28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

yavorescu
Контакти:

Re: 28.04 Черно море - Пирин ГД - Неделя - 17.00

Мнениеот yavorescu » 29 апр 2013 03:02

Стрелец, Кривия изпълняваше дефанзивни функции. Не очевидни и ежеминутни, разбира се, но имаше своята роля.

В съвременния футбол просто няма такива играчи, напълно освободени от дефанзивни функции. Няма. Като говорихме за плеймейкъри, се сетих и за Рикелме (един от най-типичните такива) -- ами този играч откакто се върна в Бока Хуниорс играе като Жоро на 7-а степен. Изключително полезен и ефективен и в двете фази на играта.

Не може да си позволим лукса един играч да има свободна роля. Някои отбори могат, ние не. Много се надявам Бекир да се наложи в отбора, но ако е тип пасажер ("подайте ми да ви вържа играта"), то няма как да стане. Реализъм, това е.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 29 апр 2013 09:48

Преди мача казах че не виждам смисъл от дефанзивни халфове срещу Пирин ГД и то на Тича. Ако от Пирин ще се плашим и ще пазим резултат, то на къде сме тръгнали !?? Не знам за вас, ама според мен стана селски мач в буквалния смисъл: шамари между съотборници, тъп червен картон, лежане по тревата, глупави фалове в центъра на терена, много голове и почти заспала публика :idea:
Харесаха ми само 3 неща - хубавия терен !!!!!!!Победата !!! Симеон Райков !!!! Според мен само това момче практикуваше играта футбол вчера. Другите просто се разхождаха около него и се спъваха в топката. Спъваха буквално имам предвид, Идалго пред гола и Китанов пред нашата врата. Божилов успява да направи 2 петички и после затъва в посредственост.
Хубаво е че взехме 3-те точки, ще ни трябват !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Джедайло
Контакти:

Мнениеот Джедайло » 29 апр 2013 21:06

Готвача написа:Играча който играеше перфектно на ръба на засадата се казваше Живко Келепов.

За Живко Келепов казваха ,че е "роден в засада" :) Или ще излъже противника и ще вкара или на съдията ще му дотегне да свири засади....и пак ще има гол :)
Още помня победата вШумен с 0:1 и заглавието "Шогуни,на колене за сепуко" :)
Келепов получи оценка 4 . Двойка за играта и шестица за гола! :) Вкара в 81 минута ако не се лъжа!
След тази победа влязохме в А група!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 01 май 2013 13:51

Джедайло написа:
Готвача написа:Играча който играеше перфектно на ръба на засадата се казваше Живко Келепов.

За Живко Келепов казваха ,че е "роден в засада" :) Или ще излъже противника и ще вкара или на съдията ще му дотегне да свири засади....и пак ще има гол :)
Още помня победата вШумен с 0:1 и заглавието "Шогуни,на колене за сепуко" :)
Келепов получи оценка 4 . Двойка за играта и шестица за гола! :) Вкара в 81 минута ако не се лъжа!
След тази победа влязохме в А група!

Как само ни липсва играч с подобен начин на игра.Нещо като БГ Пипо.Сякаш Брус има подобни изпълнения и качествата за това,но в нашият случай трябва и качествен последен пас,за да може да се изпълни положението на макс.Иначе си е живо губене на време,качества и нерви,особено по трибуните.И ще последват възгласите-"Ей заспал х.у.й. ,що не вземеш да се огледаш,че да не си постоянно в засада".Чувал съм ги по адрес на подобни играчи отт различни публики.Това показва само колко е ниска футболната култура на част от "разбирачите".От друга страна "уважаемите" съдии,има да "грешат"...Между другото Спас Делев я умее тази игра на линията,а и този Родригес от Левски май е наясно с нея.Няма да забравя никога,как Порто с Емо и Домингеш размазаха Байерн в Мюнхен с 0-5!!!с точно такава постройка-игра на линията на засадата,която на моменти се оказваше и централната линия на терена.В нашият случай,с подобни сравнително слаби играчи/говоря от позиция на точките които имаме и класирането ни в момента/,подобна постройка с играч на линията на засадата/най добре на линията разделяща полетоо на две половини/и мачкане в нашата половина,ще е най удачна.И трудно ще губим мачове навън.У дома трябва да се мисли друга постройка,но навън и срещу по силни отбори у дома е перфектна.Както знаем на Божилов завършващият пас не е лош,само дето от време на време идва малко по дълъг/или терена малко по къс/и с игра на линията на центъра,няма да го има този проблем.Навремето имаше един треньор в А група на Добруджа,играеше с подобна постройка и направо убиваше отбори наред.Ако не се лъжа се казваше Илия Илиев.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”