SIN написа:Di Canio написа:Ок. А защо Батков не е сменен като имат влияние и скандират обидни реплики към него? Също така говорите ми за някакво участие в Шампионската Лига с Кокала... Чувате ли се въобще какви глупости говорите.
Със здраве и САМО ЛЕВСКИ и ЛАЦИО!
Глупостите ги пишеш ти. Ти можеш ли да си уволниш работодателя?
Професоре гледни точки има 2 броя.
1ва Гледна точка: от страна на Работодателя.
Ако си работодател и виждаш че фирмата ти не върви спонсорите (един вид публиката) гледат да стоят на страна от теб какво правиш? Сменяш служителите? Това нещо случва ли се в Левски? НЕ! Сменят се треньорите... Лошото е че не те играят на игрището:) За мен от треньора има единствено от психологическа гледна точка някаква полза. Видяхме онзи голям СПЕЦИАЛИСТ извел Националния отбор до 4то място през 94та какво направи в ЦСКА... А в същото време преди 4 дни ги смачкахме като ветерани италянците които ни спряха по пътя към златото и то без намесата на големия Специалист.
2ра гледна точка: от страна на служителя
Ако си служител и не ти харесва началника ти какво правиш? Подаваш си молбата и напускаш. Това случва ли се в Левски? НЕ! Бардака е един и същи като миналата година. Оправданието "Ами миналата година как станахме шампиони?" Ей така ние бяхме абсолютно трагични видя се в мача с Миньор... Друг е въпроса че цска бяха още по-трагични а и не бяха играли с нито един от въпросните изявени фаворити в първенството ни. Нормално беше от 5 мача да загубят 7 точки при възможни 15 срещу фаворитите.
Така че не ми говори глупости от рода Лумпените били проблема за моментното състояние на Левски защото и с Кокала и с Мъди последните 3 години са ни пълна трагедия!