Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Red_Girl » 29 апр 2013 20:59

Rivaldo10 написа:
siniq_fen написа:Аз с ръка на сърцето си признавам, че целия замисъл и идея на това "Север" ми е безкрайно далечно... :?

Северната трибуна, те го редиха около 30 минути и май никой от нашият сектор не разбра, че се опитват да изпишат нещо. Накрая издълбаха дъното и си пуснаха хореото с фотошоп, за да си прикрият огромната си некадърност. Световният идиотизъм не води към нищо добро. :lol: :mrgreen: :lol:

Не знам как смееш да твърдиш, че ние сме идиоти, при положение, че си обърнахте лъва наобратно и прославихте въжето, което беше най-голямата гавра с Апостола.. А сега го разчленихте наполовина. Замисъла е много добър, както и идеята, ама няма как да го разберете, щото почти целия ви сектор са хероинови идиоти.

П.п Явно на вас посоките ви куцат повече. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 апр 2013 21:02

Извинявай много, ама десет пъти каза , че замисъла е добър, а един път не ни разясни какъв точно е.
Само Левски!

Потребителски аватар
Rafa

Мнениеот Rafa » 29 апр 2013 21:05

Добър вечер 8-)
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене

soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 29 апр 2013 21:06

Red_Girl написа:Не знам как смееш да твърдиш, че ние сме идиоти, при положение, че си обърнахте лъва наобратно и прославихте въжето, което беше най-голямата гавра с Апостола.. А сега го разчленихте наполовина. Замисъла е много добър, както и идеята, ама няма как да го разберете, щото почти целия ви сектор са хероинови идиоти.

Отговарям с чуждо мнение!
vaskonti написа:Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачове :!: Започнахте добре в началото преди време, ама тоя път ударихте дъното, а тоя дето е дал идея за днешната "хореография" направо го изгонете със шутове.

BLUE CHAMPIONS написа:Подписчето кърти миФки :geek: Мисълта и посланието са уникални...също, колкото и хореото им :lol: :mrgreen:

Пълно олицетворение на сегашният им сектор. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 апр 2013 21:07

siniq_fen написа:Извинявай много, ама десет пъти каза , че замисъла е добър, а един път не ни разясни какъв точно е.

10 пъти обясних. Ние сме северната трибуна, вие южната. Не случайно една от фракциите ви носи името Южна дивизия..
На оградата имаше транспарант с думите: Една посока в моя живот- Север! Кое не му разбирате? Или наистина сте много глупави или се правите на такива. Все едно не сте чували за словосъчетанията: Northside и т.н..
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 апр 2013 21:08

Rivaldo10 написа:
Red_Girl написа:Не знам как смееш да твърдиш, че ние сме идиоти, при положение, че си обърнахте лъва наобратно и прославихте въжето, което беше най-голямата гавра с Апостола.. А сега го разчленихте наполовина. Замисъла е много добър, както и идеята, ама няма как да го разберете, щото почти целия ви сектор са хероинови идиоти.

Отговарям с чуждо мнение!
vaskonti написа:Дучето може да е всякакъв, ама не можете да му стъпите на малкия пръст като идеи и организация, особено при тези мачове :!: Започнахте добре в началото преди време, ама тоя път ударихте дъното, а тоя дето е дал идея за днешната "хореография" направо го изгонете със шутове.

Ми като толкова знаят да дойдат те.Аз не знам те дали знаят, че преди години идеите и за хореото на дучето се даваха от същите хора и се правеха, само дето той даваше парите. След като те се отцепиха от него се видя какво хорео се направи. ;)

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 29 апр 2013 21:09

Red_Girl написа:
siniq_fen написа:Извинявай много, ама десет пъти каза , че замисъла е добър, а един път не ни разясни какъв точно е.

10 пъти обясних. Ние сме северната трибуна, вие южната. Не случайно една от фракциите ви носи името Южна дивизия..
На оградата имаше транспарант с думите: Една посока в моя живот- Север! Кое не му разбирате? Или наистина сте много глупави или се правите на такива. Все едно не сте чували за словосъчетанията: Northside и т.н..

Е да бе, ама на човек му трябва телескоп за да го види това "една посока в моя живот" и на цялата трибуна праснато това трудно четящо се "СЕВЕР", някак се губи идеята.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 29 апр 2013 21:11

Аз явно съм пълен идиот щом не намирам смисъл в тая ЧУТОВНА БОЖИЯ и СВЕЩЕНА посока СЕВЕР!!!
Само Левски!

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 29 апр 2013 21:13

rhaegar написа:Е да бе, ама на човек му трябва телескоп за да го види това "една посока в моя живот" и на цялата трибуна праснато това трудно четящо се "СЕВЕР", някак се губи идеята.

Сложите си очила, как пък на снимки се вижда, само вие не го виждате.. Аре стига глупости..

Офтопик:
Image

Изображение

Потребителски аватар
ChelseaCL
Контакти:

Мнениеот ChelseaCL » 29 апр 2013 21:13

Rafa написа:Добър вечер 8-)

:? :? :?
WE Showed Man City how to beat NAPOLI we showed MAN UTD how to beat BENFICA, we showed the WORLD how to beat BARCELONA and we showed the WORLD THAT WE ARE CHELSEA !!!

Върни се в “Свободна зона”