Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот santiliana » 29 апр 2013 21:53

точно от това ме е страх, че ще подценят ситуациите. Ботев Враца и Локо Пд не са такива дразнители като ловчанлии и петолъчките, и ще ни е много по-трудно с тях. А и наш`те са си доказани мърди. Два-три що годе по-прилични мачове не могат да ми променят изобщо мнението за тях. От целият сбиротък, дето Гонзо, Тонев и Донев събраха в последните 18 месеца, я има, я няма- 3-4 читави играчи. Останалите са пълен майтап...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 29 апр 2013 21:56

santiliana написа:точно от това ме е страх, че ще подценят ситуациите. Ботев Враца и Локо Пд не са такива дразнители като ловчанлии и петолъчките, и ще ни е много по-трудно с тях. А и наш`те са си доказани мърди. Два-три що годе по-прилични мачове не могат да ми променят изобщо мнението за тях. От целият сбиротък, дето Гонзо, Тонев и Донев събраха в последните 18 месеца, я има, я няма- 3-4 читави играчи. Останалите са пълен майтап...

Ще ги видим, тук идва отново намесата на Митов, Топузаков и Христов, вярвам, че ще се справят и ще им втълпят колко важни са тия мачове.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 29 апр 2013 21:56

Врачани са много сърцат отбор, като нищо ще ни измъкнат поне точка и после ще се чудим откъде ни е дошло. ;)
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 29 апр 2013 22:59

Foreigner написа:
alexveselinov написа:Програмата на двата отбора е равностойна,но според мен Левски има предимство заради домакинството.

Разград водят с две точки и равен ги устройва срещу нас. Имат право дори на още един равен, ако не успеем да ги победим.

Ако не бием Разград в директния двубой няма как да станем шампиони.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 апр 2013 23:15

santiliana написа:точно от това ме е страх, че ще подценят ситуациите. Ботев Враца и Локо Пд не са такива дразнители като ловчанлии и петолъчките, и ще ни е много по-трудно с тях. А и наш`те са си доказани мърди. Два-три що годе по-прилични мачове не могат да ми променят изобщо мнението за тях. От целият сбиротък, дето Гонзо, Тонев и Донев събраха в последните 18 месеца, я има, я няма- 3-4 читави играчи. Останалите са пълен майтап...

Ловеч и ЦСКА ви атакуваха, тъй като им трябваха и на тях тези победи и това оставяше в защита празни пространства и е лесно, докато Локото и Ботев 99% ще се затворят, а срещу затворени отбори трудно играете, справка Монтана и Пирин.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 апр 2013 23:16

BadBoy написа:

Ловеч и ЦСКА ви атакуваха, тъй като им трябваха и на тях тези победи и това оставяше в защита празни пространства и е лесно, докато Локото и Ботев 99% ще се затворят, а срещу затворени отбори трудно играете, справка Монтана и Пирин.

Има много истина в това.
Само Левски!

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 апр 2013 23:24

Срещу Ловеч и двата гола ги вкарахте след контраатаки.
С ЦСКА видимо оставаше впечатление, че владеете мача, но головите положения бяха никакви, а головете паднаха първите два с много доза късмет, а победния за Левски след много груба грешка в отбрана на червените.

Тук идва момента Локото ще бъдат ли финансово стимулирани и ако да, то този мач ще е просто адски тегав и ужасен за гледане, като се сетя какво беше в разград, адската мъка и победа за лудогорец след някакъв адски случаен гол, гол който можеше и да не падне.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 29 апр 2013 23:53

Лудогорец имат мач и с Ботев Пловдив! На ЛЕВСКИ ще му е трудно във Враца сигурно :roll:

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 30 апр 2013 00:28

Ще видим какво ще стане. Левски нямат право на повече грешки и трябва да вземат ВСИЧКИ мачове ;) Предпочитам да вярвам, че могат да го направят, мачовете още не са минали и всичко е в техни ръце. И да са се затворили ще нападат от първата минута, а не както срещу Монтана да има влачене, и все в една от 90- те минути ще влезе гола.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 30 апр 2013 09:29

Има още мачове до края и много АКО-та, така че дори равен или загуба от Лудогорец, не означава, че шансовете за титлата се изпаряват, най-малкото, защото и те могат да загубят точки в оставащите мачове. Така че, хайде да не си правим сметките без кръчмар и да видим какво ще стане. Дори да не станем шампиони, малка утеха ще е това, че играчите почнаха да играят малко от малко и вече не се мърдосват толкова по терена. Не знам дали се дължи на новия треньор или на Топчо и Мариан, но разликата е очевадна. За това подкрепа докрай, пък каквото ще да става.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”