БФС пак се подиграва с Ботев!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Alexandar
Контакти:

Re: БФС пак се подиграва с Ботев!

Мнениеот Alexandar » 29 апр 2013 22:11

Е па откога ботевистите сте душмани на ЦСКА-то, та вие си им бехте сателит по принуда 40 години, и сега ше им пуснете, нема начин.
Последна промяна от Alexandar на 29 апр 2013 22:21, променено общо 1 път.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 29 апр 2013 22:19

nasko75 написа:БФС не се подиграва с никого

обадете се на Барека, ваш човек е, той прави програмата или мустакатия "чорбаджия" дето му прехвърляха цялата дължава - нали телевизията дето дава мачовете е негова, по нея ще ви дават

Ок прав си. Ще го преживеем. Няма значение, че е по-късно. Ще се приберем 5 минути по-рано в Пловдив от жителите на Люлин 12. А вие си пазете вашия "чорбаджия", че са се навъдили едни чеченци, руснаци!! Лошо! Пък и феновете на Нефтохимик не го долюбват заради стадиона!:)))))))))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 29 апр 2013 22:22

Alexandar написа:Е па откога ботевистите сте душмани на ЦСКА-то, та вие си им бехте сателит 40 години, и сега ше им пуснете.

Защо "душмани"??? Те просто са противници!!!:))

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 29 апр 2013 22:35

СТАМАТ написа:
Alexandar написа:Е па откога ботевистите сте душмани на ЦСКА-то, та вие си им бехте сателит 40 години, и сега ше им пуснете.

Ясен си ми, синьото БФС е виновно и то подкрепя ЦСКА.Робска психика.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 29 апр 2013 22:43

Alexandar написа:
СТАМАТ написа:

Не ти е много ясно! Софийското БФС и Тъмно, ама много тъмното синьото такова!!!! То е виновно! Психиката беше робска досега. От тук нататък ще е по иначе!!! Появи се Ботев Пловдив, има и още десетки други отбори изпатили си от "ДРУГИТЕ НАЧИНИ"!!! Свободата е близо!!!

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 29 апр 2013 22:52

Нямаше един мач,преди който Ботев да не ревне.Не че след мачовете не ревете.....Все някой ви е виновен,все някой ви пречи.Митьо Селския си замина,но селските номера останаха.И сто годишна история си измислихте даже.Ничия история не може да бъде по смешна и по-жалка,от измислената.С вашата специално много ми приличате на "хилядолетното" Македонско царство.....а после се чудите,че ви се подиграват.

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 29 апр 2013 23:04

СТАМАТ написа:
Alexandar написа:
СТАМАТ написа:

Не ти е много ясно! Софийското БФС и Тъмно, ама много тъмното синьото такова!!!! То е виновно! Психиката беше робска досега. От тук нататък ще е по иначе!!! Появи се Ботев Пловдив, има и още десетки други отбори изпатили си от "ДРУГИТЕ НАЧИНИ"!!! Свободата е близо!!!
Доколкото знам историята на Ботев започва преди 1944-а, а че сте станали втори отбор на МНО вината не е ваша на феновете, но сектор Б на Армията има повече от 1000 места ,нали.??То пак БФС-то,синьо ли, гюнгюлиено ли, е виновно ама ти по-ги разбираш нещата.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 29 апр 2013 23:07

КироВарна написа:Нямаше един мач,преди който Ботев да не ревне.Не че след мачовете не ревете.....Все някой ви е виновен,все някой ви пречи.Митьо Селския си замина,но селските номера останаха.И сто годишна история си измислихте даже.Ничия история не може да бъде по смешна и по-жалка,от измислената.С вашата специално много ми приличате на "хилядолетното" Македонско царство.....а после се чудите,че ви се подиграват.

Киро, грешиш! Никога от Ботев Пловдив, не са ревали предварително!! Винаги са си подавали жалбите както е по надлежния ред, и както всеки е длъжен да прави! Никога от Ботев Пловдив не са постъпвали "по другия начин"!!! А МОГАТ!!! Сега схващаш ли каква е разликата??? Можеш, по втория начин, но не го правиш!!! Относно историята, ми се струва, че нещо си се заблудил! Кое е измислено господин Кирчо??? Има документи, при празнуването на 10 годишнината заедно с поздравленията на действителни личности. Как тогава не се намери еди УМНИК КАТО ТЕБЕ, да каже и напише във вестника: Ботев Пловдив лъжат??? Няма документи и за създаването на България, НО СЕ СЪДИ ПО ДРУГИ ФАКТИ И Е ОПРЕДЕЛЕНА ДАТАТА 680-681 ГОДИНА!!!! ДАЛИ Е ФАЛШИВА ТАЗИ ДАТА?????

Подиграват вас сега, не нас!!!! За нас говорят прекрасни неща!!! База, стадион, добър отбор!!! За вас и за инженер Гонзо, не съм чувал добри новини!!!:))))))) А дали пък ТВОЕТО мнение не е грешка, или си МНОООГО, МНООООГО ЗАБЛУДЕН????????:))))))

Alexandar
Контакти:

Мнениеот Alexandar » 29 апр 2013 23:21

КироВарна написа:Нямаше един мач,преди който Ботев да не ревне.Не че след мачовете не ревете.....Все някой ви е виновен,все някой ви пречи.Митьо Селския си замина,но селските номера останаха.И сто годишна история си измислихте даже.Ничия история не може да бъде по смешна и по-жалка,от измислената.С вашата специално много ми приличате на "хилядолетното" Македонско царство.....а после се чудите,че ви се подиграват.

Киро като толкова чаткаш историята и се подиграваш на Македонското царство, обясни как така според ДНК-изследванията в България не живее ни един Аспарухов българин, а има траки(мнозинство),славяни , гърци, македонци.

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Мнениеот tony1977 » 29 апр 2013 23:35

Да събота , 20:00ч - прекрасен ден и час за футболен мач, ама ако не беше Великден!
Някой от всичките професори и многознайковци , които писаха досега, ще може ли да ми каже в коя бяла европейска държава има мачове по-това време на Великден!
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

Върни се в “Ботев”