Абсолютно съм съгласен и го написах няколко поста по назад...Няма партия,която да не купува гласове,това обаче не означава,че това се контролира лично от ББ,Станишев,Доган,Костов или Кунева,дори съм сигурен,че те нямат нищо общо.
Купуването на гласове се извършва от малки,местни играчи,които имат икономически и политически интерес от това,дадена партия да спечели изборите.
Конкретно за последните парламентарни избори,наистина ГЕРБ не са купували точно в Селеметя,а дори и да са го правили е било толкова минимално,че не е оказало никакво влияние.
Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Дунаве,съмнявам се,че централите не знаят за купуването на гласове.Виж БСП какво направиха държавата с тия компромати.Тия са готови да сринат България само и само да стопят тези 5-6 процента разлика от ГЕРБ.Така,че много ме съмнява дали няма да впрегнат и цялата си финансова мощ и да купят изборите.Виж къде са циганските организации и ще ти стане ясно кой ще е победител в техните квартали.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Това с купуването на гласове е гадно.Трябва да се направи гласуването да е задължително и този проблем ще отпадне.
Ами няма да отпадне.Ако на някой му хвърлят някой лев... пак ще се продаде.
Честно казано на мен лично това не е проблем за мен.Това си е право на избор.Аз съм си приел за себе си,че има хора който се купуват/продават за всичко.Купуват си жените.Продават си децата. ... та гласа ли няма да си продадат?
Отделно винаги можеш да вземеш от партията хикс някой лев и да си гласуваш за друга партия.
@Goleador
Пич,местните централи могат и да знаят,просто се съмнявам,че върха на някой от водещите ни партии би се занимавала с нещо подобно.Някак си не мога да си представа Костов,Станишев или ББ,заедно със своите приближени да бистрят планове как и къде биха могли да "пазаруват" гласове
В Русе например местният лидер на ГЕРБ - Пламен Стоилов е много,спорна и съмнителна личност.Доказателства нямам разбира се,но съм на мнение,че този човек прави страхотни зулуми и не бих се учудил,ако той дори лично организира подобно купуване на гласове.Такива местни феодали да,но лидери на партии малко фантастично ми звучи,не че не е невъзможно де
Компроматите са друга бира...Ясно е,че се използват за очерняване,но няма как да се избегнат
Радвам се,че засега поне,ГЕРБ избягват подобни простотии и просто поемат ударите,които са им подготвили конкурентите,дано накрая не се изнервят и не паднат на тяхното ниво,би било грешка...Нека народът сам си прецени,кой и какво се опитва да постигне 
Пич,местните централи могат и да знаят,просто се съмнявам,че върха на някой от водещите ни партии би се занимавала с нещо подобно.Някак си не мога да си представа Костов,Станишев или ББ,заедно със своите приближени да бистрят планове как и къде биха могли да "пазаруват" гласове

В Русе например местният лидер на ГЕРБ - Пламен Стоилов е много,спорна и съмнителна личност.Доказателства нямам разбира се,но съм на мнение,че този човек прави страхотни зулуми и не бих се учудил,ако той дори лично организира подобно купуване на гласове.Такива местни феодали да,но лидери на партии малко фантастично ми звучи,не че не е невъзможно де

Компроматите са друга бира...Ясно е,че се използват за очерняване,но няма как да се избегнат

За парламент,президент и евродепутати става.Колко гласа трябва да купиш за да вдигнеш с 1 процент вота за твоята партия?Просто задължителното гласуване убива купуването на гласове,както и регулира етническия вот.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
Аз съм за задължителното гласуване,но само ако се въведе и електронната възможност за гласуване 

GOLEADOR написа:За парламент,президент и евродепутати става.Колко гласа трябва да купиш за да вдигнеш с 1 процент вота за твоята партия?Просто задължителното гласуване убива купуването на гласове,както и регулира етническия вот.
Ами то така или иначе за избори нормалното е малко над 50% да гласуват.
Ако да кажем в момента купуването общо е 4% .. че е паднало на 2% едва ли ще ги откаже(тези проценти в момента аз си ги измислям... но ми хващаш смисъла.. ).
dunavfc написа:Аз съм за задължителното гласуване,но само ако се въведе и електронната възможност за гласуване
Електронната възможност за мен би било голяма грешка.Именно там ще има възможност за масово купуване на гласове.Идва някой... дава си личната карта и някой гласува с неговите данни за партията която си е платила.
Да не говорим и с кражби на лични данни в електронното гласуване колко неща могат да се направят.
Не е толкова просто,повярвай ми
Най-нормалното нещо на света е да си помислиш за тия неща,но те са много трудно постижими.
http://www.on-parliament.com/media/2013 ... %E2%80%9C/
Това е мнението на едно момиче в личният и блог.Не претендирам,че всичко което казва е вярно,но си заслужава да се прочете

http://www.on-parliament.com/media/2013 ... %E2%80%9C/
Това е мнението на едно момиче в личният и блог.Не претендирам,че всичко което казва е вярно,но си заслужава да се прочете

Е то като има желание ще му се направи начина.
По принцип наистина е хубаво от гледна точка на удобство.Обаче като знам балканския ни манталитет....
Пак да се повторя.. една група хора купуват жените си.. продават децата си.. Просто са си съвсем различна ценностна система.Там с тях няма оправия.Каквото и да се направи.. пак ще има такива неща.
Въпроса е дали реално купуването влияе.За мен не.Просто понеже всички го правят и това се размива като гласове.
По принцип наистина е хубаво от гледна точка на удобство.Обаче като знам балканския ни манталитет....
Пак да се повторя.. една група хора купуват жените си.. продават децата си.. Просто са си съвсем различна ценностна система.Там с тях няма оправия.Каквото и да се направи.. пак ще има такива неща.
Въпроса е дали реално купуването влияе.За мен не.Просто понеже всички го правят и това се размива като гласове.
- Безкомпромисен
- Контакти:
Боже колко зомбирани хора има тука с болшевизъм-комунизъм, защото от сутрин до вечер им гледате комунистическите им жалки физиономии по телевизиите, гледате им предаванията за готвене , пеене и всякви други глупости!Аз телевизия не гледам, защото там са само комунисти и комунистически престъпници са им водещите!едно време не гласувахте за достойни хора като Илия Минев, Петър Гогов , Константин Часовникаров, а за жалки комунистически отрепки като Жельо Желев, Петър Стоянов, Иван Костов, Бойка Борисова, Филип Димитров, Евгени Бакърджиев, Андрей Луканов и всякаква друга комунистическа сволоч!И сега за който и да гласувате, пак ще изберете комунист, защото всички партии(за мен са банди) са комунистически и пълни с комунистически престъпници!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!