XXIV кръг, Лудогорец - "Ботев" Враца, 4:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

мим
Контакти:

Re: XXIV кръг, Лудогорец - "Ботев" Враца, 4:1

Мнениеот мим » 28 апр 2013 10:07

Започват да се възвръщат старите спомени за нашия отбор и пак да стават реалност. браво на момчетата.
Браво и на тези, които подкрепиха Ботев с присъствието си.
а да кажа, че имаме и дамска формация към фен клуба ;)
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1077206

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 28 апр 2013 10:18

мим написа:а да кажа, че имаме и дамска формация към фен клуба ;)

Браво на вас! :)
Този път ми направи впечатление, че агитката звучеше по-единно. Изпуснах началото на мача, сега имам обяснение. Не трябва да се подценява и ефектът, който има всяка фенска инициатива на настроението на играчите.
[center]Изображение[/center]

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 28 апр 2013 10:37

tsonpen написа:
мим написа:а да кажа, че имаме и дамска формация към фен клуба ;)

Браво на вас! :)
Този път ми направи впечатление, че агитката звучеше по-единно. Изпуснах началото на мача, сега имам обяснение. Не трябва да се подценява и ефектът, който има всяка фенска инициатива на настроението на играчите.

Проблемът е там, че нашия стадион не е добър, в сегашния си вид, за пеене, особено като не сме голяма маса хора. Колкото и да дереш гърло, звукът отива към града и не се чува нищо. И разположението на камерите е от значение, далече са. Ако имаше козирки...е тогава вече е друго, но нищо, важното е желанието и емоциите в подкрепата...

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 28 апр 2013 10:58

С този мач наистина се върнахме с година назад. Много добър мач за отбора и се надявам това да не се дължи само на непретенциозния ни съперник. Най-накрая видяхме някакви промени в състава и това, което ми направи впечатление е, че досегашните резерви имат голямо желание за доказване, за разлика от поразглезените ни титуляри (изцяло заслуга на Петев). Трябваше ли обаче Домусчиев да се намества, за да предприеме Петев каквито и да били действия?

Играчите:

Голубович - трудно ми е да повярвам, че мога да дам оценка за него, при положение, че сигурно е бутнал топката 5 пъти за целия мач, но... удари към и във вратата - общо: 1, голове: 1...

Моци и Гулдан - на едно ниво, Гулдан видимо е позагубил форма. Моци направи едно много рисково влизане в началото на мача, за което трябваше да получи най-малко жълт картон. В останалта част от мача нямаха кой знае каква работа.

Шоко - на мен ми хареса в този мач. Винаги се опитваше да играе с едно докасване и внасяше много скорост и острота в атаката. През първото полувреме тотално смаза левия бек на "Ботев". Въпреки неразбирателството с Голубович си мисля, че Шоко е играч точно за такива мачове, в които съперникът излиза с цел да брани точката.

Кайсара - отличен мач за рожденика, жалко не че можа да се разпише при третия гол. Целия мач не спря да иска топката. Имаха неразбирателства с Мишо Александров, но има потенциал за добър тандем по този фланг.

Деко - игра с обичайното желание, дори и не на обичайната си позиция. Трябва да призная, че включването на Деко, вместо втори опорен в този мач си беше много добър ход.

Дяков - добър мач и за него, свърши много работа, направи няколко хубави отигравания. Дано да си върне формата за последните мачове.

Бакалов - добър мач и за него, въпреки че той винаги играе силно срещу слаби противници. Не го харесвам това момче и това е. Отново обърка две ключови отигравания, но пък се разписа. Подходящ избор за контролни мачове и такива срещу отбори от дъното. За две години не му помня приличен мач срещу добър съперник.

Александров - започнал е да си връща формата, жалко че не можа да се разпише при онова положение от второто полувреме. Има какво да се иска от него, но поне играе с повече мисъл. Надявам се да го налагат повече.

Ернандес - не мога да си изкривя душата и да кажа, че е тичал много и е покрил голяма дистанция, но пък всичко по-интересно в мача дойде от него. Страхотен поглед над играта, като често си оставаше неразбран. Има още време докато се сработи с отбора, но определено направи много силен мач.

Кишада - човек с най-голямо желание за игра. Не знам как стана така, че не се разписа. Много бягане, постоянна преса. За мен в момента е по-добър избор от Безяк.

Надявам се да виждаме по-често Костадинов и Мантула.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

мим
Контакти:

Мнениеот мим » 28 апр 2013 11:47

аз за Ернандес казах...времето се стопли, започват жегите и момчето ще се разиграе ;)
то в този студ до сега...как искаме да стане ние...ще видите, ще се оправи той, време му трябва, трудно е, от друг континент, друг климат, друга игра...не е лесно :)
но истина е, че останалите и те трябва да му помогнат малко, да му се доверяват повече...абе...ще стане работа...

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 28 апр 2013 12:51

И на мен ми направи впечатление Ернандес, добър поглед върху играта. Мисля си че даже е по добър от Марселиньо в момента...Кишада е по-добър избор от Бадема, дори Бакалов от Иван. По принцип са по слаби от титулярите, но мотивацията им е на макс, а това е много важно, Последните два мача Лудогорец игра футбола, който знаем, верно съперниците са изпадащи, но ние с ТИТУЛЯРИТЕ се мъчихме многократно, а с Берое - нямахме и удар във вратата !
Както казах, това което гледахме с Враца, ще бъде Лудогорец , през следващия сезон. Зависи дали ще спечелим титлата, не я ли спечелим, поемаме твърдо като Ловеч, без мисъл за титли-митли, просто ще играем футбол. Предполагам пак ще сме поне в шестицата ! И публиката ще се завърне, разбира се тези убийствени цени трябва да се смъкнат ! 10 лева срещу Враца ?? видя се че стадиона е полупразен....сигурен съм че много хора искат да гледат Лудогорец и то ТОЗИ Лудогорец, който гледахме срещу Враца, но предпочитат да го гледат по ТВ и да спестят някой лев в тази криза...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

sandi74

Мнениеот sandi74 » 28 апр 2013 15:00

Силен мач на Лудогорец,но Ботев Враца не трябва да са критерий за вас.Дано отново станете шампиони.Успех.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 29 апр 2013 14:22

sandi74 написа:Силен мач на Лудогорец,но Ботев Враца не трябва да са критерий за вас.Дано отново станете шампиони.Успех.

Чул те Господ!
Дано.

мили

Мнениеот мили » 30 апр 2013 12:10

sandi74 написа:Силен мач на Лудогорец,но Ботев Враца не трябва да са критерий за вас.Дано отново станете шампиони.Успех.

Разбира се, че ще станем шампиони. Кой друг? Като не показваме игра, кой показва? Левски ли? Не са по-добре от Лудогорец, дори са много по-зле. Единствени Ботев и Литекс можеха да спорят за титла, но много изостанаха. Трябваше от есента.
С победа на Герена ще триумфира Лудогорец.

Върни се в “Лудогорец”