще му дърпа конците.

Призив Батков да продаде клуба би имал смисъл ако има някой известен кандидат да го купи, а то май няма.

Запалянковците какво може да направиме - примерно да се направи инициатива за събиране на 20 милиона евро с които да се купи клуба :!:. На някой това вижда ли му се възможно ........ на мен не.

Подкрепям мнението, че Наско Сираков би бил решение на кризата, но само при условие, че Батков му даде цялата власт в клуба и не му се меси с неговите глупости.

След уволнението на Наско и Мъри Батков затъва със всяко следващо решение което взима и ми се струва, че няма какво вече да направи без да признае че е сгрешил (нещо невъзможно според мен). Като гледам назад във времето може би изпусна шанса да назначи Балъков за треньор и да започне начисто като му даде цялата власт на него. Мисля че проблема между тях беше че Балъков е искал да работи без никой да му се меси така какато е в Черноморец сега. Поне на мен това което се опитва да прави в Бургас ми харесва. Но това вече е изпуснат шанс...

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 28 сеп 2009 11:38

Аз поставих тема с ясно заглавие и цел на обсъждане, вие само си говорите някакви ако не глупости, то поне неща за друга тема?
Кажете кво правиме! :x :roll:
П.П. А така ви искам!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
azata
Контакти:

Мнениеот azata » 28 сеп 2009 11:39

Cesc Fabregas написа:До тука никакво предложение :roll: кажете кого и какво, но според мен на първо време трябва да се мине без идиотски изцепки! :|

Надявам се,че простотиите ще свършат,защото стана ясно,че от тях страда най-вече отбора.На Батков му е все едно,което е безспорен факт,породен от случващото се през последната седмица.Че става нещо-става,и това ме навявава на мисълта,че в най-скоро време ще има нов собственик.Единственото което ни остава е да продължим да подкрепяме отбора и ясно и цивилизовано да заявим нежеланието си от присъствието на лицето Батков в Левски.Отбора има труден момент,но Левски е показвал не еднократно,че може да се изправи.Да се делим на лагери и групички е най-ненормалното,като се има в предвид,че всички сме фенове на един отбор.
Да запеем дружно песента
за отбора в нашите сърца,
Има, има истина една –
тя е само Левски София.
Да нахлуем всички в сектор Г
за да няма повече свине
Няма, няма вече ЦСКА,
има само Левски София.

[rimg]http://img.zamunda.net/bitbucket/Levski-signatyra.jpg[/rimg]

Върни се в “Архив”